ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 45,00 PLN - Opis wynagrodzenia: + premia do 30% wynagrodzenia
2025-01-21 07:31:01Rudolf klimek, przedsiębiorstwo handlowo...Doświadczenia na podobnym stanowisku, Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe) – będzie dodatkowym atutem, Kreatywności, poczucia estetyki, dbania o czystość, Posiadania orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjności
2025-02-13 10:25:17Smart-HRWykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe), Minimum 3-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, Szerokiej wiedzy w zakresie kuchni polskiej i sztuki gotowania, Posiadania aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjno
2025-02-13 10:25:17Smart-HRZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowanie posiłków na potrzeby zakładu pracy (dla 50 osob)-tradycyjna polska kuchnia - dbanie o wysoką jakość oraz dobry smak przygotowywanych posiłków - inne prace kuchenne - dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i
2025-02-13 18:30:19Willa Seniora Sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie dań zgodnie z naszymi przepisami, - przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów śniadaniowych - dbanie o odpowiednią estetykę potraw, - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń w miejscu pracy, - dbanie o
2025-02-10 15:30:23TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄZakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla gości bistro: kuchnia polska + pizza zgodnie ze standardami; sprawdzanie stanów magazynowych, tworzenie list zakupowych. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzen kuchennych, porządek i czystość w
2025-02-10 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia) - Inne wymagania:
2025-01-25 07:31:02Prowent pphu sp. z o. oZakres obowiązków:Przygotowywanie kuchni tradycyjnej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia)Inn
2025-01-24 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: pksi
2025-01-08 07:30:51FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBAZakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: pksiążeczka san
2025-01-07 18:41:20ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Książeczka sanepidu - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (istnieje moż
2025-02-18 07:31:16PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY...Zakres obowiązków:- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. - Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Praca w godzinach: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagania
2025-02-17 18:41:47SMART-HR - Jesteśmy Agencją Rekrutacyjną realizującą ambitne projekty rekrutacyjne dla naszych Klientów. Cechuje nas precyzja w działaniu oraz krótki czas realizacji zleceń. Dla naszego klienta – prężnie rozwijającej się firmy cateringowej..
2025-02-16 08:20:13Smart-HRZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Inne wymagania: Wykształcenie kandydatów zasadnicze zawodowe lub branżowe.Min.3 lata doświadczenia zawodowego.Ksiązec
2025-02-13 07:31:24Alfreda Perczak PPHU POL-TRANS-CATERING...Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw z przeznaczeniem do cateringu lotniczego i HOTELU WILGA.Umowa zlecenie 3 miesiące, docelowo umowa o pracę. Godziny pracy wg. grafiku do ustalenia z pracodawcą, natomiast pracodawca przewiduje pracę od godzi
2025-02-12 18:41:47Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie składników i dań zgodnie z przepisami oraz standardami restauracji , - Zarządzanie zapasami i kontrola świeżości produktów spożywczych , - Utrzymywanie czystości i higieny stanowiska pracy oraz sprzętu.
2025-02-11 18:40:04Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań do wydawki, przygotówki, przygotowanie pizzy, porządek w miejscu pracy..
2025-02-11 13:41:05SAMSIC jest częścią międzynarodowej SAMSIC Group działające w 27 krajach. SAMSIC świadczy zintegrowane usługi multiserwisowe, w tym usługi porządkowe, outsourcing wybranych procesów magazynowych, usługi..
2025-02-11 09:18:37Grupa Samsic PolskaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Inne wymagania: Niezbędne wymagania związane ze stanowiskiem:- zasadnicze, preferowane wykształcenie gastronomicznePożądane wymagania związane ze
2025-02-11 07:31:15SZKOŁA POLICJI W KATOWICACHZatrudnimy kucharza/ kucharkę z doświadczeniem lub kucharzy tuż po ukończeniou szkoły gastronomicznej do restauracji znajdującej sie blisko LOTNISKA PYRZOWICE i trasy E78 Siewierz- Tarnowskie Góry Od kandydata oczekujemy dobrej organizacji pracy
2025-02-10 21:06:39Zakres obowiązków:- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem;2. porcjowanie produktów żywnościowych;3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych;4. obr
2025-02-10 18:41:44Twój zakres obowiązków, Restauracja La Squadra - Zatrudni Kucharza z doświadczeniem, , Włoska restauracja w Katowicach, mieszcząca się w salonie Ferrari poszukuje osoby na stanowisko: Kucharz. Tworzymy prawdziwą włoską kuchnię. Gotujemy..
2025-02-07 15:40:57Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami restauracji , - Zarządzanie zapasami i zamawianie składników , - Utrzymywanie czystości i higieny w miejscu pracy , - Współpraca z zespołem kuchennym i innymi.
2025-02-07 13:41:04ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze branżowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych,współpraca w zespole - Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasad
2025-02-07 07:31:12Centrum Integracji Społecznej w BytomiuOsoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Organizację pracy kuchni i podległego zespołu, Delegowanie bieżących zadań i nadzór nad 2-osobowym zespołem,Kontrolę produkcji i FC,Koordynację prawidłowego prowadzenia dokumentacji HA
2025-02-06 21:25:40Zakres obowiązków:Do głównych obowiązków na tym stanowisku będzie należało:higieniczne przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz zgodnie z wymogami HACCP;sporządzenie zapotrzebowania właściwej ilości surowców niezbędnych do przygotowania
2025-02-06 18:41:52Dyrektor ZSO 2 w Katowicach zatrudni kucharza do pracy w Szkole Podstawowej nr 56 w Katowicach Wymagania: aktualne badanie sanitarno-epidemiologiczne Termin składania dokumentów: 31.03.2025 r. Lic
2025-02-05 15:36:14Zespół Szkół Ogólnokształcących NR 2ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Inne wymagania: wymagania: ukończona szkoła gastronomiczna, min. 2 lata praktyki w zawodzie, w przypadku technika obsługi maszyn s
2025-02-04 07:31:15Garmażer s. c. ewa powała, piotr powałaOsoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Przygotowanie przekąsek, fingerfood, mini deserów, tartaletek, sałatek, zimnych płyt i innych zimnych dań,Dbanie o jakość, smak i estetykę przyrządzanych posiłków,Współpracę z pozostał
2025-02-03 21:25:41Twój zakres obowiązków, Zatrudnimy kucharza z doświadczeniem na pełny etat do restauracji z Katowicach...
2025-02-03 14:41:03Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu, Przygotowywanie składników przed rozpoczęciem pracy, Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy w kuchni, Dbanie o czystość stanowiska pracy i sprzętu kuchennego, Pom
2025-01-31 16:40:40