Mała restauracja w Ząbkach zatrudni samodzielnego Kucharza kuchni włoskiej. Wymagamy: - co najmniej rocznego doświadczenia na tym stanowisku - umiejętności pracy z autentycznymi włoskimi produktami - dyspozycyjności ok. 15-16 dni w miesiącu w go
2025-01-04 18:51:41Obowiązki Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni hotelowej - kuchnia bankietowa, gorąca Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standa
2025-03-06 09:20:56Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym, Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem), Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej
2025-02-28 13:10:16ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zamawianie produktów z magazynu; - Zapewnienie ochrony surowców podczas przestojów; - Przygotowywanie potraw z wykorzystaniem przepisów i wag dla prawidłowych proporcji; - Praca z systemem pozwalającym na raportowanie produk
2025-03-06 18:30:11EWL GLOBAL SERVICES SP. Z O.OOpis stanowiska Zarządzanie kawiarnią i utrzymanie przyjaznej atmosfery. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów. Kontrola bezpieczeństwa i jakości serwowanych posiłków i napojów. Koordynacja pracy zespołu Baristów. Doskonalenie umiejętnoś
2025-03-10 12:00:12ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie ogólnokształcące - Zawody: Kucharz* - Uprawnienia: Gotowanie posiłków dla dzieci - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFER
2025-03-07 07:31:12Proshape andrzej osiakZakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci w żłobku, dbanie o porządek w miejscu pracy, współpraca z personelem Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceUprawnienia: Gotowanie posiłków dla d
2025-03-06 18:41:34Zakres obowiązków:według stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób apliko
2025-02-13 18:41:50Twój zakres obowiązków, Hotel "U Pietrzaków" zatrudni kucharza samodzielnego, przygotowanie potraw z karty restauracyjnej i na imprezy okolicznościowe, praca w systemie zmianowym / ciągłym: także w weekendy ..
2025-02-11 19:40:05Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o., poszukuje do swojego zespołu osób na stanowiska: Kucharz/Kucharka - kuchnia zimna Kucharz/Kucharka - kuchnia gorąca Oferujemy: System pracy: 10-12 godzinny 5 x w tygodniu Pracę w hotelu o ugrunto
2025-03-10 21:06:38Zakres obowiązków:przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, dekorowanie oraz estetyczne podanie wyrobów kulinarnych, kontrola przydatności do spożycia składników spożywczych używanych do potraw, dbanie o czystość i porządek w kuchni i na zaplecz
2025-03-10 18:41:43Zatrudnię do małego obiektu hotelarskiego o charakterze pałacowym, malowniczo zlokalizowanym w miejscowości Zegrze kucharza. Poszukujemy pracowników z doświadczeniem w pracy przy dużym ruchu konsumenckim Zachęcamy do współpracy osoby o wysokim p
2025-03-07 21:06:41Zakres obowiązków:Pomoc szefowi kuchni i pozostałym kucharzom; szybkie zaangażowanie w wykonywanie zadań zleconych przez kucharzy; mycie, krojenie, obieranie, szatkowanie i dzielenie na części artykułów spożywczych, mięs i ryb; pomoc w przygotow
2025-03-07 18:41:41ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Inne wymagania: co najmniej dwa lata pracy w gastronomii na podobnym stanowisku, dokładność, odpowiedzialność, samodzielność - Przeznaczone wyłącznie dla
2025-03-06 07:31:07Nasza pierogarnia sp. z o.oCekal jest polską agencją pośrednictwa pracy powstałą w 2013 roku która zajmuję się rekrutacją personelu do pracy w całej Uni Europejskiej. Obsługujemy wiele branż. Jesteśmy legalnym biurem pośrednictwa pracy o numerze KRAZ 27184 OPIS STANOWISKA
2025-03-04 21:06:40ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Języki: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany - Inne wymagania:
2025-03-04 07:31:03Centrum AlzheimeraZatrudnię pomoc kuchenną, kucharza do Domu Pomocy Społecznej w Wesołej. Praca od 7.00 do 19.00. W systemie dyżurów
2025-03-03 21:06:45Astral Limited – Agencja pośrednictwa pracy działająca na polskim rynku od 1989r. Dysponuje ofertami pracy na statkach pasażerskich dla ponad 50 armatorów na różne stanowiska. Po przerwie spowodowanej epidemią turystyka statkowa ponownie prężnie
2025-03-03 21:06:45Zakres obowiązków:1. Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu niezbędnych do przygotowania posiłków.2. Zapoznanie się z charakterystyką używanych i stosowanych produktów oraz ich odpowiedni dobór. 3. Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowi
2025-03-03 18:41:45Zakres obowiązków:dba o porządek w kuchni i pomaga kucharzom przygotowywać i układać jedzenie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: kuchnia wietnamska, sushi, mile widziane doświadczenie w kuch
2025-03-01 18:41:33ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: Wymagani
2025-03-01 07:31:05JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021Zakres obowiązków:- przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem; -dbałość o stan sanitarno-higieniczny;- przygotowanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej. Wypełniony kwestionariusz osobowy ze strony ozgst.wp.mil.plproszę przesłać na adre
2025-02-28 18:42:05Business Bridge Group to profesjonalna agencja rekrutacyjna, którą tworzą doświadczeni i skuteczni ludzie. W praktyce oznacza to, że szukamy i - co ważniejsze - znajdujemy odpowiednich specjalistów i menedżerów dla firm, które działają w Polsce
2025-02-28 15:06:53Hotel Warsaw Plaza 4* zlokalizowany przy ulicy Łączyny 5, Warszawa Zatrudni: Kucharza Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem zapewnienie profesjonalnej obsługi poprzez dostarczanie Gościom usług na
2025-02-28 15:06:53Jesteśmy częścią międzynarodowej Grupy Compass, jednej z największych firm gastronomicznych na całym świecie i liderem w zakresie żywienia zbiorowego.We are part of the international Compass Group, one of the largest catering companies in the wo
2025-02-28 07:01:03Compass Group PolandJesteś pasjonatem gotowania i chcesz rozwijać swoje umiejętności w prestiżowym środowisku hotelowym? Dołącz do naszego zespołu! Kucharz / Restauracje HoteloweObowiązki Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i standardami restauracji, Zapew
2025-02-28 07:00:55Velar spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąPoszukujemy kandydatów na stanowiska: KUCHARZ POMOC KUCHNI GŁÓWNE OBOWIĄZKI: - przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami - pilnowanie jakości i powtarzalności smaków - przestrzeganie norm i standardów produkcji - zachowanie estet
2025-02-27 21:06:48Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków i lepieniu pierogów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: co najmniej dwa lata pracy w gastronomii na podobnym stanowisku, dokładność, odpowiedzialność, samodzi
2025-02-27 18:41:47Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy do pracy w sezonie wiosna/lato 2025, z możliwością dłuższej współpracy. Szukamy profesjonalnych kucharzy ze znajomością j. angielskiego zainteresowanych podjęciem pracy sezonowej lub długoterminowe
2025-02-27 15:06:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe - Zawody: Kucharz* - Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie min. średnie.Praca w godz.: pn.-czw. 7:00-15:30, pt. 7:00-13:00.[Zgłoszenia: e-mail: d.ma
2025-02-27 07:31:4728 wojskowy oddział gospodarczy w siedlcachZakres obowiązków:- przygotowywanie i terminowe wydawanie posiłków - zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków;- znajomość budowy i eksploatacji użytkowanego sprzętu;- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej
2025-02-26 18:41:54