Praca Oferty pracy Wiślinka: Kucharz imprezy okolicznościowe. Aktualnie poszukujemy kandydatów, którzy stworzą zgrany zespół i z którymi nawiążemy długofalową współpracę. Zachęcamy do
2025-03-30 16:21:15Praca Oferty pracy Wiślinka: Kucharz Śniadaniowy Koło Sobieszewa. Aktualnie poszukujemy kandydatów, którzy stworzą zgrany zespół i z którymi nawiążemy długofalową współpracę. Zachęcamy do
2025-03-30 16:21:15Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków w barze w stoczni. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach 6-13 (możliwe nadgodziny). Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: pasja do gotowania, w
2025-04-01 18:41:38Praca Oferty pracy Sopot: Kucharz. Restauracja Meridian Molo w Sopocie poszukuje kucharza na kuchnię zimną! Restauracja Meridian Molo, zlokalizowana na końcu Molo w Sopocie, poszukuje do swojego
2025-04-01 08:21:12Wymagania konieczne:Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: gotowanie Wymagania inne:mile widziane doświadczenie Przygotowywanie posiłków. Praca O.W. VIVA">
2025-03-30 16:21:15Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:minimum 2 lata doświadczenia w kuchni (brak doświadczenia jest dopuszczalny w momencie">
2025-03-30 14:21:12Praca Oferty pracy Lublewo Gdańskie: Kucharz na weekend. Szukamy kucharza do przygotowania imprez okolicznościowych, wesela, urodziny, stypy. Praca głównie piątek i sobota. Lokalizacja Lublewo Gdańskie. Nr
2025-03-30 12:21:06Astral Limited – Agencja rekrutacyjna istniejąca na polskim rynku od 1989 roku. Pierwsza firma crewingowa w Polsce i wschodniej części Europy. Obsługuje wszystkich liczących się armatorów zaopatrując ich w pracowników działu hotelowego. Oferujem
2025-03-28 21:06:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków.Praca O.W. VIVA JANTAR Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: gotowanieInne wymagania: mile widziane doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 5 200 PLNRodzaj umowy:Umowa o pr
2025-03-28 18:42:11Wymagania:\n\tDoświadczenie na stanowisku kucharza.\tZnajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.\tUmiejętność pracy w zespole.\tAktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.Zobacz kand","datePosted":"2025-03-28T13:35:25+01:00
2025-03-28 16:21:05Oczekujemy?\n Pasji do gotowania i zaangażowania w pracę\n Doświadczenia na podobnym stanowisku (lub chęci do nauki)\n Umiejętności pracy w zespole i dobrej organizacji pracy\n Dyspozycyjności i gotowości do pracy w systemie zmianowym\nBrzm
2025-03-27 10:21:04Oczekujemy?\nObsługa pieca indukcyjnego,\nUtrzymywanie asortymentu w ladzie ciepłej,\nPrzygotowywanie potraw (garmażu), przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych dostępnych na terenie sklepu – w uzgodnieniu z Kierownikiem sklepu,\nDba
2025-03-26 18:21:02Oczekujemy?\nObsługa pieca indukcyjnego,\nUtrzymywanie asortymentu w ladzie ciepłej,\nPrzygotowywanie potraw (garmażu), przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych dostępnych na terenie sklepu – w uzgodnieniu z Kierownikiem sklepu,\nDba
2025-03-26 16:21:06Wymagania:\n\tMinimum 2-letnie doświadczenie na stanowisku kucharza.\tUmiejętność pracy w zespole oraz dobra organizacja pracy.\tZnajomość zasad higieny i bezpieczeństwa w gastronomii.\tKreatywność i zaangażowanie w przygotowywanie potraw.\
2025-03-26 12:21:07Oczekujemy:\n\n- Doświadczenie w pracy w kuchni – mile widziane w przygotowywaniu śniadań lub kuchni hiszpańskiej\n- Wysoka kultura osobista i dobra organizacja pracy\n- Dbałość o czystość i porządek w miejscu pracy\n- Zaangażowanie i umiej
2025-03-25 10:21:10Wymagania:\n- punktualność i chęć do pracy,\n- umiejętności pracy w Zespole,\n- zaangażowanie, solidność, dobra organizacja pracy własnej,\n- przestrzeganie wytycznych,\n- dyspozycyjność.\n\nOsoby zainteresowane zapraszamy do przesyłania CV
2025-03-24 12:21:05Wymagania Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki, Komunikatywna znajomość języka polskiego, Umiejętność pracy w">
2025-03-24 10:21:03Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym, Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem), Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej
2025-03-23 14:38:02Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, kontrola i przygotowywanie stanowiska pracy, kontrola standardu i jakości. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-22, w piątki i soboty, w godzinach 11-00 (zgodnie z grafikiem ustalonym z p
2025-03-22 18:41:54Praca Oferty pracy Gdańsk: Kucharz (K/M). Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu Masz wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza Porządek i higiena to
2025-03-21 22:21:04Praca Oferty pracy Sopot: Kucharz. Jakie będą Twoje zadania? Jako kucharz zajmiesz się przygotowaniem dań bufetowych, a’la carte oraz koktajli warzywnych i owocowych (czasami także
2025-03-21 16:21:06Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-03-21 15:31:21Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:umiejętność pracy w zespole. Ścisła współpraca z menagerem gastronomii.">
2025-03-21 08:21:11Wymagania: • doświadczenie na kuchni - nie konieczne doświadczenie">
2025-03-19 10:21:03Praca Oferty pracy Sopot: Kucharz. Tawerna Rybaki Sopot poszukuje do swojej szalonej Tawernianej rodziny: - Kucharzy z doświadczeniem znających się na sekcjach: wydawka / palniki
2025-03-18 22:21:18Oczekujemy:\tzaangażowania oraz chęci rozwijania swoich umiejętności\tpunktualności,\tumiejętność pracy zespołowej\thigieny i kultury osobista\todporności na stresNie wymagamy:\n\tDoświadczenia na w/w stanowisku\tUkończenia szkoły gastronom
2025-03-18 20:21:02Wymagania:\n\tudokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku oraz zdolność do demonstracji wysokich standardów pracy oraz nadzorowania działań zespołu\tpozytywne nastawienie, doskonałe zdolności organizacyjne i chęć zapewnienia najwyżs
2025-03-18 06:21:08Wymagania:\nDyspozycyjność- również w weekendy.\nDoświadczenie w pracy jako kucharz/kucharka będzie dodatkowym atutem, ale nie jest konieczne.\nUmiejętność pracy w zespole.\nWarunki zatrudnienia:\nStawka początkowa: 22 zł na godzinę netto
2025-03-18 06:21:08