Opis stanowiska Przygotowywanie i kontrola jakości posiłków zgodnie z zaplanowanym menu
2025-04-13 14:40:02Opis stanowiska Samodzielne gotowanie. Przygotowywanie potraw według standardów restauracji. Kreatywność w tworzeniu nowych dań. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości
2025-04-11 09:30:34Opis stanowiska Praca na stanowisku kucharza
2025-04-15 09:30:18Opis stanowiska Przygotowywanie składników do posiłków (obieranie warzyw, krojenie owoców) Kontrola jakości potraw przed wydaniem Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu
2025-04-13 14:30:05Hotel Galicja Wellness zatrudni pracownika na stanowisko Kucharka śniadaniowa. - praca w godzinach 5.30 - 12.00 - przygotowanie potraw bufetu śniadaniowego zgodnie ze standardami - dbałość o jakość i wygląd przygotowywanych potraw - dbałość o cz
2025-04-21 05:06:28Poszukujemy młodej, energicznej osoby do pracy na stanowisku Kucharz / Młodszy Kucharz. Osoby bez doświadczenia również mile widziane – istnieje możliwość przyuczenia. Oferujemy umowę o pra
2025-04-20 13:31:01Hotel Kantoria w Tarnowie poszukuje osoby na stanowisko KUCHARZ Opis stanowiska: - organizacja pracy na zmianie - bezpośrednie przygotowywanie dań z obowiązującymi standardami - przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP - współtworze
2025-04-20 11:52:00Praca od zaraz na niemiecka umowe o pracy na czas nieokreslony bezposrednio z niemieckim pracodawca bez polskich podwykonawcow. PRACA OD ZARAZ (regularne zjazdy do Polski)!Niemiecki kompleks restauracyjno-konferencyjny z tradycyjna kuchnia niemi
2025-04-20 11:00:51SanrusenDo nowoczesnej restauracji w centrum Karpacza, poszukujemy pasjonata kulinariów do pracy stanowisku Kucharza. KucharzObowiązki Kreowanie dań zgodnie z naszymi wymagającymi standardami, Odpowiedzialność za estetykę i smak serwowanych potraw, Zarz
2025-04-20 11:00:51REGESSJesteśmy częścią międzynarodowej Grupy Compass, jednej z największych firm gastronomicznych na całym świecie i liderem w zakresie żywienia zbiorowego. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko:Kucharz / kucharkaMiejsce pra
2025-04-20 11:00:51Compass Group PolandKucharz ZmianowyObowiązki Samodzielne przygotowywanie dań według menu i standardów restauracji. Organizacja pracy na zmianie, w tym koordynacja pracy zespołu pomocniczego. Zapewnienie świeżości i jakości potraw. Dbanie o higienę i porządek na st
2025-04-20 11:00:51REGESSKucharz ŚniadaniowyObowiązki Przygotowywanie i serwowanie dań śniadaniowych zgodnie z recepturami i standardami lokalu. Dbanie o estetykę podawanych potraw. Organizacja pracy na stanowisku i utrzymanie czystości w kuchni. Ścisła współpraca z zes
2025-04-20 11:00:51REGESSZAKRES OBOWIĄZKÓW: Jeżeli chcesz odpowiadać za: - Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację - Restauracja A'la Carte - Codzienna dbałość o jakość, smak, ekspozycję i formę serwowanych dań - Efektywną współpracę z innymi dz
2025-04-20 07:30:03Wisła Mountain Resort Operator Sp. z o.o...Zatrudnię osobę do obsługi bufetu w szpitalu. Co jest wymagane: - Obsługa kasy fiskalnej - Przygotowywanie dań obiadowych zgodnych z kartą menu - Tworzenie karty menu - praca zgodna z systemem HACCP - Przygotowywanie prostych zestawów śniadaniow
2025-04-20 05:06:30Zakres obowiązków:Nadzorowanie, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków. Praca w godz. 7-19. Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicz
2025-04-19 18:41:43Zakres obowiązków:Doświadczenie w kuchni staropolskiej (gotowaniu klasycznych potraw).Przygotowywanie potraw zgodnych z tradycyjnymi recepturami.Stosowanie lokalnych, sezonowych produktów.Estetyczne podawanie dań.Utrzymanie standardów higieny, d
2025-04-19 18:41:39Zamek Królewski we Wschowie zatrudni recepcjonistkę , barmankę, kucharkę ze Wschowy lub okolic. kontakt tel 696 485 108, e-mail zamekkrolewski@wschowa.net,pl
2025-04-19 14:45:02Do nowoczesnej restauracji w centrum Karpacza, poszukujemy pasjonata kulinariów do pracy stanowisku: Kucharz. Wymagania: Doświadczenie w branży gastronomicznej, Śledzenie i adaptowanie si
2025-04-19 13:31:01Restauracja Kuchnia Marche w Galerii Kaskada poszukuje kandydata na stanowisko: Kucharz - Restauracja Kuchnia Marche KaskadaObowiązki wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych obróbka produktów współpraca w
2025-04-19 11:00:45Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.oPoszukujemy doświadczonego kucharza, który dołączy do naszego zespołu w restauracji specjalizującej się w kuchni europejskiej. Gwarantujemy bezpłatne zakwaterowanie i zwrot kosztów za dojazd. Nie trać czasu - aplikuj już teraz!Podstawowe warunki
2025-04-19 11:00:45Hotistin Sp. z o.oAirport Hotel Okęcie, usytuowany w pobliżu Lotniska Chopina, należy do czołówki warszawskich hoteli. Jest laureatem prestiżowych nagród i liderem gościnności prężnie obsługującym klientów biznesowych i indywidualnych. Od 2001 r. stał się ikoną s
2025-04-19 11:00:45KONCEPT 2000 + Spółka z o.o. Sp. kAktualnie jest przez Nas poszukiwany: KUCHARZ / KUCHARKA (m / k) | Lokalizacje: ZITTAU KUCHARZ / KUCHARKA (m / k) blisko granicy (120)Oferta niemiecką umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie w pełni wyposażone
2025-04-19 11:00:45Walter-Fach-Kraft Personal GmbHAktualnie jest przez Nas poszukiwany: KUCHARZ / KUCHARKA (m / k) | Lokalizacje: FULDA, SUHL KUCHARZ / KUCHARKA (m / k) w renomowanym hotelu (120)Oferta niemiecką umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie w pełni
2025-04-19 11:00:45Walter-Fach-Kraft Personal GmbHObowiązki Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni hotelowej - kuchnia bankietowa, gorąca Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standa
2025-04-19 09:20:16Wymagania Książeczka sanepidu, doświadczenie zawodowe min 1 rok, chęć rozwoju i podnoszenia kwalifikacji
2025-04-19 08:36:02Wymagania: Minimum 2 lata">
2025-04-19 08:21:02Pilnie poszukujemy pracowników hotelowych do pracy w naszym hotelu w San Francisco w USA na pełny etat lub na czas określony. Nie jest wymagane wcześniejsze doświadczenie, ale duże zaangażowanie i powaga, chęć pracy w święta i weekendy...
2025-04-19 08:11:08Hotel Zoe San Francisco z siedzibą w San Francisco poszukuje kandydatów na następujące stanowiska: Sprzątaczka Opis stanowiska: - Dbanie o czystość i porządek w hotelu, w tym pokoi gościnnych, korytarzy i pomieszczeń ogólnodostępnych -..
2025-04-19 08:10:48Hotel Zoe San FranciscoMOŻLIWOŚĆ WAKATU!! Zoe Hotel, luksusowy pięciogwiazdkowy obiekt, jest częścią kolekcji Red Carnation Hotel, położonej w ekskluzywnym San Francisco , z poczuciem domowej prywatnej rezydencji i personelem pod ręką, aby zaspokoić każdą zachciankę...
2025-04-19 08:06:03hotel zoeZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Języki: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący - Uprawnienia: komunikatywność, dobra organ
2025-04-19 07:31:13Olma horeca spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąPoszukujemy doświadczonego kucharza, który dołączy do zespołu w renomowanym hotelu w Holandii. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań w wykwintnej kuchni, dbając o najwyższe standardy jakości i estetyki. Miejsce pra
2025-04-19 05:06:37BAR NAD MORZEM NA PÓŁWYSPIE HELSKIM W KUŹNICY ZATRUDNI KUCHARZA/KUCHARKĘ LUB PANIĄ Z PASJĄ DO GOTOWANIA.SERWUJEMY OBIADY DOMOWE. PRACA OD CZERWCA ZAPEWNIAMY BEZPŁATNE ZAKWATEROWANIE I POSIŁEK W PRACY WYNAGRODZENIE OD 9 TYŚ.NA RĘKĘ TEL.KONT.60724
2025-04-19 05:06:37Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu poszukuje Kucharza / Kucharki- żywienie zbioroweMiejsce pracy: KołbaskowoOferujemy:- Zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę ( 57
2025-04-18 21:25:44Wymagania obowiązkowe: 1. Wykształcenie gastronomiczne; 2. Znajomość HACCP; 3. Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych; 4. Doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane; 5. Stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na tym s
2025-04-18 21:06:32Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków w lokalu typu kebab, sprzątanie lokalu, kontakty z dostawcami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: nepalski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piś
2025-04-18 18:41:40Zakres obowiązków:Gotowanie, smażenie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkującyWymagany staż
2025-04-18 18:41:40Zakres obowiązków:Praca w kuchni przy produkcji potraw wg.recepturyPraca w godz 9.30-17.30, 9-17 również w weekendy i święta.Praca na terenie miasta, (pl.Cyryla Ratajskiego,Os.Piastowskie) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie za
2025-04-18 18:41:40Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z menu i standardami lokalu. Dbanie o jakość i świeżość składników. Nadzorowanie pracy personelu pomocniczego (pomocy kuchennej). Zachowanie czystości i porządku na stanowisku pracy. Wymagania:Wymaga
2025-04-18 18:41:40Zakres obowiązków:- przygotowanie fast foodów,- przygotowywanie bułek kebabowych,- przygotowywanie kebaba z serem,- przygotowywanie według przepisów kuchni tureckiej, bengalskiej i indyjskiej,- orientalne przygotowywanie rosołu;- praca w godz.:
2025-04-18 18:41:40Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według oryginalnych receptur, kontakt telefoniczny i mailowy z zagranicznymisprzedawcami produktów kuchni Indyjskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne pod
2025-04-18 18:41:40Zakres obowiązków:Kucharz ala carte. Przygotowywanie dań i potraw, bezpośredni kontakt z klientem, dbanie o czystość stanowiska i miejsca pracy.System czasu pracy : 8-16; 16-22; 22-8 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełn
2025-04-18 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków wg menu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: Umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie w kuchni (nie jest konieczne). Wynagrodzenie brutto: od 4 6
2025-04-18 18:41:38Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI HOTELOWEJ, DBANIE O ESTETYKĘ DAŃ, PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW, OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: angiels
2025-04-18 18:41:38Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ WEDŁUG ORYGINALNYCH RECEPTUR Z WYKORZYSTANIEM PRZYPRAW Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Umiejętność 2] : ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR I WYK
2025-04-18 18:41:37Zakres obowiązków:- przygotowywanie różnego rodzaju potraw kuchni białoruskiej (regionalnej) według oryginalnych przepisów, zgodnie z zaleceniami szefa kuchni- praca stojąca w wysokich temperaturach- umowa zlecenie na okres 3 lat Wymagania:Wymag
2025-04-18 18:41:37Zakres obowiązków:- przygotowanie dań kuchni orientalnej w oparciu o oryginalne produkty i przyprawy - praca w systemie dwuzmianowym (9-17 lub 13-21)- praca stojąca w wysokich temperaturach- umowa zlecenie na okres 3 lat Wymagania:Wymagania koni
2025-04-18 18:41:37Zakres obowiązków:- przygotowanie dań kuchni orientalnej w oparciu o oryginalne produkty i przyprawy - praca w systemie dwuzmianowym (9-13 lub 13-17)- praca stojąca w wysokich temperaturach- umowa zlecenie na okres 3 lat Wymagania:Wymagania koni
2025-04-18 18:41:37Zakres obowiązków:sporzadzanie potraw, deserów i innych dań Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: doświadczenie zawodowe - mile widziane Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas
2025-04-18 18:41:36Zakres obowiązków:Znajomość technik przygotowywania posiłków. Obsługa sprzętu kuchennego. Znajomość podstawowych zasad bezpieczeństwa i higieny w pracy kuchni. Świetna organizacja czasu pracy. Umiejętność szybkiego uczenia się nowych przepisów i
2025-04-18 18:41:36Opis zadań:Nauka obsługi sprzętów w gastronomii, zapoznanie z zasadami HACCAP, przygotowywanie wydawek, nauka gotowania według receptur, pomoc przy przygotowywaniu mięs.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Śródmieście Wymagania:Wymagania koniecz
2025-04-18 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o estetykę potraw, współpraca z innymi działami firmy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweI
2025-04-18 18:41:36Wymagania:\n--przygotowywanie dań według określonych przez nas zasad\n--trzymanie się standardów naszej restauracji\n--uczciwość\n--dyspozycyjność\n--punktualność i odpowiedzialność\n--chęć do pracy i nauki nowych rzeczy\n--dynamiczniść i u
2025-04-18 16:21:03Wymagania:\n--przygotowywanie dań według określonych przez nas zasad\n--trzymanie się standardów naszej restauracji\n--uczciwość\n--dyspozycyjność\n--punktualność i odpowiedzialność\n--chęć do pracy i nauki nowych rzeczy\n--dynamiczniść i u
2025-04-18 16:21:03Obowiązki Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni hotelowej - kuchnia bankietowa, gorąca Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standa
2025-04-19 09:20:16Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem) Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej j
2025-04-07 09:20:04