Pracownik zakładu mięsnego - rzeźnik –
Niemcy
Dla naszego Klienta, jednego z wiodących sprzedawców mięsa
w Niemczech i Europie; firmy zajmującej się ubojem, rozbiorem, przetwarzaniem i rafinacją mięsa w dziesięciu lokalizacjach w północno-zachodnich Niemczech, poszukujemy Kandydatów na stanowisko rzeźnika
Lokalizacja - Oer-Erkenschwick (Nadrenia Północna-Westfalia,
Niemcy )
Oferta:
• Niemiecka umowa o pracę (bezpośrednio z pracodawcą)
• Stawka godzinowa brutto - 15,00 €/17,55 €/20,00 € w zależności od doświadczenia i wykształcenia
• Zapewnione zakwaterowanie
• Trzyzmianowy system pracy
• Możliwe nadgodziny
Zadania:
• Praca możliwa w różnych działach, zadania podzielone
• Profesjonalny ubój i rozbiór świń oraz elementów wieprzowych
• Produkcja parzonej, surowej i gotowanej kiełbasy, surowej i gotowanej wędliny oraz produktów gotowych
• Przygotowanie i monitorowanie dni produkcyjnych
• Ścisłe przestrzeganie obowiązujących przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy
Wymagania:
• Ukończone szkolenie zawodowe jako rzeźnik lub porównywalne kwalifikacje zawodowe
• Doświadczenie zawodowe w przetwórstwie mięsnym/spożywczym
• Dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie
• Gotowość do pracy w systemie zmianowym
• Odporność fizyczna
• Obywatelstwo UE
• Prawo jazdy kat. B mile widziane
• Własne auto mile widziane