Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2024-11-18 12:30:28ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowanie posiłków na potrzeby zakładu pracy (dla 50 osob)-tradycyjna polska kuchnia - dbanie o wysoką jakość oraz dobry smak przygotowywanych posiłków - inne prace kuchenne - dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprz
2024-11-04 22:30:11Willa Seniora Sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 45 PLN - Opis wynagrodzenia: + premia do 30% wynagrodzenia.Warunki
2024-11-19 07:31:08Rudolf klimek, przedsiębiorstwo handlowo...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 3 762,5 PLN - Opis wynagrodzenia: do uzgodnienia z pracodawcą - System wynagrod
2024-11-19 07:31:08Przedszkole STOKROTKA Smaź AnetaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: Wymagania: 2 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku, aktualne badania sanepidowskie, wykształcenie bez znaczenia, dyspo
2024-11-19 07:31:08Granum spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Serwowanie potraw - Dbanie o porządek na sali - Obsługa gości WYMAGANIA: - Doświadczenie w pracy na stanowisku kelnera/kelnerki - Komunikatywna znajomość j. angielskiego OFERUJEMY: - Stabilne zatrudnienie i gwarancja długotrwałej
2024-11-19 07:30:13In-Serv Team Sp. z.o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - bieżąca obsługa Gości restauracji zgodnie z przyjętymi standardami - pomoc Gościom w wyborze menu - reagowanie na bieżące potrzeby oraz życzenia gości - znajomość karty, serwowanie potraw i napoi - przygotowywanie ekspozycji bufe
2024-11-19 07:30:05TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄAktualnie jest przez Nas poszukiwany: KUCHARZ / KUCHARKA (m/k) ; Miejsca pracy: Berlin, Fulda, Ilmenau , Zwiesel , Bertsdorf , Nidda , Bad Griesbach KUCHARZ / KUCHARKA (m / k) w hotelu pięciogwiazdkowym (100)Oferta legalne zatrudnienie na terenie Nie
2024-11-19 07:01:19Walter-Fach-Kraft Personal GmbH 4,4Agencja Pracy Service Jobs obecnie dla swojego klienta poszukuje kandydatów na stanowisko Pomoc cukiernika/ Pomoc kuchenna w Gdyni. Jeśli lubisz pracę z ludźmi, masz zamiłowanie do słodkich wypieków i pieczywa oraz chcesz pracować w przyjaznym zespol
2024-11-19 07:01:19SERVICE JOBS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąAktualnie jest przez Nas poszukiwany:KELNER / KELNERKAPoszukujemy do trzech lokalizacji (Niemcy):FULDA , ILMENAU , BERTSDORF HORNITZ Walter-Fach-Kraft Personal GmbH to niemiecki pracodawca specjalizujący się w zatrudnianiu specjalistów na terenie Nie
2024-11-19 07:01:19Walter-Fach-Kraft Personal GmbH 4,4Obecnie poszukujemy kandydatów i kandydatek na stanowisko: KUCHARZTWOJE ZADANIA: • Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami • Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat • Dbanie o odpowiednią estetykę potraw • Utrzymywanie
2024-11-19 07:01:19Piekarnio-Cukiernia-Delikatesy RYSZARD STESKAL...Restauracja Good & One mieszcząca się w centrum Karpacza, poszukuje do swojej załogi doświadczonego Kucharza. Kucharz - Restauracja w centrum KarpaczaObowiązki - przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, - dbanie o odpowiednią estetykę
2024-11-19 07:01:18REGESSRestauracja Good & One mieszcząca się w centrum Karpacza, poszukuje do swojej załogi doświadczonego Kucharza. Kucharz / gotująca pomoc kuchenna - KarpaczObowiązki - przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, - dbanie o odpowiednią estety
2024-11-19 07:01:18REGESSKucharz ZmianowyObowiązki Samodzielne przygotowywanie dań według menu i standardów restauracji. Organizacja pracy na zmianie, w tym koordynacja pracy zespołu pomocniczego. Zapewnienie świeżości i jakości potraw. Dbanie o higienę i porządek na stanowi
2024-11-19 07:01:18REGESSKucharz ŚniadaniowyObowiązki Przygotowywanie i serwowanie dań śniadaniowych zgodnie z recepturami i standardami lokalu. Dbanie o estetykę podawanych potraw. Organizacja pracy na stanowisku i utrzymanie czystości w kuchni. Ścisła współpraca z zespołem
2024-11-19 07:01:18REGESSTop Drive w Węgrowie (ul. Żeromskiego 21) poszukuje pracowników na stanowisko - Pracownik restauracjiPracownik restauracji Top Drive Twoje główne zadania:zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientamiprzygotowywanie po
2024-11-19 07:01:16P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIDo nowoczesnej restauracji w centrum Karpacza, poszukujemy pasjonata kulinariów do pracy stanowisku Kucharza. Szef Kuchni / KucharzObowiązki Kreowanie dań zgodnie z naszymi wymagającymi standardami, Odpowiedzialność za estetykę i smak serwowanych pot
2024-11-19 07:01:16REGESSDo nowoczesnej restauracji w centrum Karpacza, poszukujemy pasjonata kulinariów do pracy stanowisku Kucharza. KucharzObowiązki Kreowanie dań zgodnie z naszymi wymagającymi standardami, Odpowiedzialność za estetykę i smak serwowanych potraw, Zarządzan
2024-11-19 07:01:16REGESSTwój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z przepisami lokalu, sporządzenie list zakupowych, dbanie o dobrą prezentację wydawanych dań, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy ..
2024-11-18 23:40:04OBFITOść Justyna ŻyłkowskaUl. Kazachska 1
2024-11-18 22:54:04SYLVIA CRYSTALS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄTwój zakres obowiązków, związku z rozwojem restauracji , Poszukujemy kucharza z pasją do gotowania, szczególnie w temacie kuchni azjatyckiej - kuchnia japońska, tajska,, Tworzymy zespół z osobami pełnymi pasji., Pozostałe informację zostaną..
2024-11-18 21:40:04Do obowiązków będzie należało:Przygotowywanie dań z menu zgodnie ze specyfikacją i wysokimi standardami jakościUdoskonalanie przepisów i dbanie o odpowiedni dobór produktówOdpowiedzialne zarządzanie zapasami kuchennymi i utrzymanie porządku na stanow
2024-11-18 21:25:50Do obowiązków będzie należało:Przygotowywanie dań z menu zgodnie ze specyfikacją i wysokimi standardami jakościUdoskonalanie przepisów i dbanie o odpowiedni dobór produktówOdpowiedzialne zarządzanie zapasami kuchennymi i utrzymanie porządku na stanow
2024-11-18 21:25:50Do obowiązków będzie należało:Przygotowywanie dań z menu zgodnie ze specyfikacją i wysokimi standardami jakościUdoskonalanie przepisów i dbanie o odpowiedni dobór produktówOdpowiedzialne zarządzanie zapasami kuchennymi i utrzymanie porządku na stanow
2024-11-18 21:25:50Do obowiązków będzie należało:Przygotowywanie dań z menu zgodnie ze specyfikacją i wysokimi standardami jakościUdoskonalanie przepisów i dbanie o odpowiedni dobór produktówOdpowiedzialne zarządzanie zapasami kuchennymi i utrzymanie porządku na stanow
2024-11-18 21:25:50Do obowiązków będzie należało:Przygotowywanie dań z menu zgodnie ze specyfikacją i wysokimi standardami jakościUdoskonalanie przepisów i dbanie o odpowiedni dobór produktówOdpowiedzialne zarządzanie zapasami kuchennymi i utrzymanie porządku na stanow
2024-11-18 21:25:50Zakres obowiązków:- dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań- właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi- współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni- pilnowanie świeżości używanych produktów Wymagania:Inne wymagania: - komunikat
2024-11-18 18:42:14Zakres obowiązków:wg ustaleń z pracodawcą zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 800 PLNRod
2024-11-18 18:42:12Zakres obowiązków:PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W LOKALU ORIENTALNYM. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: [Umiejętność 2] : MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO[Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ
2024-11-18 18:42:12Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków kuchnii orientalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: min. 1 rok stażu w zawodzie, znajomość kuchnii orientalnej Wynagrodzenie brutto: od 4 300
2024-11-18 18:42:12Zakres obowiązków:Samodzielne sporządzanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych.Przygotowanie i wydawanie potraw gorących i dań garmażeryjnych zgodnie z jadłospisem.Prawidłowa obsługa maszyn i urządzeń kuchennych.Wła
2024-11-18 18:42:09Zakres obowiązków:- sporządzanie różnego rodzaju potraw,- przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna),- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, susze
2024-11-18 18:42:07Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków.Dwie zmiany w godzinach 10:00-18:00, 16:00- 24:00.Oferta w ramach DIWSP dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Elbląg Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wyma
2024-11-18 18:42:07Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca w charakterze pomocy kuchennej.- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,- przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie gastronomiczny rozbiór mięsa,- wykonywanie różnego rodzaj
2024-11-18 18:42:02Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Sprawna i kulturalna obsługa klienta:- podawanie menu, udzielanie informacji na temat potraw i napojów, doradzanie w wyborze;- przyjmowanie zamówienia;- dostarczanie zamówionych potraw;- dbanie o czystość stoł
2024-11-18 18:42:02Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca jako kucharz: z doświadczeniem:- wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- zabezpi
2024-11-18 18:42:02Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków w przedszkolu.Wymagania: mile widziane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie w żywieniu zbiorowym Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 3 762,5 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyWymiar etatu:0
2024-11-18 18:42:02Zakres obowiązków:obsługa sali oraz telefoniczna obsługa klienta,*praca na umowę zlecenie tylko w weekendy - wg indywidualnego grafiku. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzecze
2024-11-18 18:42:02Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw z menu, dbanie o czystość na kuchni.*system czasu pracy równoważny: 10:30-18:30, 14:00-22:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epid
2024-11-18 18:42:02Zakres obowiązków:Zmywanie naczyń, utrzymywanie porządku w kuchni, obróbka wstępna warzywPraca wg grafiku w godzinach 9.00-21.00. Praca również w weekendy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagana dyspozycyjnoś
2024-11-18 18:42:02Zakres obowiązków:przygotowanie i wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: doswiadczenie w gastronomii Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta
2024-11-18 18:42:02Zakres obowiązków:Produkcja garmażeryjna. Pakowanie wyrobów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodza
2024-11-18 18:41:59Zakres obowiązków:Praca w restauracji Venessa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodoweWymagany staż pracy: lata: 0, miesiące: 2 Wynagrodzenie brutto: od 4 30
2024-11-18 18:41:59Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiaInne wymagania: Doświadczenie zawodowe - mile widziane. Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2024-11-18 18:41:57Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków w zależności od przydziału czynności na kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią sporządzania diet, zasadami systemu HACCP, porcjowanie posiłków, pobieranie próbek pokarmowych, ich prawidłowe o
2024-11-18 18:41:56Zakres obowiązków:gotowanie, pieczenie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, średnie branżowe, średnie zawodowe 4-letnieWymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:U
2024-11-18 18:41:53Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żwyności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników
2024-11-18 18:41:53Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, dbałośc o stanowisko pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejes
2024-11-18 18:41:53Zakres obowiązków:Kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: książeczka sanepidowskaInne wymagania: Udokumentowane min. roczne doświadczenie w zawodzie.Wymagany staż
2024-11-18 18:41:52Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków (catering) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wymagania: 2 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku, aktualne badania sanepidowskie, wykształcenie
2024-11-18 18:41:50Zakres obowiązków:przygotowanie potraw kuchni tureckiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: umiejętność przygotowywania kuchni tureckiej z elementami kuchni indyjskiej Wynagrodzenie brutto: od 2 1
2024-11-18 18:41:48Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw kuchni tureckiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: mile widziana umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej z elementami kuchni indyjskiej Wynag
2024-11-18 18:41:48Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2024-11-19 08:10:03Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami realizacja przydzielonych zadań w kuchni efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o j
2024-11-19 08:20:04