Opis stanowiska Podawanie posiłków pacjentom Zbieranie naczyń Mycie naczyń i sprzątanie kuchni Dbanie o porządek Praca w systemie zmianowym w godzinach 7:00 - 19:00, od poniedziałku do niedzieli zgodnie z grafikiem
2025-04-05 13:20:02Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym, Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem), Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej
2025-04-06 14:40:03Oczekujemy?\nPraca w zmywalni i pomoc Zespołowi kuchni w podstawowych czynnościach,\nObsługa i dbanie o stan techniczny sprzętu i wyposażenia gastronomicznego,\nUtrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy,\nWykonywanie innych czynno
2025-04-09 20:21:05Oczekujemy?\nPraca w zmywalni i pomoc Zespołowi kuchni w podstawowych czynnościach,\nObsługa i dbanie o stan techniczny sprzętu i wyposażenia gastronomicznego,\nUtrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy,\nWykonywanie innych czynno
2025-04-09 20:21:05Oczekujemy?\nPraca w zmywalni i pomoc Zespołowi kuchni w podstawowych czynnościach,\nObsługa i dbanie o stan techniczny sprzętu i wyposażenia gastronomicznego,\nUtrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy,\nWykonywanie innych czynno
2025-04-09 20:21:05Praca kucharza od 5:30 do 13:30? Tak! Poranne godziny pracy, 5 dni w tygodniu, a popołudnia dla Ciebie :)Twoje zadania:Przygotowywanie zimnych bufetów – sałatki, kanapki, finger food i inne przekąski..
2025-04-09 18:43:14Pazim Sp. z o.o. (Radisson Blu)Zakres obowiązków:Praca na kuchni - przygotowywanie potraw. Sprzątanie swojego stanowiska pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2025-04-09 18:41:47Zakres obowiązków:Sporządzanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych oraz stanu sanitarnego pomieszczeń, porcjowanie i wydawanie potraw. Praca zmianowa w godz. 7-15, 11
2025-04-09 18:41:47Zakres obowiązków:POMOC PRZY SPORZĄDZANIU POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, SPRZĄTANIE PO POSIŁKACHPRACA W GODZINACH 05.00-20.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: [Inne] : aktualne badania sanita
2025-04-09 18:41:47Opis zadań:przygotowanie produktów do dalszego przetwarzania, wstępne przetwarzanie produktów, Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrow
2025-04-09 18:41:47Zakres obowiązków:Prace polegające między innymi na:a) przygotowaniu surowców do posiłków wg wskazań kucharza, b) dbanie o należyty stan maszyn i urządzeń, narzędzi, sprzętu w miejscu pracy,c) zachowanie czystości w kuchni na stanowisku pracy.Pr
2025-04-09 18:41:47Zakres obowiązków:Zakres obowiązków:- przygotowywanie składników do obróbki,- wsparcie przy przygotowywaniu dań głównych, przystawek, deserów,- czyszczenie i utrzymanie porządku w kuchni, włączając w to mycie naczyń,- sprzątanie powierzchni robo
2025-04-09 18:41:46Zakres obowiązków:- krojenie warzyw- pomoc przy sporządzaniu zamówień Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: arabski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany Wynagrodzenie brutto
2025-04-09 18:41:46Zakres obowiązków:rodzaj prac: pomoc kuchennaogólny zakres obowiązków: praca w kuchni restauracji, obieranie warzyw, przygotowanie potraw, wydawanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: pr
2025-04-09 18:41:46Opis zadań:wg załącznika wniosku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osó
2025-04-09 18:41:46Zakres obowiązków:- przygotowywanie składników do potraw,- utrzymanie czystości i porządku w kuchni,- pomoc w obsłudze urządzeń kuchennych,- mycie i czyszczenie naczyń oraz sprzetu kuchennego,- wsparcie kucharzy w codziennych obowiązkach, Wymaga
2025-04-09 18:41:46Opis zadań:Nauka w ramach stażu:- przygotowania posiłków wg. zaleceń kucharza,- wydawania posiłków,- dbania o jakośc i smak przygotowania posiłków,- wykonywania doraźnych czynności w zmywalni i obieralni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształc
2025-04-09 18:41:46Zakres obowiązków:obsługa gości, praca w kuchni, utrzymanie porządku w restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:Pomoc przy sporządzaniu posiłków; sprzątanie pomieszczeń Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodza
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków i dań, przygotowywanie półproduktów,zmianowy system pracy 07:00-19:30 Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umo
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków i dań, organizacja pracy w kuchni Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: wymagane doświadczenie pracy w kuchni Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pra
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:Sporządzanie dań zgodnie z ofertą lokalu, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa frytownicy, kręcenie Pizzy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe, um
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:Obszar sprzedaży: przygotowywanie posiłków zgodnie ze specyfikacją, realizacja zamówień. Dbanie o porządek na stanowisku pracy oraz w restauracji. Uzupełnianie półproduktów i opakowań na obszarze produkcyjnym. Sprzedaż produktó
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu. Opracowywanie nowych dań i zmiana menu w zależności od sezonu i dostępności składników. Zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetycznego podania. Zarządzanie zapasami, zamawian
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:obsługa gości restauracji Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: doświadczenie mile widziane, chęci do pracy Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis of
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:Osoba z doświadczeniem. Przygotowywanie posiłków, praca na zmywaku. Praca na 1/2 etatu. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneWymagany staż pracy
2025-04-09 18:41:45Opis zadań:Pomoc kuchenna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: komunikatywność, umiejętność pracy w zespole Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie d
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:- Wydawanie posiłków kuchni polskiej. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 12:00-21:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnien
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:robienie pizzy oraz prostych potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę n
2025-04-09 18:41:45Zakres obowiązków:Obsługa gości, przyjmowanie zamówień, obsługa telefoniczna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta
2025-04-09 18:41:44Zakres obowiązków:Pomoc przy sporządzaniu potraw kuchni tureckiej, hinduskiej i bengalskiej, czytanie receptur. Doraźne zamawianie towarówod dostawców pochodzenia azjatyckiego i bezpośrednio z Indii, Turcji oraz Bangladeszu. Wykonywanie poleceń
2025-04-09 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej i indyjskiej. Praca na stanowisku pizzermana. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: znajomość kuchni włoskiej, znajomość kuchni indy
2025-04-09 18:41:44Zakres obowiązków:Cel stanowiska: zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę.Zadania podstawowe: 1) realizowanie zadań związanych z o
2025-04-09 18:41:44Zakres obowiązków:Zgodnie z zawodem Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Janina kania "seve
2025-04-09 18:41:44Zakres obowiązków:Zgodnie z zawodem Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Janina kania "seve
2025-04-09 18:41:44Zakres obowiązków:Obsługa klienta, podawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalneUprawnienia: dyspozycyjność, dobra organizacja czasu pracy, staraność w codziennym wykonywaniu obowiązkówInne wymagania: [Umiejętność
2025-04-09 18:41:44Zakres obowiązków:Obsługa gości restauracjiPraca w weekendypraca na umowę zlecenie Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, średnie zawodoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie w zawodzie. Wynagrodzenie brutt
2025-04-09 18:41:44Opis zadań:wg. programu stazu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: osoba zdrowa, zrównoważona, komunikatywna, otwarta na nowe zadania Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dot
2025-04-09 18:41:43Zakres obowiązków:Obróbka wstępna warzyw i owoców; zmywanie naczyń stołowych i kuchennych, sztućców; udział w obróbce wstępnej i cieplnej przygotowywanych posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Or
2025-04-09 18:41:43Zakres obowiązków:- przygotowywanie miejsca pracy kucharzy- dbanie o porządek na stanowiskach- zmywanie naczyń- czyszczenie sprzętów kuchennych- przygotowywanie składników- porcjowanie potraw- dekorowanie potraw- przygotowywanie całych dań pod n
2025-04-09 18:41:43Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie zawodowe jako kucharz. Wyn
2025-04-09 18:41:43Zakres obowiązków:Pomoc w kuchni przy przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Istnieje możliwość przyuczenia, mile widziana książeczka sanepidowska. Wynagrodzenie brutto:
2025-04-09 18:41:43Zakres obowiązków:Wydawanie dań z karty. Robienie lunchy. Produkcja dań wydawanych z karty. Pieczenie ciast. Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Dwie zmiany: Godziny pracy: od 9.00 w tygodniu lub od 8.00 w weekendy. Druga zmiana:
2025-04-09 18:41:43Zakres obowiązków:Wydawanie dań z karty. Robienie lunchy. Produkcja dań wydawanych z karty. Pieczenie ciast. Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Godziny pracy: od 9.00 w tygodniu lub od 8.00 w weekendy. Wymagania:Wymagania koniec
2025-04-09 18:41:43Opis zadań:- obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań i posiłków,- przygotowanie warzyw i owoców,- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,- zabezpieczanie przed zepsuciem, surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.O
2025-04-09 18:41:43Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw zgodnie z ustalonym menu i recepturami.Obsługa urządzeń kuchennych w tym pieca konwekcyjno-parowego.Organizacja i utrzymanie porządku w miejscu pracy zgodnie z zasadami BHP i HACCP.Optymalne wykorzystanie z
2025-04-09 18:41:42Opis zadań:pomoc kuchenna Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiej
2025-04-09 18:41:42Opis zadań:Zgodnie z programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wysoka kultura osobista, dobra znajomość języka angielskiego Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty
2025-04-09 18:41:42Zakres obowiązków:przyjmowanie zamówień, dbanie o klientów, utrzymywanie czystości w restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweJęzyk: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowanyI
2025-04-09 18:41:42Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologic
2025-04-09 18:41:42Zakres obowiązków:Przygotowanie produktów do wypieku pizzy Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: podstawoweInne wymagania: Przygotowanie produktów do wypieku pizzy. Chęci do pracy, praca w godzinach 15-23 Wynagrodzen
2025-04-09 18:41:42Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, prace porządkowe Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagane doświadczenie w zawodzieWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 6 000 P
2025-04-09 18:41:41Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem) Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej j
2025-04-07 09:20:04Opis stanowiska Przygotowywanie i kontrola jakości posiłków zgodnie z zaplanowanym menu
2025-04-07 12:00:04