Zatrudnimy osobę do pracy w kuchni przedszkolnej. Do obowiązków należy przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań. Mile widziane doświadczenie w branży.
2024-07-06 Niepubliczne Przedszkole nr 21Zadania na stanowisku: lepienie pierogów produkcja sałatek praca na zmywaku, obieraku przygotowywanie dań ciepłych
2024-07-05 13:10:46Oczekiwania: Doświadczenie na podobnym stanowisku
2024-07-02 10:10:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań. Początkowo praca pod nadzorem innego kucharza. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
2024-06-27 18:41:47Zakres obowiązków:prace pomocnicze na kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: chęć do pracy, dyspozycyjność, aktualna książeczka sanepidowska lub gotowość (możliwość) jej wyrobienia;, osoby schludne, dbające o higi
2024-06-27 18:41:44Zakres obowiązków:Wykształcenie i doświadczenie: brak wymagań; wymagane chęci do pracy, osoba chętna do przyuczenia w zawodzie; praca wg.grafiku; miejsce pracy: Gliwice Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagr
2024-06-27 18:41:44Zakres obowiązków:Wsparcie kucharza przy przygotowywaniu posiłków do cateringu:- obieranie i krojenie warzyw, owoców,- przygotowywanie i pakowanie posiłków,- smażenie dań,- utrzymywanie czystości miejsca pracy,Praca na zmywaku.Wymiar czasu pracy: min
2024-06-27 18:41:42Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem, godz. pracy do ustalenia; okres próbny 1 tydzień z możliwością przedłużenia Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: chęć do pracy,książeczka sanepidowska Wyn
2024-06-27 18:41:42Zakres obowiązków:Praca na statkach pasażerskich. Obsługa gości zgodnie ze standardami firmy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweJęzyk: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowanyInne wyma
2024-06-27 18:41:42Zakres obowiązków:uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków, obróbka wstępna warzyw , owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie , czyszczenie) rozdrabnianie warzyw , owoców i innych suro
2024-06-27 18:41:39Zakres obowiązków:Dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy, mycie naczyń i sprzetu kuchennego, wstępna obróbka warzyw, przygotowanie zespołowi kucharzy niezbędnych składników do przyrządzania potraw.Praca od 06.00-14.00 oraz od 13.00-21.00.Sp
2024-06-27 18:41:39Zakres obowiązków:Kompleksowa obsługa klienta w restauracji i barze, udzielanie informacji dotyczących menu i potraw, serwowanie potraw i napoi, dbałość o prządek i czystość w miejscu pracy, przygotowanie miejsca pracy.Praca od 06.00-14.00 oraz od 13
2024-06-27 18:41:39Zakres obowiązków:- przygotowywanie miejsca pracy kucharzy;- obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców;- czyszczenie sprzętów kuchennych;- porcjowanie i dekorowanie potraw;- przygotowywanie całych dań pod nadzorem kucharza; Wymagani
2024-06-27 18:41:39Zakres obowiązków:zgodnie z zawodem Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyW
2024-06-27 18:41:36Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw z produktów i półproduktów oraz obróbka warzyw i mięs, możliwe zatrudnienie na umowe zlecenie; "Golden Hotel" Hotel & Spa Restauracja "Antresola" Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodow
2024-06-27 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowanie śniadań Rodzaj zatrudnienia- umowa zlecenie, praca w godz. porannych w godz. 5:30-11:00Miejsce wykonywania pracy: Firma Panek, Barbara Panek Pensjonat 3 Stawy ul. Wrocławska 10, Jelcz-Laskowice Wymagania:Wymagania koni
2024-06-27 18:41:33Zakres obowiązków:. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), pedagogiczneInne wymagania: -studia drugiego stopnia lub jednolite studia magisterskie , zgodnym z nauczanym przedmiotem lub prowadzonymi zajęciami oraz posia
2024-06-27 18:41:33Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: dobra organizacja pracy, dyspozycyjność
2024-06-27 18:41:33Jesteśmy częścią międzynarodowej Grupy Compass, jednej z największych firm gastronomicznych na całym świecie i liderem w zakresie żywienia zbiorowego.Obecnie do jednej z naszych restauracji poszukujemy kandydatów na stanowisko:PRACOWNIK KUCHNI / POMO
2024-06-27 11:00:25Compass Group PolandObsługa gości w restauracji hotelowej – śniadania, lunche, kolacje.Przygotowywanie sal konferencyjnych do spotkań.Współpraca z kuchnią,Dbanie o wizerunek hotelu. kelner bufetowyObowiązki Wymagania 25 zł netto umowa zlecenia wynagrodzenie kazdego 15 A
2024-06-27 11:00:25WORK IN GROUP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością 4,8Zakres obowiązków:wg.potrzeb Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, inneInne wymagania: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność, odpowiedzialność. Wynagrodzenie brutto: od 5 000
2024-06-26 18:41:58Zakres obowiązków:Koordynowanie pracy, tworzenie menu kuchni szkolnej, dbanie o przestrzeganie norm BHP w kuchni, szkolenie nowych pracowników, realizowanie budżetu przeznaczonego na wyżywienie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze
2024-06-26 18:41:55Zakres obowiązków:Wymagane doświadczenie. Kontakt telefoniczny lub osobisty. Podania składać można e-mailem: biuro@restauracjaeuropa.com Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie na podobnym stanowisku Wymagania dodatkowe: Wykształcen
2024-06-26 18:41:55Zakres obowiązków:Wymagane doświadczenie. Kontakt telefoniczny lub osobisty. Podania składać można e-mailem: biuro@restauracjaeuropa.com Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie na podobnym stanowisku Wymagania dodatkowe: Wykształcen
2024-06-26 18:41:55Zakres obowiązków:Mile widziane doświadczanie na podobnym stanowisku, samodzielność, dyscyplina i zaangażowanie, gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w weekendy. Praca w Restauracji Mona obiektu Bel Mon Resort. Obsługa wydarzeń okolicznośc
2024-06-26 18:41:55Zakres obowiązków:obsługa kelnerska gości Restauracji Swantewit- Tujsk Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposób aplikowania:bezpośrednio d
2024-06-26 18:41:53Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagania: mile widziane doświadczenie w gastronomii, umiejętności kulina
2024-06-26 18:41:53Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie półproduktów, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 600 PLNRodzaj umowy:Umowa zle
2024-06-26 18:41:53Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków dla grup przedszkolnych Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: wymagane doświadczenie, zainteresowane osoby proszone są o składanie CV w Powiatowym Urzędzie Pracy w Malborku
2024-06-26 18:41:53Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: - wymagane doświadczenie min.2 letnieWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie
2024-06-26 18:41:53Zakres obowiązków:praca w kuchni (wyroby mączne, garmażeryjne);pomoc kuchenna (obieranie warzyw, zmywak, pomoc w kuchni); godziny pracy: 7.00- 15.00, 8.00- 16.00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wy
2024-06-26 18:41:53Zakres obowiązków:zgodnie z zawodem; godz. pracy 8-16 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 5 100 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:, dla niepełnosprawnych 1Sposób a
2024-06-26 18:41:53Zakres obowiązków:- przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą,- dbanie o czystość swojego stanowiska pracy,- dbanie o właściwy stan urządzeń,- dbanie o odpowiednią estetykę potrawpraca w Hotelu Evva ul. Wyszyńskiego 4 na I zmianę od 11-22 Wymagania:
2024-06-26 18:41:51Zakres obowiązków:- przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą,- utrzymanie czystość w obrębie kuchni i pomieszczenia sanitarnego,- wstępna obróbka owoców i warzyw,- dbanie o właściwy stan urządzeń,- dbanie o odpowiednią estetykę potrawpraca w Hotelu
2024-06-26 18:41:51Zakres obowiązków:przygotowanie surowców do produkcji, przygotowanie produktów do obróbki i wydawania, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości na stanowisku i wokół, współpraca z zespołem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: śre
2024-06-26 18:41:47Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków - smażenie naleśników,przygotowywanie farszu, zwijanie krokietów, panierowanie i smażenie. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie za
2024-06-26 18:41:47Zakres obowiązków:przygotowywanie dań według tradycyjnych receptur kuchni bengalskiej lub nepalskiej, lub indyjskiej, składanie zamówień zagranicznych, organizacja pracy na kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podsta
2024-06-26 18:41:43Zakres obowiązków:Gotowanie potraw; ustalanie menu; podział pracy w kuchni; dbanie o jakość dań. Samodzielne stanowisko. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, min. 1 r
2024-06-26 18:41:43Zakres obowiązków:Obróbka warzyw, owoców, mięsa; dbanie o porządek w kuchni; wydawanie posiłków; pomoc kucharzowi. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, min. 6 miesięc
2024-06-26 18:41:43Zakres obowiązków:praca w kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe, oferta skierowa
2024-06-25 18:41:47Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Praca w systemie
2024-06-25 18:41:44Zakres obowiązków:obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 5 384 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Usługi ogólnobudow
2024-06-25 18:41:44Zakres obowiązków:Zgodny z stanowiskiem. Praca 10godz. (2/2 dni) również w weekendy Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów
2024-06-25 18:41:41Zakres obowiązków:obsługa kelnerska gości ośrodka wypoczynkowego Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługLiczba wolnych miejsc pracy:2Sp
2024-06-25 18:41:39Zakres obowiązków:Miejsce pracy: Ośrodek Wypoczynkowy VIVA w Jantrarze ul. Gdańska 34,możliwość zatrudnienia w ramach umowy zlecenia lub umowy o pracę; praca w systemie dwuzmianowym Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzen
2024-06-25 18:41:39Zakres obowiązków:- przygotowywanie całodziennych posiłków zgodnie z kalkulacją żywieniową,jadłospisem i zaleceniem dietetycznym przy użyciu wszystkich produktów wydanych z magazynów oraz zgodnie z wymogami sanitarnymi- dbanie o najwyższą jakość i sm
2024-06-25 18:41:39Zakres obowiązków:Obsługa gości, serwowanie dań, przygotowywanie stołów i zastawy stołowej na imprezy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-15, 14-22 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształce
2024-06-25 18:41:39Zakres obowiązków:-prace pomocnicze w kuchnui Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 6 117 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośr
2024-06-25 18:41:39Zakres obowiązków:praca w kuchni, przygotowywanie dań , wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w miejscu pracyprzestrzeganie norm sanitarno-epidemiologicznych; praca w godz. 7:30-14:30, 13-21, 11-19 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: b
2024-06-25 18:41:38Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw cateringowych. Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe,książeczka sanitarno-epidemiologiczna Wynagrodzenie brutto: od 5 400 PLNRodz
2024-06-25 18:41:33Zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków- sporządzanie listy zakupów Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Osoba nie musi posiadać wykształcenia w kierunku gastronomicznym. Wynagrodzenie brutto: od 5 000
2024-06-25 18:41:31Zakres obowiązków:Przygotowywanie sałatek, makaronów, robienie ciasta na pizzę, zaopatrzenie, utrzymanie czystości;I umowa na okres próbny 3 m-ce, po okresie próbnym umowa na czas określony;praca w godzinach 12:00-22:00(wg grafiku) Wymagania:Wymagani
2024-06-25 18:41:30Zakres obowiązków:końcowe przygotowywanie posiłków (np. smażenie, gotowanie pierogów) oraz wydawanie posiłków klientom Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o p
2024-06-25 18:41:30Oferujemy: Atrakcyjne wynagrodzenie 5400 - 7600 zł brutto, Elastyczne godziny pracy, Wolne weekendy, Umowę o pracę/ zlecenie (sam decydujesz), Szkolenia oraz możliwość rozwoju, Pakiety medyczne, Zniżkę pracowniczą 25 %. Wymagamy: Co najmniej 6 lat do
2024-07-02 16:20:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie z recepturami - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - przestrzeganie zasad higieny, procedur i porządku na stanowisku pracy. WYMAGANIA: - wykształcenia gastronomicznego lub
2024-06-19 15:30:13Schiever Polska