Opis stanowiska Przygotowywanie potraw według ustalonych standardów. Zapewnienie wysokiej jakości i estetyki dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca zespołowa. Obsługa klientów oraz kontrola jakości składników i zapasów. Przestrzega
2025-01-31 14:40:14OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2025-01-31 12:40:02Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw według wskazówek kucharza lub podanych receptur, dbałość o porządek w kuchni, mycie naczyń,przyjmowanie dostaw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: pomoc kuchenna
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:przygotowanie posiłków, dbanie o jakość produktów, przygotowanie dań Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: Wymagana znajomość standardów kuchni hotelowej, dyspozycyjność. Wynagrodzenie
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:obsługa systemu POS, terminala płatniczego, kasy fiskalnej, obsługa gości, przygotowywanie napoi Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Kelner*Inne wymagania: znajomość POS Wynagrodze
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna, obieranie i mycie warzyw, porcjowanie mięsa, współpraca z szefem kuchni. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach 6-14, 10-18. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne w
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:obsługa klientów w lokalu, przyjmowanie i rezlizowanie zamówień od klientów, godziny pracy do uzgodnienia, wynagrodzenie godzinowe brutto. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Przygotowanie zimnych i ciepłych posiłków. Osoba z doświadczeniem. Praca w godzinach od 12:00 do 22:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Przygotowanie zimnych i ciepłych posiłków. Doświadczenie mile widziane. Praca w godzinach od 12:00 do 22:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4
2025-01-30 18:42:16Opis zadań:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW Wymagania: Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Świętochłowice, p
2025-01-30 18:42:16Opis zadań:Staż w Przyworach zgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób a
2025-01-30 18:42:15Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: – przygotowywanie dań i potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami– wprowadzanie nowych produktów – nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych – utrzymywanie porządku na sali sprzedaży i za
2025-01-30 18:42:15Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: – przygotowywanie dań i potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami– wprowadzanie nowych produktów – nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych – sprzedaż wyrobów garmażeryjnych– obsługa kli
2025-01-30 18:42:15Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłkówPraca w Restauracji McDonald's w Mielcu na 1/2 etatu.praca w godzinach od:13.00-21.0017.00-21.00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Mile widziane posiadanie k
2025-01-30 18:42:15Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków - praca w porze nocnejPraca w Restauracji McDonald's w Mielcu.Pracodawca swoim pracownikom oferuje:- umowę o pracę - wypłatę w terminie- Bonifikartę, która uprawnia do zniżek w McDonald`s na terenie cał
2025-01-30 18:42:15Zakres obowiązków: pzygotowywanie posiłków,obsługa klienta, obsługa imprez okolicznościowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: praca od zaraz, mile widziane doświadczenie, książeczka do celów sanita
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według oryginalnych receptur, kontakt telefoniczny i mailowy z zagranicznymi sprzedawcami produktów kuchni Indyjskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne po
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:Samodzielna praca na kuchni pod nadzorem szefa kuchni. Wydawanie posiłków 3 razy dziennie. (Praca : 12 godz. dziennie zgodnie z harmonogramem/40 godz. tyg. od 06.00) Doświadczenie wymagane Wymagania:Wymagania konieczne: Wykszta
2025-01-30 18:42:14Opis zadań:zapoznanie się z przepisami i regulaminami z zakresu BHP i p.poż, zapoznanie z regulaminem pracy; poznanie zasad organizacji stanowiska pracy pod katem zasad HACCP; zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowis
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń po zakończonej pracy; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji magazynu; zabezpieczanie prze3d zepsuciem surowcó
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami jakości; Tworzenie nowych dań i propozycji menu; Zapewnienie estetycznej prezentacji potraw; Zarządzanie zapasami i dbanie o świeżość produktów; Utrzymanie c
2025-01-30 18:42:14Opis zadań:Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; Obróbka wstępna sur
2025-01-30 18:42:14Opis zadań:pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe ich gospodarowanie; obróbka wstępna surow
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ: CHIKKEN CURRY, DOLMA, SARMA, MANTY, KOFTE. PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW, NAPOJÓW. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Inne] : P
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:- praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu- obszar sprzedaż: przygotowanie deserów, napojów, przygotowanie i zestawianie zamówień,- praca porządkowe na sali restauracyjnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wyksz
2025-01-30 18:42:14Opis zadań:pomoc kucharzowi, obróbka produktó niezbędnych do przygotowywania dań i posiłków oraz deserów, sortowanie i zmywanie naczyń, sztućców i przygotowanie do wyparzenia, wycieranie do sucha i odkładanie ich na miejsce. Sprzątanie i mycie s
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej/indyjskiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: bengalski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkującyInne wymagania: [Umiejętność
2025-01-30 18:42:14Opis zadań:Przygotowywanie prostych dań i wypieków. Dbanie i porządkowanie stanowiska pracy. Dbanie o dobre imię lokalu. Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań, posiłków i deserów. Wdrażanie nowych przepisów z myślą o urozmaiceniu do
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków obiadowych, porcjowanie i pakowanie, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, utrzymywanie porządku w pomieszczeniu produkcyjnym i zmywalni, przestrzeganie przep
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:- Przygotowywanie oraz wydawanie potraw zgodnie z menu i standardami firmy- Zapewnienie wysokiej jakości potraw poprzez kontrolowanie jakości surowców oraz procesu przygotowania potraw- Utrzymanie czystości i porządku na stanow
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków zgodnie z wyznaczonymi standardami, dbałość o porządek w miejscu pracy,przestrzeganie zasad haccp i bhp Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)Wykształcenie:
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:pomoc szefowi i pozostałym kucharzom, obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań i posiłków oraz deserów, zmywanie i sprzątanie kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymag
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:Pomoc przy przygotowywaniu dań tradycyjnej kuchni orientalnej, wstępna obróbka termiczna warzyw i mięsa, szatkowanie i krojenie warzyw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: urdu, w mo
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:Obsługa gościa .event, obsluga ekspresu do kawy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący Wynagrodzenie brutto: od 4 66
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: nie wymagane Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób za
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: nie wymagane Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób za
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: adana, dolma, sarma, manty. Przygotowywanie sosów, napojów. Zamawianie przypraw orientalnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk:
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:pomaganie kucharzowi w przygotowaniu jedzenia, odmierzanie i mieszanie odpowiednich składników, nakładanie dań na talerze lub inne odpowiednie naczynia, przygotowywanie prostych dań lub dodatków Wymagania:Wymagania konieczne: W
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, planowanie i zarządzanie zapasami, przygotowywanie półproduktów, kontrola jakości potraw, szkolenie młodszych kucharzy, współpraca z zespołem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawod
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:sporządzanie potraw jak i deserów wykańczanie , porcjowanie dekorowanie i estetyczne wydawanie potraw, utrzymywanie na bieżąco porządku i czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o czystość użytego sprzętu kuch
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:pomaganie kucharzowi w przygotowaniu jedzenia (np. myjąc i obierając owoce i warzywa, krojąc chleb, mięso); odmierzanie i mieszanie odpowiednich składników, np. używając wagi i innych narzędzi; nakładanie dań na talerze lub inn
2025-01-30 18:42:14Zakres obowiązków:obsługa klienta, nakrywanie sali; przyjmowanie zamówień rozliczeń, sprzątanie stanowiska(godziny pracy: 9-17) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweInne wymagania: mile widziane prawo jazd
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Dbałość o swoje stanowisko pracy, współpraca z pomocą kuchenną. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epide
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:Przygotowanie dań typu kebab. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:3
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:Pomoc na kuchni przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych, dokładność, umiejętność pracy w zespole
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE I WYTWARZANIE GOTOWYCH DAŃ, FARSZY DO PIEROGÓW I PASZTETÓW, MYCIE NACZYŃ, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, ITP. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:Sporządzanie potraw,obróbka surowców (ręczna, termiczna, mechaniczna),przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe.Równoważny system czasu pracy. Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastron
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:Doraźna pomoc szefowi kuchni i pozostałym kucharzom. Obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań i posiłków oraz deserów. Zmywanie i sprzątanie kuchni przestrzeganie procedur,zasad oraz standardów sanitarnych. Wdrażani
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:- obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy - utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego - codzienna podstawowa obsługa pieca konwekcyjnego parowego- dystrybucja posił
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:1. Obsługa klienat, 2. Przygotowanie podstawowych produktów spożywczych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: chęć do pracy Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas okr
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, obsługa HOT POT, przygotowywanie sushi, krojenie i peklowanie mięs, tworzenie mieszanek przypraw azjatyckich, gotowanie na woku. Wymagania:Wymagania konieczne: Język: wietnamski, w mow
2025-01-30 18:42:12Zakres obowiązków:1. Organizowanie pobierania produktów spożywczych z magazynu żywnościowego przez kucharza dyżurnego, zgodnie z asygnatami kuchennymi na dany dzień.2. Nadzór nad pobieraniem produktów spożywczych z magazynku przykuchennego zgodn
2025-01-30 18:42:12OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2025-01-31 12:40:02OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2025-01-31 12:40:02