Zatrudnimy technologa żywności kucharkę / kucharza kierownika gastronomi
2024-12-17 07:17:04Twój zakres obowiązków, Wsparcie Kierownika Gastronomii w zarządzaniu działem gastronomii (restauracja, bary, bankiety, konferencje) oraz nadzorowanie jakości świadczonych usług zgodnie ze standardami hotelu i marki., Planowanie czasu pracy oraz..
2024-12-17 16:40:33Zatrudnimy technologa żywności kucharkę / kucharza kierownika gastronomi
2024-12-17 07:17:04Twój zakres obowiązków, Efektywne zarządzanie działem gastronomii, Zapewnienie wysokiej jakości oferty gastronomicznej jak i świadczonych przez hotel usług gastronomicznych na poziomie 5*, Koordynację i nadzór pracy podległych punktów..
2024-12-13 14:40:42Twój zakres obowiązków, Poszukujemy osoby, która wzmocni nasz zespół gastronomii i będzie wspierać kierownika w codziennych obowiązkach. Jednocześnie będzie zapewniać wysoką jakość usług świadczonych przez dział gastronomii i dbać o zapewnienie..
2024-12-13 09:40:40Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 2600 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świeradowie Zdroju, Wiśle i Pobierowie. Na
2024-12-08 13:31:03Twój zakres obowiązków, Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem pracy kuchni, sklepów garmażeryjnych, dostaw oraz obsługi zewnętrznej cateringów, Tworzenie i aktualizowanie ofert cateringowych oraz menu w porozumieniu z szefem kuchni, aktualizacja..
2024-11-29 15:40:43Twój zakres obowiązków, Twoja misja, Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze..
2024-11-29 13:40:37Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i koncept
2024-11-27 14:14:10Twój zakres obowiązków, kierowanie oraz nadzorowanie pracy zespołów: kuchni, baru, punktów zewnętrznych, magazynu;, układanie grafików i rozliczanie czasu pracy;, planowanie menu i kreowanie nowych dań;, kontrola kosztów produkcji, jakości i..
2024-11-25 13:40:31Twój zakres obowiązków, - Zarządzanie zespołem pracowników w zakresie planowania grafiku, rekrutacji i szkoleń., - Nadzór nad jakością serwowanych potraw i obsługą klienta., - Planowanie i kontrola budżetu, w tym zarządzanie kosztami i..
2024-11-15 14:40:46Twój zakres obowiązków, Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu..
2024-11-12 16:40:27Twój zakres obowiązków, Zapewnienie, aby każda wizyta gości była doświadczeniem pełnym ciepła i najwyższych standardów obsługi., Zarządzanie zespołem restauracji, baru, kawiarni, dbając o harmonię pracy i niezapomniane wrażenia gości., Prowadzenie..
2024-11-04 15:40:50Twój zakres obowiązków, Nadzorowanie pracy zespołu kucharzy i kelnerów, Zarządzanie zaopatrzeniem i kontrola jakości produktów, Planowanie i koordynowanie wydarzeń gastronomicznych, Monitorowanie kosztów operacyjnych i optymalizacja budżetu,..
2024-10-30 16:40:32Twój zakres obowiązków, zapewnienie wysokiego standardu świadczonych usług oraz zadowolenia gości, kierowanie oraz nadzorowanie pracy zespołów: restauracji, baru oraz bankietów, rekrutacja oraz szkolenie podległego zespołu, współtworzenie oraz..
2024-10-30 13:41:19Twój zakres obowiązków, Rekrutacja i zarządzanie pracą podległych pracowników działu F&B., Zarządzanie sprzedażą, kosztami i jakością obsługi wszystkich punktów gastronomicznych w celu maksymalizacji sprzedaży i zysków., Stała kontrola jakości..
2024-10-17 15:40:46Twój zakres obowiązków, Planowanie oraz organizowanie bankietów i konferencji w tym: przygotowanie i zaplanowanie obsługi kelnerskiej, ustawienie sal konferencyjnych, nadzór nad przebiegiem imprezy zgodnie z zamówieniem Gości,, Planowanie,..
2024-10-16 16:40:45Twój zakres obowiązków, Planowanie oraz organizowanie bankietów i konferencji w tym: przygotowanie i zaplanowanie obsługi kelnerskiej, ustawienie sal konferencyjnych, nadzór nad przebiegiem imprezy zgodnie z zamówieniem Gości,, Planowanie,..
2024-10-14 15:40:58Twój zakres obowiązków, Zarządzanie działem gastronomii w 4-gwiazdkowym hotelu, Organizowanie promocji i planowanie kalendarza wydarzeń, Planowanie czasu pracy oraz koordynowanie pracy podległych pracowników i jakości serwisu, Prowadzenie..
2024-10-09 14:41:05Twój zakres obowiązków, Realizacja celów sprzedażowych , Aktywna praca w restauracji , Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracownikow, Motywowanie i zarządzanie zespołem, Zarządzanie i kontrola kosztów , Współpraca z Szefem Kuchni w zakresie..
2024-10-08 13:40:45