OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2024-12-12 12:40:36Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami realizacja przydzielonych zadań w kuchni efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o j
2024-12-12 08:21:11Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów Kontrola jakości serwowanych potraw Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat Zachowanie czystości i higieny w miejscu pr
2024-12-08 08:10:04CFI Hotels GroupOBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2024-12-12 12:40:36Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji., - Organizacja pracy w kuchni i zarządzanie czasem przygotowywania posiłków., - Utrzymanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz w kuchni., -..
2024-12-18 20:40:03Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMIInne wymagania: [Inne] : wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologic
2024-12-18 18:41:50Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikow
2024-12-18 18:41:43Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z wewnętrznymi recepturami, współpraca z szefem kuchni, dbanie o estetykę i poziom dań.Praca w pełnym wymiarze etatu, w systemie równoważnym po 11 godzin pomiedzy godzinami 10.00-22.00 od PN do ND.Umow
2024-12-18 18:41:43Zakres obowiązków:Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków;Przygotowywanie potraw w godzinie we sporządzonym jadłospisem oraz stosowaną recepturą;Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach;Utrzymywan
2024-12-18 18:41:40Zakres obowiązków:wypiekanie pieczywa, przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Książeczka Sanitarno - EpidemiologicznaInne wymagania: Doświadczenie w pracy jak
2024-12-18 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żwyności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników
2024-12-18 18:41:35Zakres obowiązków:- dbałość o stan sanitarno-higieniczny; - przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem; - przygotowywanie warzyw i półproduktów do obróbki termicznej. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształc
2024-12-18 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według oryginalnych receptur, kontakt telefoniczny i mailowy z zagranicznymisprzedawcami produktów kuchni arabskiej i indyjskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepe
2024-12-18 18:41:35Zakres obowiązków:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR KUCHNI NEPALSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICZNYCH Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Inne]
2024-12-18 18:41:35Zakres obowiązków:przygotowanie dań, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: książeczka sanita
2024-12-18 18:41:30Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu potraw i dań, dbanie o higienę i czystość stanowiska pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Pracodawca nie wymaga wykształcenia względem kandydata. Wy
2024-12-18 18:41:29Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków typu gumbo, chowder, jambalaya, etouffee i nowych przepisów kuchni kreolskiej, zamawianie towaru, przyjmowanie dostaw, przestrzeganie zasad systemu HACCP.Wynagrodzenie stałe + możliwość premii. Wymagania:Wym
2024-12-18 18:41:29Zakres obowiązków:przyrządzanie sosu do kebaba, przygotowywanie kebabów, obsługa klienta, zamawianie towaru Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: 3 miesiące doświadczenia w kuchni arabskiejWymagany staż prac
2024-12-18 18:41:29Zakres obowiązków:Zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętność gotowania Wynagrodzenie brutto: od 4 300 do 4 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pra
2024-12-18 18:41:29Zakres obowiązków:przygotowywanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySp
2024-12-18 18:41:27Hotel Bania w Białce Tatrzańskiej zatrudni Kucharza/Kucharkę. Nasze wymagania: -doświadczenie ..
2024-12-18 16:15:18Twój zakres obowiązków, świetnie gotujesz, a wszystko co wychodzi spod Twoich rąk jest zgodne z ustalonymi przepisani, metodami i wskazówkami Szefa Kuchni, dbasz o to, aby każdy wydany przez Ciebie talerz wyglądał estetycznie, potrafisz nakryć i..
2024-12-18 14:40:36Twój zakres obowiązków, ważenie surowców, dozowanie, wylewanie, chłodzenie mas, kontrola jakości produkowanego asortymentu, utrzymanie czystości i sprawności technologicznej obsługiwanej linii produkcyjnej i stanowiska pracy..
2024-12-18 13:40:38Twój zakres obowiązków, Dbanie o jakość, świeżość oraz apetyczną prezentację dań w formie wydawki talerzowej., Organizacja pracy w kuchni., Współtworzenie kart menu., Utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy., Wsparcie w sprawnym..
2024-12-18 13:40:37Restauracja Oro Cavallo zatrudni osobę na stanowisko pomoc kucharza - wydawkowy. Praca stała. Nie musisz być kucharzem, wystarczą chęci, możemy Ciebie wszystkiego nauczyć. Kontakt. pod nr tel
2024-12-18 13:31:02Hotel Konradówka w Karpaczu zatrudni kucharza. Kontakt pod numerem telefonu 662112021
2024-12-18 13:31:02Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze. Młodszy Kucharz/Kucharka Miejsce pracy:
2024-12-18 11:50:03Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji., Organizowanie i utrzymywanie czystości w kuchni oraz dbałość o przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa., Opracowywanie nowych dań i..
2024-12-18 11:40:46Nowo otwarty Pensjonat w ALTENBERG zatrudni samodzielnego kucharza z doświadczeniem. KUCHARZObowiązki Przygotowywanie smacznych i atrakcyjnych wizualnie dań zgodnie z menu hotelowym i specjalnymi wymaganiami gości. Monitorowanie i utrzymywanie zapasó
2024-12-18 11:01:24AV Management FreitalKucharz / CHEF a la carte , Obowiązki Mise en Place przygotowywanie i wydawanie dań w systemie „a la carte” wykonywanie zadań na różnych sekcjach od entremetier po rótisseur Wymagania własna działalność gospodarcza (pomagamy w formalnościach) doświad
2024-12-18 11:01:24GoodJob Sp. z o.oDo nowoczesnej restauracji w centrum Karpacza, poszukujemy pasjonata kulinariów do pracy stanowisku Kucharza. Szef Kuchni / KucharzObowiązki Kreowanie dań zgodnie z naszymi wymagającymi standardami, Odpowiedzialność za estetykę i smak serwowanych pot
2024-12-18 11:01:23REGESSDo nowoczesnej restauracji w centrum Karpacza, poszukujemy pasjonata kulinariów do pracy stanowisku Kucharza. KucharzObowiązki Kreowanie dań zgodnie z naszymi wymagającymi standardami, Odpowiedzialność za estetykę i smak serwowanych potraw, Zarządzan
2024-12-18 11:01:22REGESSJesteśmy częścią międzynarodowej Grupy Compass, jednej z największych firm gastronomicznych na całym świecie i liderem w zakresie żywienia zbiorowego.Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:Kucharz Kucharz do restauracji pracowniczej w Pawlikowi
2024-12-18 11:01:22Compass Group PolandKucharz ZmianowyObowiązki Samodzielne przygotowywanie dań według menu i standardów restauracji. Organizacja pracy na zmianie, w tym koordynacja pracy zespołu pomocniczego. Zapewnienie świeżości i jakości potraw. Dbanie o higienę i porządek na stanowi
2024-12-18 11:01:22REGESSKucharz ŚniadaniowyObowiązki Przygotowywanie i serwowanie dań śniadaniowych zgodnie z recepturami i standardami lokalu. Dbanie o estetykę podawanych potraw. Organizacja pracy na stanowisku i utrzymanie czystości w kuchni. Ścisła współpraca z zespołem
2024-12-18 11:01:22REGESSJesteśmy częścią międzynarodowej Grupy Compass, jednej z największych firm gastronomicznych na całym świecie i liderem w zakresie żywienia zbiorowego. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko:Kucharz / kucharkaMiejsce pracy: K
2024-12-18 11:01:22Compass Group PolandTwój zakres obowiązków, Przygotowanie codziennych posiłków bistro, Przygotowywanie podiłków pod catering, Przygotowywanie finger foods, Mile widziane pieczenie ciast..
2024-12-18 10:40:35Masz doświadczenie w kuchni i chcesz pracować w fajnym zespole? Dołącz! Lokalizacja: Wróblowice Co oferujemy? -Przygotowywanie pysznych dań – kuchnia ciepła i zimna. -Szkolenia, które rozwiną Twoje umiejętności. -Przyjazną atmosferę i stabilne..
2024-12-18 08:07:36LEVELWORKZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne - Inne wymagania: Wymagane doświadczenie zaowodwe, książeczka sanepidowska - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie
2024-12-18 07:31:04Robert pasierbek agencja artystyczna robanZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych,Zgodne z wykonywanym stanowiskiem - Przeznaczone wyłącznie dla osób zar
2024-12-18 07:31:04Kinga kowalska - lawendowe bistroZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Inne wymagania: aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne, umiejętność pracy w zespole, pozytywne i rzetelne nastawienie do pracy u
2024-12-18 07:31:0422 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynie 3,3ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę w zastępstwie WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: Wykształcenie bez znaczenial doświadczenie zawodowe - mile widziane; umiejętność gotowania; umiejętność prowadzenia dokumentacji
2024-12-18 07:31:04Zespół Szkolno - Przedszkolny w Wysowej-ZdrojuZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie. - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-12-18 07:31:04ZYGMUNT GRYZ F.P.H. CZARDASZObstuga wagonu gastronomicznego WARS Poszukujemy ambitnych osób do wydawania dań w wagonie restauracyjnym WARS. Praca polega na obstudze gosci w wagonie gastronomicznym WARS. PRACA WYJAZDOWA /TURNUSOWA WYMAGANIA - wazne badania sanitarno-epidemiologi
2024-12-17 22:12:31Obstuga wagonu gastronomicznego WARS Poszukujemy ambitnych osób do wydawania dań w wagonie restauracyjnym WARS. Praca polega na obstudze gosci w wagonie gastronomicznym WARS. PRACA WYJAZDOWA /TURNUSOWA WYMAGANIA - wazne badania sanitarno-epidemiologi
2024-12-17 22:04:33Zakres obowiązków:Zleceniobiorca wykonywać będzie bieżące prace i czynności polegające między innymi na:a) organizowaniu pracy w kuchni, b) pobieraniu z magazynu artykułów żywnościowych,c) dbaniu o wysoką jakość przygotowywanych posiłków zgodnie z re
2024-12-17 18:41:29Zakres obowiązków:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ KUCHNI BENGALSKIEJ POD NADZOREM BENGALSKIEGO SZEFA KUCHNI. PRYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW WEDŁUG RECEPTURY REGIONALNEJ.SKŁADANIE ZAMOWIEŃ NA PRODUKTY Z BANGLADESZU. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształ
2024-12-17 18:41:29Zakres obowiązków:Samodzielne gotowanie, przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, praca na recepturach, stosowanie systemu HACCP, dbałość o wysoki standard obsługi gości oraz wizerunku hotelu. Dźwiganie towaru kobieta do 12 kg, mężczyzna do
2024-12-17 18:41:29Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, wypieki dla dzieci żłobkowych i przedszkolnych Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne
2024-12-17 18:41:28Zakres obowiązków:- przygotowanie posiłków zgodnie z instrukcją systemu GHP, GMP i HACCP ze szczególnym zwróceniem uwagi na krytyczne punkty kontrolne HACCP;- znajomość oraz ścisłe przestrzegania zasad przechowywania i konserwacji żywności;- znajomoś
2024-12-17 18:41:27Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, średnie zawodowe 4-letnie Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestro
2024-12-17 18:41:27Zakres obowiązków:Gotowanie,przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość,porządek w miejscu pracy,sporządzanie listy zakupów.Praca na okres próbny 3 miesiące ,godziny pracy od 7.00 do 17.00 /wg grafiku/ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: bra
2024-12-17 18:41:25OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2024-12-12 12:40:36ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - pomoc przy przygotowaniu potraw wg. wytycznych szefa kuchni- utrzymanie czystości i zmywanie naczyń w kuchni WYMAGANIA: - doświadczenie w pracy nie jest wymagane- dyspozycyjność do pracy w weekendy - badania sanitarno- epidemiolo
2024-12-05 15:30:15TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ