Zatrudnimy osobę do pracy w kuchni przedszkolnej. Do obowiązków należy przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań. Mile widziane doświadczenie w branży.
2024-07-13 Niepubliczne Przedszkole nr 21F.H.U."MIJA" z siedzibą we Władysławowie, woj. Pomorskie, zatrudni Kucharza Opis stanowiska: - Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie z menu i standardami gastronomicznymi - Dbanie o higienę pracy i utrzymywanie czystości stanowiska -.
2024-07-12 F.H.U. MIJAZadania na stanowisku: lepienie pierogów produkcja sałatek praca na zmywaku, obieraku przygotowywanie dań ciepłych
2024-07-05 13:10:46Oczekiwania: Doświadczenie na podobnym stanowisku
2024-07-02 10:10:39Opis zadań:w/g harmonogramu Wymagania: Stypendium brutto: 1 994,4 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Nowa Ruda, powiat: kłodzki, woj: dolnoś
2024-07-01 18:41:28Zakres obowiązków:Samodzielne gotowanie, przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, praca na recepturach, stosowanie systemu HACCP, dbałość o wysoki standard obsługi gości oraz wizerunku hotelu. Dźwiganie towaru kobieta do 12 kg, mężczyzna do
2024-07-12 18:41:45Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek w mi
2024-07-12 18:41:43Zakres obowiązków:Zgodnie ze stanowiskiem- przygotowywanie posiłków kuchni polskiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: wymagane doświadczenie na podobnym stanowiskuInne wymagania: Zakres obowiązków; Praca w
2024-07-12 18:41:43Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00- do uzgodnienia; wysokość wynagrodzenia do negocjacji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagane doświadczenie, znajomość
2024-07-12 18:41:39Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków i dań, przygotowywanie półproduktów- Tristan Hotel - Kąty Rybackie Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagania: mile widziane doświadczenie w gastronomii. Wynagr
2024-07-12 18:41:39Zakres obowiązków:Obsługa klienta, przygotowywanie napojów oraz wydawanie dań oraz utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakresie godzin 10-20 (zgodnie z grafikiem uzgodnionym z pracodawcą). Praca w dzielnicy w
2024-07-12 18:41:39Zakres obowiązków:Obsługa klienta, przygotowywanie napojów oraz wydawanie dań oraz utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakresie godzin 10-20 (zgodnie z grafikiem uzgodnionym z pracodawcą). Praca w dzielnicy Br
2024-07-12 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowanie i obróbka produktów spożywczych. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakresie godzin 10-20 (zgodnie z grafikiem uzgodnionym z pracodawcą). Praca w barze "Ryba Piła" w Sopocie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształc
2024-07-12 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowanie i obróbka produktów spożywczych. Praca od poniedziałku do niedzieli, w zakresie godzin 10-20 (zgodnie z grafikiem uzgodnionym z pracodawcą). Praca w dzielnicy Brzeźno w barze "Ryba piła". Wymagania:Wymagania konieczne:
2024-07-12 18:41:39Informacje podstawoweMiejsce pracy: Armii Krajowej 5, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieZakres obowiązków: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami - realizacja przydzielonych zadań w kuchni- efektywna współpraca z
2024-07-12 11:00:12P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca w charakterze pomocy kuchennej.- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,- przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie gastronomiczny rozbiór mięsa,- wykonywanie różnego rodzaj
2024-07-11 18:41:54Zakres obowiązków:Przyjmowanie zamówień od gości. Profesjonalna i uprzejma obsługa gości.Dostarczanie zamówionych potraw i napojów.Przygotowywanie stołów. Obsługa płatności. Utrzymanie czystości. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnic
2024-07-11 18:41:54Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca jako kucharz: z doświadczeniem:- wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- zabezpi
2024-07-11 18:41:54Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Sprawna i kulturalna obsługa klienta:- podawanie menu, udzielanie informacji na temat potraw i napojów, doradzanie w wyborze;- przyjmowanie zamówienia;- dostarczanie zamówionych potraw;- dbanie o czystość stoł
2024-07-11 18:41:54Zakres obowiązków:Pomoc przy przygotowaniu potraw, mycie naczyń, obieranie warzyw. Przygotowywanie posiłków - możliwe rozwijanie umiejętności i przyuczenie do pracy na stanowisku kucharz/pizzerman. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23
2024-07-11 18:41:52Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań i posiłków poprzez ustalone menu, utrzymanie standardów restauracji i porządku na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania:Wym
2024-07-11 18:41:52Zakres obowiązków:Obsługa gości. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Mile widziany staż pracy, mile widziana książeczka sanepidowska. Praca w weekendy i święta. Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLNRodzaj umow
2024-07-11 18:41:44Zakres obowiązków:Praca na kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Doświadczenie na podobnym stanowisku, umiejetność pracy w zespole Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLNRodzaj umowy:Umowa
2024-07-11 18:41:37Zakres obowiązków:Obsługa kelnerska pacjentów sanatorium. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: doświadczenie zawodowe na podobnym stano
2024-07-11 18:41:37Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: doświadczenie w zawodzieWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / U
2024-07-11 18:41:37Zakres obowiązków:obsługa klientów anglojęzycznych Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy
2024-07-10 18:41:53Zakres obowiązków:Pomoc w kuchni: przygotowywanie prostych potraw, soków w maszynie wolnoobrotowej, formowanie chlebków i kotletów. Dodatkowo obsługa klienta w małym sklepie. Mile widziane doświadczenie, zaangażowanie oraz dokładność. Wymagania:Wymag
2024-07-10 18:41:51Zakres obowiązków:- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami - pilnowanie jakości i powtarzalności smaków - przestrzeganie norm i standardów produkcji - zachowanie estetyki wydawanych dań - zachowanie czystości stanowiska pracy - wsp
2024-07-10 18:41:40Zakres obowiązków:obsługa klienta, dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wymagane wykształcenie dowolne, mile widziane doświadczenie zawodowe
2024-07-10 18:41:38Zakres obowiązków:obsługa kelnerska gości restauracji Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikow
2024-07-10 18:41:33Zakres obowiązków:przygotowywanie śniadań, obsługa bufetu śniadaniowego Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLiczba wolnych miejsc pra
2024-07-10 18:41:33Zakres obowiązków:obsługa gości hotelowych (hotel EUROPA) w zakresie sporządzania i serwowania zamówień gości, rozliczanie i pobieranie opłaty za usługę Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wykszt. zawodowe
2024-07-10 18:41:31Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: 1 rok doświadczenia w zawodzieWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLNR
2024-07-10 18:41:31Zakres obowiązków:pomoc przy przygotowywaniu posiłków w restauracji hotelowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposób ap
2024-07-10 18:41:31Zakres obowiązków:Ręczne mycie naczyń oraz z wykorzystaniem zmywarki, prace pomocnicze w kuchnii. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lat
2024-07-09 18:41:43Zakres obowiązków:Obsługa klienta, krojenie mięsa na kebab, krojenie warzyw, przygotowywanie sosu. Praca na dwie zmiany. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: - mile widziane doświadczenie w przygot
2024-07-09 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, dbanie o sprzęt kuchenny, wydawanie posiłków, współpraca z innymi kucharzami. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: O
2024-07-09 18:41:32Zakres obowiązków:Obsługa gości hotelowych oraz klientów restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowanyUprawnieni
2024-07-09 18:41:32Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, w tym obieranie warzyw, pomoc w sprzątaniu po posiłku. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: PRACA W ZESPOLEInne wymagania: Umiejętność pracy w zespo
2024-07-09 18:41:32Zakres obowiązków:PROSTE PRACE KUCHENNE Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Chęci do pracy, wykonywanie prostych prac kuchennych, praca na umowę zlecenie w ruchu ciągłym, wynagrodzenie brutto od 28,10 zł/godz. Wyna
2024-07-09 18:41:32Zakres obowiązków:Praca na stanowisku kelnera w bistro.---Umowa o pracę na okres próbny/umowa zlecenie (kwestia indywidualna do uzgodnienia z pracodawcą). Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)Wykształcen
2024-07-08 18:41:41Zakres obowiązków:Praca na stanowisku kucharza (tradycyjna polska kuchnia, współczesne dania i przekąski).---Umowa o pracę na okres próbny/umowa zlecenie (kwestia indywidualna do uzgodnienia z pracodawcą). Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kuchar
2024-07-08 18:41:41Zakres obowiązków:dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni, pilnowanie świeżości używanych produktów. Praca w godz. 7-19 Wymagania:Wymagania
2024-07-06 18:41:43Szukasz elastycznej pracy w Opolu, która pozwoli Ci rozwijać umiejętności kulinarne i pracować w zgranym zespole? Dołącz do nas i korzystaj z wielu atrakcyjnych benefitów! Pracownik restauracji Obowiązki Kompletacja zamówień Dbanie o stanowisko pracy
2024-07-06 11:00:42Sedulus Sp. z o. oZakres obowiązków:Obsługa kasy fiskalnej. Przygotowywanie posiłków typu kebab. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie za
2024-07-05 18:42:00Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków, mycie naczyń, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie w pracy w re
2024-07-05 18:41:57Zakres obowiązków:- pobieranie potrzebnych artykułów żywnościowych z magazynu i odpowiednie ich zabezpieczenie przed zniszczeniem i zepsuciem, - przygotowywanie posiłków w zakresie obróbki wstępnej i termicznej, normatywnego podział artykułów spożywc
2024-07-05 18:41:51Zakres obowiązków:Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu dań, lepienie pierogów, pomoc w obsłudze restauracji. Praca w Kołobrzegu godz. 10-18 również w weekendy. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: brak lub niepełne podstaw
2024-07-04 18:42:07Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Umiejętności gastr
2024-07-04 18:42:07Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wymagane wykształcenie zawodowe kierunkowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, chęć do pracy Wynagrodzenie brutto: od 28,1
2024-07-04 18:41:58Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie, wymagana książeczka sanepidowska Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLNRodzaj umowy:U
2024-07-04 18:41:41Zakres obowiązków:- Obsługa gości restauracji, obsługa kasy fiskalnej i komputera, dbanie o porządek. Obsługa baru.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 13:00-21:00 + sobota i niedziela w godzinach: 14:00-22:00 do ustalenia z pracodawcą. Wymagania:Wymag
2024-07-03 18:41:38Zakres obowiązków:Przygotowywanie produkcji, zmywanie naczyń, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, rozkładanie dostaw, utrzymywanie czystości na wszystkich stanowiskach pracy. Praca od poniedzi
2024-07-03 18:41:37Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań kuchni orientalnej j w oparciu o oryginalne przepisy , produkty i przyprawy kuchni bangladeskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Inne] : Umowa zlecenie
2024-07-03 18:41:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Mistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów KFC. - Ambasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień. - Strażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy. WYMAGAN
2024-06-25 15:30:10AmRest Sp. z o.o. - KFC PolskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Mistrz smaku: Przygotowywanie pysznych produktów KFC. - Ambasador gościnności: Kompletowanie i serwowanie zamówień. - Strażnik jakości: Pielęgnacja sprzętu i utrzymanie krystalicznej czystości przy Twoim stanowisku pracy. WYMAGAN
2024-06-25 15:30:10AmRest Sp. z o.o. - KFC Polska