Szukamy Kucharza do cateringowej firmy Agencja Local4 Wymagania: • Doświadczenie na stanowisku kucharza • Komunikatywna znajomość języka polskiego Oferujemy: • Stawka 26 zł netto za godzinę/30,50 brutto • Dzienna zmiana • Bezpłatne posiłki • Zak
2025-04-15 21:06:29Zakres obowiązków:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU SKŁADNIKÓW POTRW (OBIERANIE, KROJENIE, IEKANIE, SZATKOWANIE), POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POTRAW KUCHNI BLISKIEGO I DALEKIEGO WSCHODU, POMOC W OBRÓBCE WSTĘPNEJ SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA), ZABE
2025-04-08 18:41:46Zakres obowiązków:Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenieZakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiemokres próbny 3 m-cegodziny pracy 8-16, w soboty i w niedziele godziny pracy do uzgodnienia wg grafikuoferta skierowana
2025-03-13 18:42:05PRACUJ Z NAMI! MIEJSCE PRACY: Restauracja McDonald's MOP Parma, Polesie 131A 99-418 Bełchów - autostrada a2 w stronę Łodzi/Poznania; Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołąc
2025-04-12 12:35:51McDonald's PolskaZakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, pomoc przy wydawaniu posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: chęci do pracy, Inne wymagania: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub
2025-04-04 18:41:34Opis zadań:według programu stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: ! umiejętność pracy w zespole, Chęci do pracy Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla o
2025-04-02 18:42:00Nauczyciel przedmiotów gastronomicznych - Nauczyciel w szkole średniej Wymagania: Ofertę można przesyłać na adres ; sekrtariat@zsp3lowicz.pl W razie pytań zapraszamy do kontaktu: Telefon kon
2025-04-02 15:36:28Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 3 im...Zakres obowiązków:Zapoznanie się z Zakładowym Kodeksem Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz przestrzeganie zasad GMP i GHP w nim zawartych. Dostarczanie półproduktów, produktów i podawanie ich obróbce wstę
2025-04-22 18:41:37ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę w zastępstwie WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: dobry stan zdrowia
2025-04-17 07:31:11Dom pomocy społecznej w częstochowieZakres obowiązków:Przygotowywanie dań dań typu kebab Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:5Opis oferty:Oferta dla osób
2025-04-16 18:41:38Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków w zespole dla ok 100 osób pod kontrolą szefa kuchni; porcjowaie i punktualne wydawanie; dbałość o jakość i smak przygotowywanych potraw; mycie naczyń i urządzeń kuchennych; dbanie o porządek. Wymagania:
2025-04-16 18:41:37Nie szukamy ideału... Szukamy kogoś, kto rozumie, że dobra praca zaczyna się, nie od przepisów. Od śmiechu o poranku, od wspólnej kawy, od tego, że chce się tu być. Gotujemy w wyjątkowym miejscu – w dawnym opactwie cystersów. Jest trochę średnio
2025-04-16 05:06:42Nowo powstała pizzeria na CBC zatrudni na cały etat pizermena
2025-04-12 21:06:31Kucharz do restauracji pod ratuszem(centrum miasta) AL.NMP 45 PEŁNY ETAT OD ZARAZ SYSTEM ZMIANOWY
2025-04-12 21:06:31Restauracja pod Ratuszem mieszcząca się na pl.Biegańskiego w Częstochowie zatrudni do pracy kelnerów, kelnerki. Praca na stale, dorywcza, na sezon, bez wyjątku. ( restauracja, ogródek letni, bistro). Szukamy fajnych i uśmiechniętych kelnerów/kel
2025-04-12 21:06:31InterKadra to agencja pracy tymczasowej i doradztwa personalnego z 17-letnim doświadczeniem na rynku. Jesteśmy firmą godną zaufania! Oferujemy pracę dostosowaną do Twoich kwalifikacji i potrzeb
2025-03-31 15:36:57InterKadra Sp. z o. oZakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnych ze standardami restauracji; racjonalne wykorzystywanie produktów; dbanie o higienę i bezpieczeństwo pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania
2025-03-19 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie samodzielnie potraw według receptur zakładu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane
2025-03-14 18:41:52Pomoc domową zatrudnię od zaraz. W zakres obowiązków wchodzi sprzątanie domu oraz gotowanie
2025-03-07 05:06:35Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o porządek, dobra organizacja czasu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów s
2025-03-04 18:41:35Czas pracy PEŁEN ETAT Wykształcenie kierunkowe zawodowe Doświadczenie zawodowe doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza Kwalifikacje znajomość różnych technik gotowania oraz umiejętność przygotowywania różnorodnych dań umiejętność pracy w ze
2025-04-22 21:06:36Zakres obowiązków:- Przygotowywanie wychodzących dań, obsłudze maszyn, urządzeń i sprzętu niezbędnego do przygotowania i przechowywania dań; dbanie o porządek i czystość w miejscu ich wykonywania w Restauracji Zleceniodawcy.- Godziny pracy zgodn
2025-04-22 18:41:37Zakres obowiązków:- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej(wietnamskiej)- umowa o pracę na okres 3 lat- godziny pracy 08:00-22:00- praca dwuzmianowa- praca w dni wolne Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie:
2025-04-22 18:41:35Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur, od surowca do gotowego produktu - praca w dni wolne - pracodawca zapewnia wyżywienie pracownika - praca jednozmianowa Wymagania:Wymagania konieczne: Wy
2025-04-22 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowanie dań,Dbałość o jakość przygotowywanych potraw,Przestrzeganie standardów jakościowych przygotowywanych potraw,Przestrzeganie zasad higieny, dobrej praktyki produkcyjnej i zasad HACCP.Praca zmianowa, praca w weekendy
2025-04-22 18:41:35Zakres obowiązków:- przygotowywanie 5 posiłków dziennie dla mieszkańców DPS przy użyciu artykułów spożywczych i wykorzystaniem sprzętu gastronomicznego- porcjowanie i wydawanie posiłków mieszkańcom - zmywanie, wyparzanie naczyń stołowych i innyc
2025-04-22 18:41:35Opis stanowiska przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisów przygotowanych przez dietetyka kontrola jakości posiłków
2025-04-22 11:33:22