Twój zakres obowiązków, Wsparcie w obszarze organizacji pracy działu i współpracy z lokalami gastronomicznymi i convenience, Udział w przygotowywaniu raportów / zestawień i aktualizacja baz danych dotyczących działalności działu., Współpraca z.
2025-12-04 17:41:07Twój zakres obowiązków, Zarządzanie pracą kuchni i zespołem około 25 osób, Delegowanie zadań, tworzenie grafików i rozliczanie pracy zespołu, Nadzór nad porządkiem i bezpieczeństwem pracy zespołu, Planowanie produkcji i nadzór nad wykonaniem..
2025-11-24 12:41:32Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchennym; , tworzenie i aktualizowanie menu;, nadzór nad jakością i estetyką potraw; , kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów;, prowadzenie i nadzorowanie przygotowywanych potraw;,..
2025-12-08 17:41:09Twój zakres obowiązków, Odpowiedzialność za organizację pracy kuchni i nadzór nad zespołem kucharzy , Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu oraz wysokimi standardami jakości , Kontrola zamówień i odpowiedzialność za gospodarkę magazynową
2025-12-16 16:41:00Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji, Utrzymywanie czystości i organizacji miejsca pracy, w tym przestrzeganie zasad BHP, Koordynowanie pracy zespołu kuchennego i efektywna współprac
2025-12-16 13:41:30Cekal jest polską agencją pośrednictwa pracy powstałą w 2013 roku która zajmuję się rekrutacją personelu do pracy w całej Uni Europejskiej. Obsługujemy wiele branż. Jesteśmy legalnym biurem pośrednictwa pracy o numerze KRAZ 27184 OPIS STANOWISKA
2025-12-15 21:05:27Twój zakres obowiązków, organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników działu, zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw, kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych, racjonalne..
2025-12-15 14:41:23Opis stanowiska Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożyw
2025-12-14 07:30:07Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw według ustalonego menu, - Utrzymywanie czystości i higieny w kuchni..
2025-12-13 15:41:16MIEJSCE PRACY: Hotel, Amsterdam, HolandiaO KLIENCIE:Ten duży i znany hotel 4-gwiazdkowy znajduje się w samym centrum Amsterdamu. Oferuje inspirujące środowisko, w którym wyjątkowa obsługa łączy się z przyjazną i swobodną atmosferą. Hotel posiada
2025-12-13 06:59:52Talent OdysseyTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z karty zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizacja stanowiska pracy i utrzymanie czystości oraz higieny zgodnie z zasadami BHP i HACCP., Udział w produkcji - przygotowywanie..
2025-12-12 20:40:06Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie dań zgodnie z menu i standardami restauracji , - Koordynowanie pracy zespołu kuchni podczas zmiany , - Monitorowanie jakości i świeżości używanych składników , - Wsparcie w tworzeniu nowych przepisów i.
2025-12-12 12:41:24Praca marzeń w Grecji czeka na Ciebie! Dołącz do zespołu luksusowych, 5-gwiazdkowych hoteli, gdzie każdy dzień to nowe doświadczenia, piękne widoki i praca w międzynarodowym, przyjaznym środowisku. Oferujemy atrakcyjne bonusy, możliwość rozwoju
2025-12-12 06:59:46Talent OdysseyPoszukuję pracowników na stanowisku: kucharz w Domu Pomocy Społecznej dla Kobiet . Wymagana znajomość kuchni, solidność wykonywanej pracy, umiejętność pracy w zespole i kultura osobista. Praca w systemie zmianowym od pon. do niedzieli w godz. 6
2025-12-11 21:05:26Szkoła Podstawowa nr 407 zatrudni kucharkę/kucharza. Wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku kucharza. Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw. Dbanie o estetyk
2025-12-11 15:35:07Szkoła podstawowa nr 407 5,0Twój zakres obowiązków, Wsparcie kucharzy liniowych i szefa kuchni w codziennej pracy na kuchni, Przygotowywanie składników według wytycznych (mycie, krojenie, obróbka wstępna), Pomoc w przygotowywaniu dań zgodnie z recepturami i standardami..
2025-12-11 06:40:05ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Języki: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły - Inne wymagania: Wymagania:- wykształce
2025-12-10 07:31:25Przedszkole Nr 84 PromykOpis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych Przestrzeganie zasad haccp i bhp Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejs
2025-12-10 07:28:26ISS Facility Services Sp. Z O. O 5,0Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-10 07:28:26Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw., Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-12-09 09:41:27ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3) - Języki: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły - Inne wymagania: Wymagania:- wyk
2025-12-09 07:31:21Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas nieokreślony WYMAGANIA: - Wykształcenie: pomaturalne/policealne - Zawody: Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1) - Języki: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły -
2025-12-09 07:31:21Przedszkole nr 107 bajkowe przedszkoleOpis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-09 07:31:10Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kulinarnym. Zależy nam na dobrej atmosferze i sprawnej współpracy,, Komponowanie menu dostosowanego do gustów naszych gości oraz charakteru miejsca,, Codzienny kontakt z gościem w otwartej kuchni i..
2025-12-08 15:41:54Twój zakres obowiązków, zarządzanie zespołem kuchni i delegowanie zadań , koordynacja i nadzór nad pracą całego zespołu, rekrutacja, szkolenia, planowanie i organizacja produkcji gastronomicznej pod konkretne eventy, opracowanie food cost i..
2025-12-08 12:41:48Twój zakres obowiązków, Organizowanie pracy zespołu kucharzy i delegowanie zadań , Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami jakości , Kontrolowanie świeżości oraz jakości wykorzystywanych produktów , Odpowiedzialność za..
2025-12-08 11:41:56Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu oraz standardami hotelu, Zapewnienie wysokiej jakości dań poprzez właściwe przygotowanie składników, przyrządzanie potraw oraz prezentację dań, Zachowanie czystości i porząd
2025-12-08 11:41:55