Zakres obowiązków:- pomaganie kucharzowi w przygotowywaniu posiłków ( mycie, krojenie, obieranie owoców;- nakładanie dań na talerze lub odpowiednich naczyń;- odmierzanie i mieszanie składników;- sprzątanie kuchni;- kontrolowanie stanów zapasów;
2025-01-28 18:41:46ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem, - Wsparcie i szkolenie personelu, - Doradzanie klientom w wyborze produktów zgodnie z ich potrzebami i preferencjami, - Obsługa kasy fiskalnej, rozwijanie wiedzy o produktach firmy, - Zapewnienie porząd
2025-02-17 07:30:17Jobfinder Ewelina HordyniecOpis stanowiska Profesjonalna obsługa klientów. Utrzymanie czystości na swoim stanowisku. Obsługa kasy fiskalnej. Przygotowywanie dań z menu zgodnie z normami restauracji
2025-02-16 14:50:03Opis stanowiska Przygotowywanie potraw według ustalonych standardów. Zapewnienie wysokiej jakości i estetyki dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca zespołowa. Obsługa klientów oraz kontrola jakości składników i zapasów. Przestrzega
2025-02-16 14:38:03Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację Koordy
2025-02-16 13:50:36Twój zakres obowiązków, - Zarządzanie personelem i rekrutacja pracowników , - Nadzór nad jakością obsługi klienta i standardami hotelowymi , - Kontrolowanie budżetu oraz optymalizacja kosztów operacyjnych , - Planowanie i koordynacja działań..
2025-02-08 21:40:03Twój zakres obowiązków, - Przyjmowanie zamówień od klientów , - Serwowanie posiłków i napojów , - Dbanie o czystość stolików i sali restauracyjnej , - Obsługa systemu kasowego i rozliczanie rachunków , - Udzielanie informacji o menu i..
2025-02-08 21:40:03Zakres obowiązków:obsługa recepcji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceUprawnienia: Prawo jazdy kat. B Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośredni
2025-01-24 18:41:44Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kuchennym i delegowanie zadań, Zarządzanie restauracją hotelową: bufety i a'la carte, Realizowanie imprez firmowych i wesel, Tworzenie i aktualizowanie menu, Przygotowanie potraw i zapewnienie ich..
2025-01-20 13:40:44Twój zakres obowiązków, Wykonywanie zadań administracyjnych, takich jak: weryfikacja lub wypełnianie dokumentów, wprowadzanie lub dostarczanie danych, liczenie, ważenie i pakowanie;, Pobieranie materiałów z regałów, tac i półek oraz ich..
2025-01-17 14:40:49Zajazd Pod Caryńską w Ustrzykach Górnych właśnie powiększa swój zespół, dołącz do Nas. Szukamy osób na stanowisko: BARMAN/KELNER Miejsce pracy: Ustrzyki Górne Do Twoich obowiązków należeć będzie: -bieżąca obsługa gości w części gastronomicznej
2025-01-10 11:57:22Zakres obowiązków:z kat. prawa jazdy B kierowanie autobusem o dopuszczalnej liczbie osób do 9 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Prawo jazdy kat. B Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2025-01-03 18:41:25Zakres obowiązków:przygotowywanie składników, mycie naczyń, pomoc w przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych mi
2025-02-07 18:41:53Poszukuję do pracy na stanowiska: pomoc kuchenna i kucharka / kucharz. Stylowy Zajazd Pod Czarnym Kogutem, zlokalizowany w Czarnej Górnej 56a k./ Ustrzyk Dolnych
2025-01-26 05:06:41Poszukujemy Kelnerów/Kelnerki lub Pomoc kuchenną do jednego z hoteli. Terminy pracy: od zaraz na minimum 6 miesięcy Stawka: 32 zł brutto/h Twoje zadania: Obsługa gości – przyjmowanie zamówień, serwowanie posiłków i napojów. Dbanie o estetykę sto
2025-01-16 21:06:35Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna Wymagania:Inne wymagania: Umiejętności lub doświadczenie zawodowe w zakresie gastronomii. Książeczka sanepidu. Praca II-zmianowa w godz: 11:00-17:00 oraz 17:00-23:00 lub w systemie 12-godzinnym. Wynagrodzenie bru
2025-01-02 18:41:18Wymagania: umiejętność podstawowych zasad obróbki produktów, sprawność w działaniu i dokładNość, dyspozycyjność w weekendy.Zainteresowane osoby prosimy o wysyłanie CV na adres email: xavito@wp.pl lub składanie bezpośrednio w Restaura
2024-12-12 14:27:04Zatrudnimy osobę lub osoby do pracy jako pomoc kuchenna, sprzątaczka w Ośrodku Turystycznym w Przysietnicy k. Brzozowa. Gwarantujemy możliwość rozwoju zawodowego i atrakcyjne warunki. Praca z możliwością zakwaterowania w ośrodku. Osoby zainteres
2024-11-17 16:43:00Firma GEO Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko: BRYGADZISTA (branża sanitarna) Zadania: Organizowanie pracy brygady na powierzonym odcinku, praca przy montażu rur, obsługa niwelatora w zakresie wykonywania robót, inne zadania związane z..
2025-02-17 07:34:08GEO So. z o.oAktualnie jest przez Nas poszukiwany: KUCHARZ / KUCHARKA (m / k) | Lokalizacje: FULDA, SUHL KUCHARZ / KUCHARKA (m / k) w renomowanym hotelu (120)Oferta niemiecką umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie w pełni
2025-02-17 07:01:09Walter-Fach-Kraft Personal GmbHZatrudnimy kucharza oraz pomoc kuchenną w Centrum Bankietowym Amore Residence w Płocku. Szukamy osób z doświadczeniem w pracy na podobnym stanowisku chętnych i gotowych pracować również w weekendy. Proponujemy Umowa zlecenie na start, po okresie
2025-02-17 05:06:39Nawiążę stałą współpracę z kucharzem posiadajacym doświadczenie w kuchni staropolskiej . Szukamy osoby , która pracowala przy duzych realizacjach ,przygotowujac wesela ,imprezu firmowe przyjęcia okolicznosciowe . Warunki i zasady współpracy do u
2025-02-17 05:06:39Rezydencja Amore zatrudni kucharza z doświadczeniem oraz pomoc kuchenną. ️ oferujemy stałą pracę, satysfakcjonujące zarobki ustalane indywidualnie, elastyczny grafik, szkolenia, możliwość rozwoju i pozostania z nami na dłużej. Oczekujemy: doświa
2025-02-17 05:06:39Praca Pracownik gastronomii, BAR MLECZNY KAPRYS S.C., Lublin
2025-02-16 22:40:04BAR MLECZNY KAPRYS S.CZakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów Zarządzanie zespołem Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową Zarz
2025-02-16 22:30:13OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z
2025-02-16 22:30:12OBOWIĄZKI: Wspieranie kuchni w przygotowywaniu posiłków, m.in. dań głównych, kanapek, sałatek. Obsługa bufetu zakładowego. Wykonywanie czynności porządkowych. Dbanie o utrzymanie porządku i czystości w kuchni. Przewóz posiłków w termoboxach samo
2025-02-16 22:30:10Zakres obowiązków: Prace ubojowe na linii ubojowej bydła. W zależności od stanowiska na linii ubojowej osoba zajmuje się: • Wykrwawianiem i podwieszaniem • Separacją odbytu i obróbką wstępną • Skórowaniem • Zarabianiem i obróbką głowy • Obróbką..
2025-02-16 18:28:14Zakres obowiązków: Prace ubojowe na linii ubojowej bydła. W zależności od stanowiska na linii ubojowej osoba zajmuje się: • Wykrwawianiem i podwieszaniem • Separacją odbytu i obróbką wstępną • Skórowaniem • Zarabianiem i obróbką głowy • Obróbką..
2025-02-16 18:26:42