Zakres obowiązków:prace pomocnicze na linii produkcyjnej, wstępna obróbka ryby oraz innych produktów spożywczych; krojenie, filetowanie i porcjowanie ryby oraz innych artykułów spożywczych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub
2025-01-22 18:41:28ZAKRES OBOWIĄZKÓW: ZADANIA• przeprowadzanie bieżących konserwacji UTB, remontach, modernizacjach, montażach itp.• nauka w celu podniesienia kwalifikacji i usamodzielnienia• praca z narzędziami ręcznymi, elektronarzędziami oraz maszynami WYMAGANI
2025-01-23 07:30:08ZAKŁAD ELEKTROMECHANIKI DŹWIGOWEJ REMO-DŹWIG...Zakres obowiązków:Chcemy byś był odpowiedzialny za:- profesjonalną obsługę Klienta na dziale mięsnym,- obsługę maszyn do krojenia, pieca do wypieku pieczywa,- dbałość o prawidłową jakość ekspozycji towarów,- czystość na dziale mięsnym, Wymagania
2025-01-10 18:41:51Zakres obowiązków:Chcemy byś był odpowiedzialny za:- organizowanie czasu pracy własnego oraz podległym pracownikom w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania sklepu,- zapewnienie przestrzegania zasad standardów pracy,- budowanie właściwego w
2024-11-08 18:41:53