Opis stanowiska Doradztwo w wyborze dań i napojów, dzielenie się wiedzą oraz entuzjazmem Efektywna współpraca z zespołem kuchni i baru, zapewniająca płynną obsługę Dbanie o nienaganną prezentację przestrzeni restauracyjnej oraz estetykę stołów R
2025-03-30 10:10:03Obowiązki: Obsługa gości restauracyjnych zgodnie z menu a la carte, przyjmowanie i realizacja zamówień. Utrzymanie czystości na sali. Obsługa gości podczas różnych formuł żywieniowych takich jak śniadania, bufet, obiady, szwedzki stół, a także p
2025-03-28 15:10:04Zakres obowiązków:- przygotowanie posiłków na wynos- wydawanie dań gotowych- sprawdzanie przydatności półproduktów do spożycia- smażenie i gotowanie- dbanie o przadek w miejscu pracy - praca na zmywaku Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia:
2025-03-31 18:42:09Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków o odpowiednich wartościach kalorycznych zgodnie z jadłospisem i według norm i przepisów technologicznych i sanitarnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: w
2025-03-31 18:42:09Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków o odpowiednich wartościach kalorycznych, zgodnie z jadłospisem i według norm i przepisów technologicznych i sanitarnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wym
2025-03-31 18:42:09Zakres obowiązków:Potrzebni są nam kelnerzy, chętnie z doświadczeniem, którzy w okresie od maja do października chcieliby pracować przy obsłudze imprez od piątku do niedzieli. Wymagania:Inne wymagania: Doświadczenie w gastronomii będzie dodatkow
2025-03-31 18:42:09Zakres obowiązków:przygotowanie sali obsługa Gości a la carte obsługa przyjęć okolicznościowych sprawdzanie i uzupełnianie zapasów porządkowanie sali oraz stacji roboczych Wymagania:Inne wymagania: ukończone 18 lat ważna książeczka sanitarno-epi
2025-03-31 18:42:09Zakres obowiązków:- obsługa klienta indywidualnego i grup organizowanych;- dbałość o estetykę, czystość w restauracji;- obsługa kasy fiskalnej Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto:
2025-03-31 18:42:09Zakres obowiązków:Praca na stanowisku Kucharz na sekcji Lunche/Pizzer/Burgermaster. Przygotowywanie posiłków na bazie konkretnych przepisów kulinarnych, obsługa specjalistycznego sprzętu kuchennego, współpraca z personelem, prawidłowe przechowyw
2025-03-31 18:42:09Zakres obowiązków:Prezentowanie menu, przyjmowanie zamówień, serwowanie potraw i napojów Wymagania:Inne wymagania: Mile widziana znajomość języka angielskiego Wynagrodzenie brutto: od 31,00 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodz
2025-03-31 18:42:09Zakres obowiązków:Samodzielna obróbka mięsa, warzyw i ryb. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętność pracy w kuchni, obróbka warzyw, mięsaWymagania pożądane: Uprawnienia: książeczka sanitarno-epide
2025-03-31 18:42:08Zakres obowiązków:przygotowanie posiłków na duże imprezy okolicznościowe, prace porządkowe w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Uprawnien
2025-03-31 18:42:08Zakres obowiązków:obsluga klientów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Kelner* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Uprawnienia: komunikatywność, praca w zespoleInne wymagania: książeczka sanitarno
2025-03-31 18:42:08Zakres obowiązków:przygotowanie sali konsumpcyjnej do obługi kelnerskiej, udzielanie klientom informacji dotyczących jadłospisu, doradzanie odpowiedniego asortymentu potraw i napojów klientom, przyjmowanie i rejestrowanie zamwień konsumenckich
2025-03-31 18:42:08Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw i wyrobów kulinarnych, opracowywanie menu i nowych przepisów w uzgodnieniu z szefem kuchni, dobór surowców i półproduktów oraz ocena ich jakości, przestrzeganie zasad higieny w kuchni, utrzymanie porządku
2025-03-31 18:42:08Zakres obowiązków:praca w kuchni przedszkolenej, przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w ur
2025-03-31 18:42:08Zakres obowiązków:Kuchnia cateringowaPraca na 2 zmiany w godz: 7-15, 14-22 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneJęzyki: rosyjski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący, angielski, w
2025-03-31 18:42:08Zakres obowiązków:Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej, przestrzeganie przepisów BHP, serwowanie dań z karty zgodnie z zamówieniem, dekorowanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wyks
2025-03-31 18:42:08Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków/pomoc w przygotowywaniu posiłkówWykształcenie min. zawodowe, prawo jazdy kat. B, mile widziane doświadczenie. Możliwość pracy na umowę zlecenie, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą. Wymagania: Wyn
2025-03-31 18:42:07Zakres obowiązków:- Pomoc w przygotowanie posiłków dla pacjentów- Godziny pracy: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Samodzielność, D
2025-03-31 18:42:07Zakres obowiązków:- Przygotowanie posiłków dla pacjentów.- Godziny pracy: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele, święta według grafiku. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Dobra org
2025-03-31 18:42:07Opis zadań:OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU DAŃ KUCHNI POLSKIEJ, ZUP, SURÓWEK, POMOC DLA KUCHARZA, SPRZĄTANIE, ZMYWANIE NACZYŃ, PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne
2025-03-31 18:42:06Opis zadań:OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU DAŃ KUCHNI POLSKIEJ, ZUP, SURÓWEK, POMOC DLA KUCHARZA, SPRZĄTANIE, ZMYWANIE NACZYŃ, PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne
2025-03-31 18:42:06Zakres obowiązków:praca kelnerki w restauracji Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Phpu "wiktoria" barbara buczmanMiejsce pra
2025-03-31 18:42:06Opis zadań:wg. stanowiska Wymagania: Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Puńsk, powiat: sejneński, woj: podl
2025-03-31 18:42:06Zakres obowiązków:obsługa gościi imprez okolicznościowych Villa Skomanda Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący Wy
2025-03-31 18:42:06Opis zadań:Przyjmowanie zamówień - kelner jest odpowiedzialny za przyjęcie zamówień od gości, zarówno dań jak i napojów; Obsługa gości - kelner zapewnia profesjonalną i uprzejmą obsługę gości; Dostarczanie potraw i napojów; Przygotowywanie stołó
2025-03-31 18:42:05Zakres obowiązków:Obsługa gości hotelowych. Wydawanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne
2025-03-31 18:42:05Zakres obowiązków:Kucharz curry będzie odpowiedzialny za główne przygotowanie i prezentację na talerzu wszystkich dań curry. Planowanie menu w porozumieniu z Szefem Kuchni. Określanie ilości składników do ugotowania i wielkość porcji do podania
2025-03-31 18:42:05Zakres obowiązków:Utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg, maszyn oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy. Pomoc w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej po
2025-03-31 18:42:05Zakres obowiązków:Obsługa gości w restauracji, barze oraz podczas eventów. Przyjmowanie zamówień. Udzielanie informacji o menu. Serwowanie posiłków i napojów. Organizacja i utrzymywanie czystości na stanowisku. Inwentaryzacja i kontrola stanów p
2025-03-31 18:42:05Zakres obowiązków:- przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem; -dbałość o stan sanitarno-higieniczny;- przygotowanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształce
2025-03-31 18:42:05Opis zadań:. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMie
2025-03-31 18:42:04Opis zadań:. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem u
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:. Wymagania:Wymagania pożądane: Zawód: Kelner*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw Sushi Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wykształcenie co najmniej zawodowe. Samodzielna organizacja pracy. Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umo
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:Pomoc kuchenna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzęd
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:- obsługa gości- podawanie gotowych posiłków- serwowanie napojów- przygotowywanie sal konsumpcyjnych- praca w dni wolne- umowa o pracę na czas określony: 3 lata Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne po
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:Samodzielne sporządzanie posiłków i dań obiadowych. Praca w Muszynie-Złockie w godz. 7.00-15.00 lub 7.00-19.00 (system równoważny). Do wyboru rodzaj umowy (umowa o pracę lub umowa zlecenie). Kontakt tel. 725252505, e-mail: kier
2025-03-31 18:42:04Opis zadań:- obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów,- obsługa maszyn i urządzeń,- mycie i sprzątanie na stanowisku,- pomoc szefowi kuchni, Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Dokładność, sumienność i rzetelność w wykonywan
2025-03-31 18:42:04Opis zadań:- szkolenie z zakresu obsługi klienta, noszenie potraw na tacy, przygotowywania napojów,- obsługa klienta,- przyjmowanie zamówień,- obsługa systemu sprzedaży (kasa fiskalna, terminal) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasa
2025-03-31 18:42:04Opis zadań:- obróbka wstępna warzyw oraz innych produktów,- obsługa maszyn, szatkownica, pieca,- mycie sprzętu i utrzymanie czystości w kuchni.Oferta stażu realizowana ze środków EFS +. Skierowana w pierwszej kolejności do:- osób długotrwale bez
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:Pomoc w obróbce warzyw, owoców, pomoc w gotowaniu, utrzymanie porządku.umowa zlecenie praca po 12h lub 8h Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: książeczka sanepidInne wymagania:
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:Prace pomocnicze w kuchni, pomoc przy obsłudze grilla - docelowo samodzielna praca przy obsłudze grilla.Umowa zlecenie, praca 27 godzin tygodniowo - w piątki, soboty i niedziele w godz. 13.00-22.00 ( I umowa na 1 miesiąc, z moż
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu i standardami lokalu.Opracowywanie nowych przepisów oraz dbanie o jakość i smak potraw.Utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie norm higienicznych.Zarządzanie składnikami
2025-03-31 18:42:04Zakres obowiązków:Zarządzanie personelem, przygotowywanie posiłków od podstaw, organizacja pracy na kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: konieczne doświadczenie w zawodzie, mile widziana książec
2025-03-31 18:42:03Zakres obowiązków:- pomoc w przygotowywaniu posiłków,- wydawanie posiłków na stołówce pracowniczej,- prace porządkowe,praca na 3 zmiany w godz. 6:00-14:00, 12:00-20:00 i 22:00-5:00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne
2025-03-31 18:42:03Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków dla pacjentów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie zawodowe w gastronomii Wynagrodzenie brutto: od 4 900 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas o
2025-03-31 18:42:03Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyLiczba wolnych miejsc pracy:2Opis oferty:Oferta dla osób zarej
2025-03-31 18:42:03Praca Kucharz / Kucharka, Creative Retail Enterprises, Warszawa
2025-03-31 18:40:03Creative Retail EnterprisesPraca Pomoc kuchenna, PIMEKO sp.j., Gdańsk
2025-03-31 18:40:03PIMEKO sp.jPRACOWINK RESTAURACJI McDONALD'S NA PEŁEN ETAT lub CZĘŚĆ ETATU PRACUJ Z NAMI! Szukasz stałej pracy w fajnej atmosferze i wielokulturowym zespole? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's Łódź W
2025-03-31 18:36:19McDonald's PolskaObowiązki: obsługa gości w sali restauracyjnej według a ' la carte, w tym przyjmowanie zamówień i ich należyta realizacja obsługa na sali kontrola czystości obsługa gości (śniadania / bufet, obiady, szwedzki stół, bankiety, imprezy firmowe, host
2025-03-26 15:10:17Opis stanowiska Przygotowywanie dań Tworzenie potraw inspirowanych kuchnią azjatycką, łączących odważne smaki i nowoczesne techniki Dbałość o wysoką jakość składników i staranność w prezentacji dań Współpraca z zespołem kuchni, baru i restauracj
2025-03-30 10:00:05