Zakres obowiązków:W ZAWODZIE Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: DOŚWIADCZENIE MILE WIDZIANE, CHĘCI DO PRACYCHĘĆ DO P
2025-04-02 18:41:59Restauracja Kredens zlokalizowana w kompleksie CENTRUM CONFERO w Nysie, poszukuje pracownika na stanowisko: kucharz. KUCHARZObowiązki przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysoki
2025-04-10 11:00:50MAX BAU SP Z O OOpis zadań:Zgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem
2025-04-17 18:41:39Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, chęci do pracy, zaangażowanie. Wyna
2025-04-16 18:41:36Zakres obowiązków:W zawodzie praca Braszowice 63praca od 12 00 - 20 00praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Szef kuchni (kuchmistrz)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dl
2025-04-08 18:41:45Zakres obowiązków:W zawodzie praca Braszowice 63praca od 12 00 - 20 00praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sa
2025-04-02 18:41:59Opis zadań:wg programu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: WYMAGANIA: wykształcenie podstawowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.KANDYDAT: brakPROGRAM: FEOSTAŻ: 6 miesięcyGwarancja zatrudnienia
2025-03-20 18:41:45Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z wytycznymi kucharza, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłkówpraca:ul. Złota 5, 57-250 Złoty Stokul. Złota 24, 57-250 Złoty Stok Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawow
2025-03-07 18:41:39Restauracja KREDENS w Nysie zlokalizowana przy Centrum Confero poszukuje do pracy osoby na stanowisko szefa kuchni. Zakres obowiązków -przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, -organizacja pracy kuchni, -zapewnienie wys
2025-01-22 15:06:42Brygadzista100_29743Obowiązki Realizacja planu produkcyjnego wraz z dbaniem o jakośćZarządzanie i organizowanie pracy zespołu Dbałość o poprawną ewidencję czasu pracy podległych pracownikówOdpowiedzialność za przestrzeganie obowiązujących standa
2025-04-19 11:00:42GI GroupZakres obowiązków:W ZAWODZIE Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: umiejętności w zawodzie masarz- wędliniarz Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba
2025-04-04 18:41:32Zakres obowiązków:W ZAWODZIE Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU, Umiejętności w zawodzieInne wymagania: 1 rok doświadczeniaWymagany staż pra
2025-04-02 18:41:59POWER JOB CONSULTING EU-to Agencja Pośrednictwa Pracy ,która zajmuje się rekrutacją osób chętnych do podjęcia pracy w Niemczech w branży budowlanej.Obecnie oferujemy pracę dla pracowników budowlanych na stanowisko PRACOWNIK FIZYCZNY;DROGOWY ROBO
2025-03-31 21:06:46Miejsce pracy: Kamieniec Ząbkowicki Zadania: Dopuszczenie pracowników do produkcji (do kontaktu z żywnością) Odpowiedzialność za właściwe postępowanie z surowcami, półproduktami, wyrobami gotowymi Prowadzenie bieżącej dokumentacji dotyczącej pro
2025-02-08 09:40:01ManpowerOpis stanowiska dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi pilnowanie świeżości używanych produktów dbanie o porządek na stanowisku pracy
2025-04-21 09:50:02Zakres obowiązków:Doświadczenie w kuchni staropolskiej (gotowaniu klasycznych potraw).Przygotowywanie potraw zgodnych z tradycyjnymi recepturami.Stosowanie lokalnych, sezonowych produktów.Estetyczne podawanie dań.Utrzymanie standardów higieny, d
2025-04-19 18:41:39Zakres obowiązków:Planowanie i przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywieniowymi dla dzieci w wieku przedszkolnym. Obsługa urządzeń gastronomicznych w tym pieca konwekcyjno-parowego. Organizacja pracy kuchni, współpraca z intendentem. Utrz
2025-04-15 18:41:57Restauracja & Catering Smaki Świata zatrudni kucharza/kucharkę, pomoc kuchenną. Aplikację proszę wysyłać na adres @ lub osobiście w Restauracji W zgłoszeniu prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla
2025-04-13 21:06:44Zakres obowiązków:przygotowywanie, prezentacja potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o smak i recepturę. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4 666
2025-04-07 18:41:31Restauracja Sztuka Smaku przy ul Niepodległości 14 zatrudni osobę na stanowisko kucharz. Zakres obowiązków: dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi pilnowanie świeżości używanych produktów
2025-04-04 15:06:36Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialno
2025-04-02 21:25:47Zakres obowiązków:przygotowywanie produktów oraz dań według receptur i standardów Restauracji Kryształowa,dbałość o jakość i prezentację wydawanych dań,dbałość o porządek oraz higienę na stanowisku pracy. Wymagania:Inne wymagania: Obowiązkowa ks
2025-04-01 18:41:40Zakres obowiązków:przygotowywanie produktów oraz dań według receptur i standardów Restauracji Kryształowa,dbałość o jakość i prezentację wydawanych dań,dbałość o porządek oraz higienę na stanowisku pracy. Wymagania:Inne wymagania: Książeczka san
2025-04-01 18:41:40Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw oraz dbanie o właściwy stan techniczny urządzeńkuchennych.Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pra
2025-04-01 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowywanie imprez w restauracji (krojenie, obieranie warzyw, dekorowanie, gotowanie, pomoc na kuchni) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: praca w zespoleWymagania pożądane: Uprawni
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw, obróbka wstępna mięsa i warzyw, zmywanie, współpraca z kucharzem, mile widziane doświadczenie 1 rok Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowan
2025-03-26 18:41:45Poszukujemy:Pokojówki/pokojowi do sprzątania kompleksu hotelowego 4* i 5*,Kelnerzy/rki barowi i restauracyjni,Kucharze,Praca sezonowa od 10.04 do 10.10.2025Oczekujemy:2 letniego doświadczenia w pracy w hotelu,Znajomość języka angielskiego lub hi
2025-03-18 15:25:42