Zatrudnimy technologa żywności kucharkę / kucharza kierownika gastronomi
2024-12-17 07:17:04Zakres obowiązków:znajomość receptur, prowadzenie dokumentacji związanej z żywieniem zbiorowym, prowadzenie dokumentacji HACCP, zamawianie i przyjmowanie towarów, układanie jadłospisów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodo
2025-01-30 18:42:18Twój zakres obowiązków, zarządzanie kelnerami, dokonywanie oraz kontrolowanie zamówień baru dla restauracji, prowadzenie gospodarki magazynowej baru, koordynowanie obsługi imprez okolicznościowych i eventów, dobór, weryfikacja i bieżąca kontrola
2025-01-30 14:40:45Twój zakres obowiązków, Zarządzanie i organizowanie pracy zespołu gastronomicznego., Rozwój zespołu – szkolenia oraz bieżący instruktaż., Koordynacja śniadań, restauracji a’la carte oraz eventów do 500 osób., Dbanie o wysoki standard obsługi goś
2025-01-29 17:40:26Szukamy osoby z pasją do gastronomii i hotelarstwa, która chce współtworzyć wyjątkowe doświadczenia dla naszych gości. Jeśli potrafisz zarządzać zespołem, dbasz o najwyższe standardy obsługi i uwielbiasz wyzwania, ta oferta jest dla Ciebie! Twój
2025-01-27 15:06:48Twój zakres obowiązków, CEL STANOWISKA:, , • Zarządzanie podległym departamentem obejmującym restaurację fine-dining, koktajl & whiskey bar, room-service, kawiarnię i eventy;, • Zapewnienie właściwej, najwyższej jakości obsługi gości w..
2025-01-17 08:40:16Twój zakres obowiązków, Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór prac w obszarze gastronomii , Utrzymywanie dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowych. , Współpraca z pozostałymi działami w hotelu ,..
2025-01-16 19:40:03Twój zakres obowiązków, Kompleksowe zarządzanie Działem Gastronomii (Restauracja, Sala Klubowa, Konferencje i Bankiety), a w szczególności zarządzanie personelem i zapewnienie najwyższych standardów obsługi Gości;, Ustalanie grafików i..
2025-01-09 15:40:34Twój zakres obowiązków, Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami..
2025-01-07 08:40:14Twój zakres obowiązków, Samodzielne zarządzanie działem gastronomii,, Odpowiedzialność za odpowiednie wskaźniki FC i BC oraz LC,, Przygotowywanie grafików pracy i kontrola czasu pracy pracowników,, Rekrutowanie i szkolenie pracowników,, Kontrola..
2024-12-31 12:40:23Hotel Aurora Family & Spa **** w Międzyzdrojach (Zachodniopomorskie), to jeden z najlepiej położonych hoteli nad polskim morzem, w centrum Międzyzdrojów, tuż obok molo, przy jednej z najpopularniejszych nadmorskich promenad. Hotel oferuje wypocz
2024-12-28 10:22:24Zatrudnimy technologa żywności kucharkę / kucharza kierownika gastronomi
2024-12-17 07:17:04Hotel Aurora Family & Spa **** w Międzyzdrojach (Zachodniopomorskie), to jeden z najlepiej położonych hoteli nad polskim morzem, w centrum Międzyzdrojów, tuż obok molo, przy jednej z najpopularniejszych nadmorskich promenad. Hotel oferuje wypocz
2024-12-28 10:22:24Szukamy osoby z pasją do gastronomii i hotelarstwa, która chce współtworzyć wyjątkowe doświadczenia dla naszych gości. Jeśli potrafisz zarządzać zespołem, dbasz o najwyższe standardy obsługi i uwielbiasz wyzwania, ta oferta jest dla Ciebie! Twój
2025-01-27 15:06:48Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego / Wyszków Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie pona
2025-01-30 15:30:21P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKISprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego / Dębe Wielkie Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie
2025-01-30 15:30:21P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKISprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego / Żelków Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad
2025-01-30 15:30:21P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKISprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego / Siedlce Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie pona
2025-01-30 15:30:21P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKITwój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań kuchni tajskiej zgodnie z recepturami, Obróbka i przygotowanie świeżych składników, Obsługa woka oraz innych urządzeń kuchennych, Dbanie o jakość, estetykę i smak podawanych potraw, ..
2025-01-30 21:40:03Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze. Młodszy Kucharz/Kucharka Miejsce pr
2025-01-30 21:06:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie pizzy , pomoc w utrzymaniu czystości na stanowisku pracy i w całej kuchni, kontrola jakości używanych produktów i zgłaszanie ewentualnych nieprawidłowości , wsparcie zespołu kucharzy w codziennych..
2025-01-30 19:40:07Twój zakres obowiązków, Ваші обов’язки:, Підтримання порядку на кухні та дотримання стандартів чистоти., Раціональне використання продуктів і контроль складських запасів., Дотримання процедур, правил та стандартів відділу., Приготування страв.,
2025-01-30 19:40:06Zakres obowiązków:Przygotowanie stanowiska pracy według HACAP, przygotowywanie potraw dla klientów, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżoweJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piś
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Przygotowywanie różnorodnych dań bengalskich, w tym curry, rybnych potraw, różnych typów chutneyów oraz deserów.Zachowanie autentyczności smaku i prezentacji potraw, przestrzegając tradycyjnych technik kulinarnych.Zarządzanie i
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Obszar produkcji, praca przy grillu, frytkownicach, tosterach, obsługa gości, kas fiskalnych, pracę magazynowe przygotowawcze przed i po zamknięciu restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształ
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Komunikacja z kadrą zarządzającą posługującą się jezykiem angielskim, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, uzgadnianie menu z przełożonymi, komunikacja z zatrudnionym zespołem w szczególności pomocą kuchenną, przygotowywan
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków, dbałośc o jakość potraw, znajomość DPH i HCCP. Praca w godz. 7-19. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzInne wymagania: doświadczenie zawodo
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Zleceniobiorca wykonywać będzie bieżące prace i czynności polegające między innymi na:a) organizowaniu pracy w kuchni, b) pobieraniu z magazynu artykułów żywnościowych,c) dbaniu o wysoką jakość przygotowywanych posiłków zgodnie
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Samodzielne przygotanie posiłków mile widziane doświadczenie Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiolo
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kulinarnych w restauracji, organizacja pracy własnej i stanowiska pracy, dbałość o sprzęt i czystość, współpraca z innymi zatrudnionymi osobami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze za
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:Prace produkcyjne, prace magazynowe surowców, wykonywanie prostych, powtarzalnych czynności w procesie produkcyjnym, prace przygotowawcze do produkcji mięsa, sortowanie produktów, prace porządkowe na produkcji. Wymagania:Wymaga
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:przygotowywanie dań i potraw według zamówień indywidualnych i grupowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: doświadczenie zawodowe mile widziane Wynagrodzenie brutto:
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:Nadzór nad przygotowywaniem posiłków dla osób pozbawionych wolności.Szczegóły oferty dostepne są: www.sw.gov.pl ( zakładka rekrutacja).Godziny pracy 7.30-15.30 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżowe, kie
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:- praca w kuchni bankietowej,przygotowywanie imprez okolicznościowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzUprawnienia: Doświadczenie na stanowisku (wymagany staż -
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:-zarządzanie sklepem zgodnie ze standardami firmy-nawiązywanie i utrzymywanie relacji z klientami hurtowymi i detalicznymi -rozbudowa lokalnego rynku zgodnie z ogólnymi założeniami firmy-systematyczna kontrola w zakresie regulo
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymywanie kuchni i urządzeń/przyborów kuchennych w czystości, zgodnie z zaleceniami wewnętrznych kontroli i przepisów HACCP. Wymagania:Wymagania konieczne: Język: angielski, w mowie - B1 - śr
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Miejsce wykonywania pracy Restauracja McDonald"s- Dworek.Przyjmowanie zamówień, przygotowywanie kanapek, deserów kawowych, wydawanie posiłków, obsługa kasy, prace porządkowe.Praca w godz: 06:00- 24:00 według grafiku. Wymagania:
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: - wymagane aktulane orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,- mile widziane doświadczenie w sklepie mięsnym. Wynagrodzenie brutto: od 4
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:przygotowanie posiłków, dbanie o jakość produktów, przygotowanie dań Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: Wymagana znajomość standardów kuchni hotelowej, dyspozycyjność. Wynagrodzenie
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:zarządzanie pracownikami produkcyjnymi, dbanie o efektywność procesu produkcyjnego Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Zakres czynności :- pobieranie prób mleka ( surowca ), półproduktów i produktów,- analiza ilościowa i jakościowa dot. w/w,- prowadzenie dokumentacji,- obsługa urządzeń laboratoryjnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcen
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Przygotowanie zimnych i ciepłych posiłków. Osoba z doświadczeniem. Praca w godzinach od 12:00 do 22:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Dopilnowanie restauracji. Dopilnowanie grafików. (RESTAURACJA AUTOSTOP WYSOKA) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: praca w zespole, DOŚWIADCZENIE Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:U
2025-01-30 18:42:15