Zatrudnimy osobę do pracy w kuchni przedszkolnej. Do obowiązków należy przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań. Mile widziane doświadczenie w branży.
2024-07-06 Niepubliczne Przedszkole nr 21Zadania na stanowisku: lepienie pierogów produkcja sałatek praca na zmywaku, obieraku przygotowywanie dań ciepłych
2024-07-05 13:10:46Oczekiwania: Doświadczenie na podobnym stanowisku
2024-07-02 10:10:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy, transport posiłków do Klienta. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Uprawnienia: Orzeczenie lekarsk
2024-07-02 18:41:54Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem Klienta. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zaw
2024-07-02 18:41:54Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej zgodnie z recepturami,podawanie posiłków, utrzymywanie porządku w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wymagana: znajomo
2024-07-02 18:41:54Zakres obowiązków:-Praca w stołówce szkolnej.-Pobieranie od intendenta produktów z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą oraz ich zabezpieczenie przed użyciem.-Przestrzeganie zasd technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
2024-07-02 18:41:53Zakres obowiązków:obsługa gości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: 6 miesięcy doświadczenia Wynagrodzenie brutto: od 28,1
2024-07-02 18:41:51Zakres obowiązków:Obsługa klienta- gości na sali restauracyjnej, zbieranie zamówień, obsługa bufetu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych W
2024-07-02 18:41:51Zakres obowiązków:przygotowywanie pizzy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę
2024-07-02 18:41:51Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, przyrządzanie/ wydawanie dań a'la carte, organizacja śniadań i obiadokolacji, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, zgodnie z grafikiem u
2024-07-02 18:41:50Zakres obowiązków:Obsługa Gości restauracji, wydawanie dań a'la carte, przygotowywanie napoi oraz koktajli, obsługa imprez okolicznościowych organizowanych w restauracji, dbanie o utrzymanie czystości i porządku na sali restauracyjnej i zapleczu keln
2024-07-02 18:41:50Zakres obowiązków:Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków;Przygotowywanie potraw w godzinie we sporządzonym jadłospisem oraz stosowaną recepturą;Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach;Utrzymywan
2024-07-02 18:41:49Zakres obowiązków:KUCHARZ/KUCHARKA Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE WYMAGANE.KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA. Wynagrodzenie brutto: od 4 300 do 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okre
2024-07-02 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie ze standardami, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, zapewnienie wysokiego standardu obsługi, umiejętne gospodarowanie towarem oraz minimalizowanie strat, dbanie o porządek w miejscu pracy
2024-07-02 18:41:48Zakres obowiązków:Codzienna obsługa gości w restauracji lub podczas przyjęć okolicznościowych, sprzedaż usług świadczonych przez restaurację i bar z dbałością o zaspokojenie potrzeb gości, dbanie o wyposażenie i estetkę restauracji oraz sali bankieto
2024-07-02 18:41:48Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami oraz zgodnie z recepturą i zasadami zbiorowego żywienia. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Utrzymywanie porząd
2024-07-02 18:41:48Zakres obowiązków:krojenie, obieranie, wstępna obróbka produktów, przygotowywanie potraw, gotowanie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umo
2024-07-02 18:41:46Zakres obowiązków:1. Obróbka surowców do produkcji posiłków.2. Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza.3. Utrzymywanie porządku i czystości w miejscu pracy.4. Porcjowanie i wydawanie posiłków.5. Kontrola stanów magazynowych.6. Weryfikowani
2024-07-02 18:41:46Zakres obowiązków:kelner/kelnerka Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, min. 3 miesiące doświadczenia na oferowanym stanowisku, ks
2024-07-02 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków na stołówce. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczneUprawnienia: komunikatywność, sumienność, punktualnośćInne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wynag
2024-07-02 18:41:44Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków różnymi technikami, wykończenie, dekorowanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza- praca w C
2024-07-02 18:41:42Zakres obowiązków:- przygotowywanie i sprzedaż produktów i towarów gastronomicznych;- przygotowywanie surowców i potraw;- wykonywanie czynności porządkowych.Umowa zlecenia.Kontakt z pracodawcą: email luiza.nowak@aquapark.wroc.plOferta dostępna w sali
2024-07-02 18:41:41Zakres obowiązków:praca na stanowisku kucharza. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: gastronomia: kucharz, pomoc kuchenna Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób apli
2024-07-02 18:41:39Zakres obowiązków:obsługa klienta w lokalu gastronomicznym Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie w zawodzie Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę n
2024-07-02 18:41:39Zakres obowiązków:Obróbka wstępna warzyw, krojenie, mycie, mycie naczyń, pomoc kucharzowi. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomicznyInne wymagania: Praca na 2 zmiany w godzinach 12:00-20:00 i 8:00-16:
2024-07-01 18:41:42Zakres obowiązków:wg.stanowiksa pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: umiejętności: dobra organizacja pracy, wyczucie smaku,wielozadaniowość Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas
2024-07-01 18:41:41Zakres obowiązków:przygotowanie posiłków (kuchnia polska) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:za pośredn
2024-07-01 18:41:41Zakres obowiązków:Praca na kuchni w godzinach od 6:00 do 14:00, wymagane orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz chęci do pracy. Umowa na okres próbny, praca co drugi weekend. Kontakt z pracodawcą osobisty, telefoniczny oraz e
2024-07-01 18:41:38Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw dla pracowników kantyny przyzakładowej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: MIle widziane posiadanie umiejętności przydatnych do pracy na wskazanym stanowi
2024-07-01 18:41:36Zakres obowiązków: Wykonywanie poleceń przełożonego wynikających z obowiązku przygotowywania potraw. Transport artykułów spożywczych z magazynu do kuchni. Obróbka wstępna produktów spożywczych. Pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłków. Dbałość o st
2024-07-01 18:41:33Zakres obowiązków:Praca na kuchni, zmiany wg grafiku 06.00-14.00, 14.00-22.00. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaUprawnienia: badania sanepiduWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczneInne wymagania: Mile
2024-07-01 18:41:32Zakres obowiązków:Prace pomocnicze w kuchni, obieranie warzyw, siekanie, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Praca w Nowym Sączu w wymiarze 1/2 etatu w godz. 9.00-17.00. Kontakt tel. 733023323 lub e-mail: nkadziolka@gmail.com Wymagania:Wymagani
2024-07-01 18:41:32Zakres obowiązków:-Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami-Racjonalne gospodarowanie towarem,-Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia
2024-07-01 18:41:30Zakres obowiązków:przygotowywanie i produkcja żywności Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: kucharz kuchni orientalnej, gotowanieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: przyrządzanie potraw kuchni orientalnejmile
2024-07-01 18:41:29Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowaniu posiłków.Sprzątanie kuchni i stołówki.Wydawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wymagane doświadczenie na oferowanym stanowisku minimum
2024-07-01 18:41:29Zakres obowiązków:obsługa gości restauracji oraz przyjęć (wesela, stypy, urodziny, komunie) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawa
2024-07-01 18:41:28Zakres obowiązków:Pomoc przy przygotowaniu posiłków w obiekcie, zmywanie, sprzątanie kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Doświadczenie zawodowe - mile widziane, praca w godzinach 7.00-19.0
2024-06-28 18:42:06Zakres obowiązków:obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, donoszenie towaru. Oferta skierowane również dla osób bez doświadczenia, możliwość przyuczenia. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie z
2024-06-28 18:42:03Zakres obowiązków:Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, praca w zespole.* praca w systemie równoważnym wg indywidualnego grafiku w przedziale czasowym 10:00-22:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: ś
2024-06-28 18:41:57Zakres obowiązków:Wykształcenie dowolne. Osoba z doświadczeniem w kuchni, bądź do przyuczenia. Praca na cały bądź 1/2 etatu. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PL
2024-06-28 18:41:57Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wymagane doświadczenie w pracy w restauracjiWynagrodzenie uzależnione jest od kwalifikacji i umiejętności pracownika. Wynagrodze
2024-06-28 18:41:55Zakres obowiązków:pomoc w przyrządzaniu i wydawaniu posiłków dla osób zdrowych i chorych o zróżnicowanej diecie; ścisła współpraca z szefową kuchni, dietetykiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia:
2024-06-28 18:41:55Zakres obowiązków:Kucharz śniadaniowy, praca na 1 zmianę od poniedziałku do piątku, godz. pracy od 6.00 do 14.00. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wile widziane doświadcze
2024-06-28 18:41:53Zakres obowiązków:- Przygotowanie potraw i dań kuchni polskiej, - Tworzenie nowych receptur,- Układanie karty dań,- Utrzymanie porządku (hala).Praca w godzinach 6:00-14:00 oraz 11:00-19:00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepe
2024-06-28 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie Shushi; Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pozostali kucharzeWykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: GastronomiaInne wymagania: Praca w godzinach: 07:00 - 15:00;Obowiązki:Przygotowywanie Shushi;Wymagania:- W
2024-06-28 18:41:49Zakres obowiązków:- przyrządzanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem; - porcjowanie odpowiednio artykułów spożywczych, zgodnie z przyjętymi normami; - przechowywanie i zabezpieczanie prawidłowo artykułów żywnościowych w magazynie kuchennym
2024-06-28 18:41:49Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla szkoły i przedszkola. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: poszukiwan
2024-06-28 18:41:49Zakres obowiązków:Samodzielny kucharz. Planowanie i opracowanie receptur, przygotowanie potraw, deserów, ciast. Dobieranie surowców i półproduktów połączone z jakościową oceną. Obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców. Praca w hotelu "Perła P
2024-06-28 18:41:47Zakres obowiązków:pomoc w przygotowanie dań, sprzątanie stanowiska, zmywanie naczyń kuchennych(godz. pracy 8:00-16:00) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiolo
2024-06-28 18:41:44Zakres obowiązków:obsługa klienta, nakrywanie sali, przyjmowanie zamówień, rozliczeń(godz. pracy 9:00-17:00) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychIn
2024-06-28 18:41:44Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków, dystrybucja posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: doświadczenie w zawodzieWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
2024-06-28 18:41:39Zakres obowiązków:- pomoc w przygotowywaniu potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:, dla niepełnosprawnych 1Sp
2024-06-27 18:41:47Oferujemy: Atrakcyjne wynagrodzenie 5400 - 7600 zł brutto, Elastyczne godziny pracy, Wolne weekendy, Umowę o pracę/ zlecenie (sam decydujesz), Szkolenia oraz możliwość rozwoju, Pakiety medyczne, Zniżkę pracowniczą 25 %. Wymagamy: Co najmniej 6 lat do
2024-07-02 16:20:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie z recepturami - dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - przestrzeganie zasad higieny, procedur i porządku na stanowisku pracy. WYMAGANIA: - wykształcenia gastronomicznego lub
2024-06-19 15:30:13Schiever Polska