Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:umiejętność pracy w zespole. Ścisła współpraca z menagerem gastronomii.">
2025-03-21 08:21:11Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne Wymagania inne:koniecznie: min. 1 rok doświadczenia, znajomość kuchni">
2025-03-18 22:21:18Zakres obowiązków:Ścisła współpraca z menagerem gastronomii. Odpowiedzialność za jakość serwowanych dań. Obliczanie wartości odżywczych. Obsługa sprzętu AGD w kuchni. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku, w
2025-03-05 18:41:27Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, kontrola i przygotowywanie stanowiska pracy, kontrola standardu i jakości. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-22, w piątki i soboty, w godzinach 11-00 (zgodnie z grafikiem ustalonym z p
2025-03-22 18:41:54Praca Oferty pracy Gdańsk: Kucharz (K/M). Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu Masz wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza Porządek i higiena to
2025-03-21 22:21:04Praca Oferty pracy Sopot: Kucharz. Jakie będą Twoje zadania? Jako kucharz zajmiesz się przygotowaniem dań bufetowych, a’la carte oraz koktajli warzywnych i owocowych (czasami także
2025-03-21 16:21:06Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
2025-03-21 15:31:21Wymagania: • doświadczenie na kuchni - nie konieczne doświadczenie">
2025-03-19 10:21:03Praca Oferty pracy Sopot: Kucharz. Tawerna Rybaki Sopot poszukuje do swojej szalonej Tawernianej rodziny: - Kucharzy z doświadczeniem znających się na sekcjach: wydawka / palniki
2025-03-18 22:21:18Oczekujemy:\tzaangażowania oraz chęci rozwijania swoich umiejętności\tpunktualności,\tumiejętność pracy zespołowej\thigieny i kultury osobista\todporności na stresNie wymagamy:\n\tDoświadczenia na w/w stanowisku\tUkończenia szkoły gastronom
2025-03-18 20:21:02Wymagania:\n\tudokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku oraz zdolność do demonstracji wysokich standardów pracy oraz nadzorowania działań zespołu\tpozytywne nastawienie, doskonałe zdolności organizacyjne i chęć zapewnienia najwyżs
2025-03-18 06:21:08Wymagania:\nDyspozycyjność- również w weekendy.\nDoświadczenie w pracy jako kucharz/kucharka będzie dodatkowym atutem, ale nie jest konieczne.\nUmiejętność pracy w zespole.\nWarunki zatrudnienia:\nStawka początkowa: 22 zł na godzinę netto
2025-03-18 06:21:08Praca Oferty pracy Gdańsk: Kucharz. Zatrudnię kucharkę do baru zakładowego na Stoczni Gdańskiej. Kuchnia bemarowa. Praca od poniedziałku do piątku w godz od 6 do 13. Na początek proponuję 28 zl
2025-03-17 08:21:03Oczekujemy od kandydatów?\nZaangażowania, chęci do pracy i pozytywnego nastawienia!\nChcemy współpracować z osobami, które wiedzą co to praca zespołowa. \nDoświadczenia na podobnych stanowiskach.\n\nOferujemy pracę w pełni w
2025-03-15 16:21:02Praca Oferty pracy Wiślinka: Kucharz Śniadaniowy Koło Sobieszewa. Aktualnie poszukujemy kandydatów, którzy stworzą zgrany zespół i z którymi nawiążemy długofalową współpracę. Zachęcamy do
2025-03-13 14:21:06Praca Oferty pracy Gdańsk: Kucharz bankietowo / cateringowy. Event & Conference by Progres to profesjonalne usługi cateringowe, świadczone najczęściej na terenie województwa pomorskiego oraz na terenie
2025-03-13 14:21:06Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:doświadczenie na stanowisku kucharza, dobra znajomość kuchni polskiej i sezonowości w">
2025-03-13 06:21:12Wymagania -aktualna książeczka do">
2025-03-12 10:21:02Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, przyrządzanie/ wydawanie dań a'la carte, organizacja śniadań i obiadokolacji, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, zgodnie z grafik
2025-03-11 18:41:33Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków według wskazanych przepisów, utrzymywanie porządku na kuchni, przestrzeganie zasad BHP. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-15 lub 12-20 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Możli
2025-03-10 18:41:44Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:gotowość do podjęcia pracy, umiejętność nawiązywania kontaktów w">
2025-03-09 12:21:08Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, współpraca z szefem kuchni, obsługa sekcji na kuchni (wydawka, palniki, produkcja). Praca od poniedziałku do niedzieli, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształ
2025-03-07 18:41:42Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:doświadczenie w pracy jako kucharz/kucharka w restauracji lub innym lokalu">
2025-03-07 08:21:16Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu. Opracowywanie nowych dań i zmiana menu w zależności od sezonu i dostępności składników. Zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetycznego podania. Zarządzanie zapasami, zamawian
2025-03-06 18:41:35Praca Oferty pracy Miszewo: Szefowa kuchni, Szef kuchni, Kucharka, Kucharz na eventy. Zatrudnimy do naszego zespołu w Sali bankietowej w Miszewie koło Banina. Obsługa imprez weselnych. Atrakcyjne wynagrodzenie. Praca w miłym Zespole. Elasty
2025-03-06 10:21:04Oczekujemy?\nObsługa pieca indukcyjnego,\nUtrzymywanie asortymentu w ladzie ciepłej,\nPrzygotowywanie potraw (garmażu), przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych dostępnych na terenie sklepu – w uzgodnieniu z Kierownikiem sklepu,\nDba
2025-03-05 16:21:10Oczekujemy?\nObsługa pieca indukcyjnego,\nUtrzymywanie asortymentu w ladzie ciepłej,\nPrzygotowywanie potraw (garmażu), przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych dostępnych na terenie sklepu – w uzgodnieniu z Kierownikiem sklepu,\nDba
2025-03-05 16:21:10Oczekujemy:\tPrawidłowego użytkowania i dbania o mienie restauracji\tOdpowiednich umiejętności komunikacyjnych i efektywnej współpracy z pozostałymi członkami załogi kuchennej\tDoświadczenia na stanowisku kucharza.\tZnajomości technik kulin
2025-03-05 16:21:10Wymagania:\n\tDoświadczenie w pracy w kuchni.\tZnajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.\tUmiejętność pracy w zespole i pod presją czasu.\tAktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.\tDobra organizacja pracy.\tZnajomość j
2025-03-04 08:21:02