Zakres obowiązków:praca cukiernika Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: książeczka zdrowie SanepidWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pra
2025-04-08 18:41:51Obowiązki: Tworzenie atrakcyjnych aranżacji produktów zgodnie z wytycznymi oraz własnymi pomysłami. Inspirująca stylizacja manekinów. Analiza danych sprzedażowych i ich wykorzystanie do optymalnego rozmieszczenia towarów. Realizacja strategii sp
2025-04-17 08:10:08Grupa Döhler jest międzynarodową firmą, która produkuje z owoców i warzyw soki NFC (nie z koncentratu), zagęszczone soki, przeciery, zaprawy, emulsje, barwniki, susze, aromaty naturalne oraz syropy roślinne. Spółka dostarcza także zintegrowane r
2025-04-23 18:20:01Grupa Döhler jest międzynarodową firmą, która produkuje z owoców i warzyw soki NFC (nie z koncentratu), zagęszczone soki, przeciery, zaprawy, emulsje, barwniki, susze, aromaty naturalne oraz syropy roślinne. Spółka dostarcza także zintegrowane r
2025-04-23 18:20:01Zakres obowiązków: Opracowanie receptur nowych produktów i rozwój aktualnej oferty Prowadzenie ciasta (wyrabiane/formowanie/garowanie/wypiekanie) Opracowywanie etykiet produktów zgodnie z obowiązującymi przepisami Nadzór technologiczny nad produ
2025-04-23 13:26:09Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków i ich wydawanie, tworzenie kart dań we współpracy z szefem kuchni, tworzenie procedur i receptur, dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wynagrod
2025-04-15 18:41:57Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków i ich wydawanie, tworzenie kart dań we współpracy z szefem kuchni, tworzenie procedur i receptur, dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wynagrod
2025-04-15 18:41:57Zakres obowiązków:Przygotowanie półproduktów, przygotowanie ciasta oraz wypiek pieczywa, przestrzeganie prawidłowej technologii produkcji pieczywa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: U
2025-04-08 18:41:51Zakres obowiązków:zapoznanie z pracą na barze, przygotowanie napojów zgodnie z recepturami, obsługa gości w restauracji zgodnie z najwyższymi standardami obsługi, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneI
2025-04-08 18:41:511/4 Etatu Ciekawi Cię, jak wygląda McDonald"s od kuchni? Chcesz wiedzieć, dlaczego nasze frytki są takie długie, a burgery - takie pyszne? Szukasz miejsca, w którym rozwiniesz umiejętności
2025-03-25 15:37:02McDonald's PolskaHotel w okolicy Jarosławia poszukuje osoby na stanowisko recepcjonisty/ki. Od Kandydatów oczekujemy: • Znajomości języka angielskiego, • Doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku - nie jest konieczne • Pełnej dyspozycyjności, pracujemy na..
2025-02-24 09:15:15Dwór KresowyPoszukujemy do pracy osoby na stanowisko Kucharz lub Cukiernik w renomowanym Hotelu. Od kandydatów/kandydatek oczekujemy: Wysokiej kultury osobistej. Doświadczenia w pracy na stanowisku kucharz/cukiernik. Dyspozycyjności. Odporności na stres. Um
2025-03-14 21:06:59Zakres obowiązków:Wypiek i produkcja pieczywa. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneInne wymagania: Wykształcenie lub doświadczenie na stanowisku piekarza/cukiernika. Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym
2025-03-03 18:41:48Zakres obowiązków:Wykonywanie prostych czynności przy produkcji ciast, deserów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dl
2025-04-15 18:41:57Zakres obowiązków:\nPrzygotowywanie i dekorowanie wyrobów cukierniczych zgodnie z recepturami,\nTworzenie i udoskonalanie receptur,\nObsługa sprzętu cukierniczego i kontrola jakości produktów,\nPrzestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa
2025-04-14 10:54:05HR WISE sp. z o. oZakres obowiązków:Wykonywanie słodkich deserów, wypiek ciast i biszkoptów, przyrządzanie monoporcji, dbanie o powierzony sprzęt i czystość w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, średnie zawodowe
2025-04-12 18:41:44Zatrudnię cukiernika/kucharza do przeprowadzenia kursu ,,Przygotowywanie deserów restauracyjnych " w miejscowości Zalesie obok Łańcuta
2025-01-31 15:06:55ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZAKRES OBOWIĄZKÓW:Produkcja wypieków z zachowaniem zasad technologicznych Dbanie o czystość na stanowisku pracy Przygotowanie ciast zgodnie z recepturą WYMAGANIA:Mile widziana znajomość języka angielskiego lub niemieckiegoGotow
2025-04-23 21:25:44Co będziesz robić?Pakować wyroby cukierniczePracować przy liniiKontrolować jakość wyrobówCzego oczekujemy?Badań do celów sanitarno-epidemiologicznych (warunek konieczny)Dyspozycyjności do pracy od poniedziałku do piątku w systemie 3-zmianowymBez
2025-04-23 21:25:44Co będziesz robić?Pakować wyroby cukierniczePracować przy liniiKontrolować jakość wyrobówCzego oczekujemy?Badań do celów sanitarno-epidemiologicznych (warunek konieczny)Dyspozycyjności do pracy od poniedziałku do piątku w systemie 3-zmianowymBez
2025-04-23 21:25:44Co będziesz robić?Pakować wyroby cukierniczePracować przy liniiKontrolować jakość wyrobówCzego oczekujemy?Badań do celów sanitarno-epidemiologicznych (warunek konieczny)Dyspozycyjności do pracy od poniedziałku do piątku w systemie 3-zmianowymBez
2025-04-23 21:25:44Co będziesz robić?Pakować wyroby cukierniczePracować przy liniiKontrolować jakość wyrobówCzego oczekujemy?Badań do celów sanitarno-epidemiologicznych (warunek konieczny)Dyspozycyjności do pracy od poniedziałku do piątku w systemie 3-zmianowymBez
2025-04-23 21:25:44Co będziesz robić?Pakować wyroby cukierniczePracować przy liniiKontrolować jakość wyrobówCzego oczekujemy?Badań do celów sanitarno-epidemiologicznych (warunek konieczny)Dyspozycyjności do pracy od poniedziałku do piątku w systemie 3-zmianowymBez
2025-04-23 21:25:44Dla naszego Klienta do restauracji znajdującej się w urokliwej miejscowości Kiersztanowo koło Jezioran poszukujemy osoby z doświadczeniem do wsparcia zadań kuchni na stanowisko Kucharz/Kucharka. Jeżeli Twoją pasją jest gotowanie i masz doświadcz
2025-04-23 21:06:31Zakres obowiązków:- obsługa maszyn produkcyjnych,- kontrola jakości produktu,- prace porządkowe i serwisowe,- realizacja planów produkcyjnych,- bieżący nadzór nad sprawnością techniczną maszyn, urządzeń - wykonywanie podstawowych napraw,- praca
2025-04-23 18:41:39Zakres obowiązków:umiejętność gotowawania (zup,sosów itp.) Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, umiejętność gotowaniaWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wy
2025-04-23 18:41:39Zakres obowiązków:• OBRÓBKA PRODUKTÓW,• DORAŹNA POMOC SZEFOWI KUCHNI,• ZNAJOMOŚĆ TECHNIK PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW, NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA DAŃ, POSIŁKÓW ORAZ DESERÓW Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane
2025-04-23 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw.Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw. Wymagania:Inne wymagania: Doświadczenie na podobnym stanowisku.Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wynagrodzenie brutto: od 30,50 P
2025-04-23 18:41:39Zakres obowiązków:- przygotowanie dań a'la carte zgodnie z recepturami- przygotowanie dań na imprezy okolicznościowe, bankiety, catering,- dbałość o świeżość, jakość i prezentację przygotowywanych dań,- wspołpraca z innymi działami,- praca w god
2025-04-23 18:41:38Zakres obowiązków:Pomoc cukiernikowi w czynnościach produkcyjno-technologicznych związanych z wypiekiem ciast i ciastek o różnych gramaturach i kształtach przekładanych nadzieniami oraz dekorowanych różnego rodzaju polewami i kuwerturą przy użyc
2025-04-23 18:41:38Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków dla gości gospodarstwa agroturystycznegoPRACA: poniedziałek-niedziela w godz. 8:00-16:00, 12:00-20:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie d
2025-04-23 18:41:38