Poszukujemy ambitnych osób do obsługi klienta w wagonie restauracyjnym PKP Intercity PRACA WYJAZDOWA /TURNUSOWA WYMAGANIA - wazne badania sanitarno-epidemiologiczne; - dyspozycyjnosc; - otwartość na kontakt z pasażerami i pozytywna energia; - za
2025-01-18 21:06:58ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie zawodowe - Inne wymagania: staż pracy mile widziany - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto
2025-03-12 07:31:01Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja...Zakres obowiązków:Obsługa gości w restauracji. Praca co drugi dzień (12/48) - również w weekendy (w zależności od ustalonego grafiku).Warunki zatrudnienia do uzgodnienia indywidualnie z kandydatem. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: ś
2025-03-11 18:41:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: gotowość do pracy w weekendy, możliwość wyrobienia książeczki Sanepid i badań na nosicielstwo. Pracodawca po
2025-02-28 07:31:14łukasz sobiczewski luks pastaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe. Praca w systemi
2025-02-28 07:31:14ROLEKS Sp. z o. oZakres obowiązków:Obsługa gości hotelowych. Wydawanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne
2025-02-27 18:41:47Zakres obowiązków:Obsługa gości restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznychInne wymagania: gotowość do pracy w weekendy
2025-02-27 18:41:47Poszukuje kelnerki/kasjera do pracy w Barze Restauracyjnym. Pakowanie i wydawanie dań do odbioru osobistego. Godziny pracy: 12:00 -21:00, praca 6-dniowa lub praca tylko 3 dni w weekendy piątek ~ niedziela. Więcej informacji udzielę telefonicznie
2025-01-22 21:06:47Poszukujemy ambitnych osób do obsługi klienta w wagonie restauracyjnym PKP Intercity PRACA WYJAZDOWA /TURNUSOWA WYMAGANIA - wazne badania sanitarno-epidemiologiczne; - dyspozycyjnosc; - otwartość na kontakt z pasażerami i pozytywna energia; - za
2025-01-18 21:06:58Poszukuje kelnerki/kasjera do pracy w Barze Restauracyjnym. Pakowanie i wydawanie dań do odbioru osobistego. Godziny pracy: 12:00 -21:00, praca 6-dniowa lub praca tylko 3 dni w weekendy piątek ~ niedziela. Więcej informacji udzielę telefonicznie
2025-01-22 21:06:47Informacje podstawoweMiejsce pracy: Armii Krajowej 5, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieZakres obowiązków: Prace związane z obsługą maszyn do mycia naczyń, czyszczenie sztućców i zastawy, dbałość o czystość, właściwy stan sanit
2025-03-23 11:00:50P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIInformacje podstawoweMiejsce pracy: Warszawska 133, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieZakres obowiązków: Prace związane z obsługą maszyn do mycia naczyń, czyszczenie sztućców i zastawy, dbałość o czystość, właściwy stan sanitar
2025-03-22 11:00:35P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: mile widziane doświadczenie, chęć do pracy, osoba schludna, czysta. - Przeznaczone wyłącznie dla osób zareje
2025-03-20 07:31:21Firma Handlowo Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL...Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald"s! McDonald"s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewn
2025-03-18 12:36:03McDonald's PolskaOpis stanowiska Zarządzanie restauracją oraz zespołem. Utrzymywanie najwyższej jakości usług. Organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla personelu. Współpraca z zarządem oraz zespołem kuchni i obsługi. Współpraca w działaniach marketingowych. Zar
2025-03-16 14:30:02Opis stanowiska Asystowanie kucharzom w przygotowaniach i czynnościach porządkowych. Obsługa zmywarek. Mycie sztućców i zastawy. Dbanie o czystość w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych
2025-03-15 09:40:02Zakres obowiązków: Wspieranie kucharzy w pracach przygotowawczych i porządkowych. Obsługa urządzeń do mycia naczyń. Czyszczenie sztućców i zastawy. Utrzymanie czystości i stanu sanitarnego w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych
2025-03-15 09:40:02Zadania: Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości. Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie. Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami. Współorganizacja dzi
2025-03-14 14:30:03ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Inne wymagania: mile widziane osoby z doświadczeniem lub chętne do przyuczenia. Zaangażowanie, dobra organizacja pracy, staranność i dbałość o sta
2025-03-14 07:31:12Piekarnia ratuszowa spółka cywilna dariusz...Zakres obowiązków:Wypiek pieczywa i słodkich wyrobów i pozostałe czynności z tym związane. Utrzymanie czystości stanowiska pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Zawód: Piekarz*Uprawnienia: Or
2025-03-13 18:42:01Zakres obowiązków: Wspieranie kucharzy w pracach przygotowawczych i porządkowych. Obsługa urządzeń do mycia naczyń. Czyszczenie sztućców i zastawy. Utrzymanie czystości i stanu sanitarnego w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych
2025-03-10 11:49:01Opis stanowiska Obsługa urządzeń do mycia naczynia. Czyszczenie zastawy stołowej. Zachowanie standardów czystości i sanitarno-technicznych urządzeń. Utrzymanie porządku w kuchni i przylegających pomieszczeniach. Asystowanie Szefowi kuchni oraz z
2025-03-09 11:49:01Główne zadania:obsługa maszyn do mycia naczyńczyszczenie sztućców i zastawydbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeńutrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowychpomoc Szefowi kuchni
2025-03-08 11:53:47ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: chęć do pracy. Osoba dyspozycyjna, która szu
2025-03-06 07:31:07PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE TOPAZ...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Zawody: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6) - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznyc
2025-03-06 07:31:07PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE TOPAZ...Zakres obowiązków:Prace związane z obsługą maszyn do mycia naczyń, czyszczenie sztućców i zastawy, dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń, utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowian
2025-03-05 18:41:26Zakres obowiązków:Prace związane z obsługą maszyn do mycia naczyń, czyszczenie sztućców i zastawy, dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń, utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowian
2025-03-05 18:41:26ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas nieokreślony WYMAGANIA: - Inne wymagania: gotowość do pracy w nocy - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN - Opis wynagrodz
2025-03-01 07:31:05Zakład Produkcyjno-Usługowy Henryk MatejczukZakres obowiązków:Praca na stanowisku piekarza z umiejętnością ręcznego wyrobu chleba. Praca w godzinach od 04.00 do 12.00 i od 22.00 do 06.00 w Mordach. Pracodawca oferuje bezpłatne zakwaterowanie. Możliwość indydwidualnego określenia rodzaju z
2025-02-28 18:42:05ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: gotowość do pracy w weekendy, możliwość wyrobienia książeczki Sanepid. Pracodawca poszukuje osoby do stałej
2025-02-28 07:31:14łukasz sobiczewski luks pastaZakres obowiązków:Produkcja makaronu, obróbka wstępna warzyw i owoców. Przygotowywanie pierogów, obróbka wszelkich surowców do produkcji posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Wy
2025-02-27 18:41:47Twoje główne zadania:efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelemzapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakościprowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelners
2025-02-27 11:54:22Główne zadania:współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennychobsługa maszyn do mycia naczyńczyszczenie sztućców i zastawydbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeńutrzymanie porządku w kuchni, pomieszczeni
2025-02-27 11:54:22ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: wymagane min. roczne doświadczenie zawodowe na ww. st
2025-02-27 07:31:47Tomasz makać-mikołajczyk 1.catering blue...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Inne wymagania: mile widziana książeczka badań SANEPID, mile widziane doświadczenie na ww. stanowisku minimum 1 rok - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy
2025-02-27 07:31:47Tomasz makać-mikołajczyk 1.catering blue...Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowaniu dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Godziny pracy do uzgodnienia - od 08.00 Wymagania:Wymagani
2025-02-26 18:41:54