Pracownik zakładu mięsnego – rzeźnik/masarz – bez j. obcego -
Niemcy
Dla naszego Klienta, jednego z wiodących sprzedawców mięsa
w Niemczech i Europie; firmy zajmującej się ubojem, rozbiorem, przetwarzaniem i rafinacją mięsa w dziesięciu lokalizacjach w północno-zachodnich Niemczech, poszukujemy Kandydatów na stanowisko rzeźnika/masarza
Lokalizacja - Oer-Erkenschwick (Nadrenia Północna-Westfalia,
Niemcy )
Oferta:
• Niemiecka umowa o pracę (bezpośrednio z pracodawcą)
• Stawka godzinowa brutto - 15,00 €/17,55 €/20,00 € w zależności od doświadczenia i wykształcenia
• Zapewnione zakwaterowanie (270euro)
• Transport do/z pracy
• Trzyzmianowy system pracy
• 40h/tydzień
• Możliwe nadgodziny
Zadania:
• Praca możliwa w różnych działach, zadania podzielone
• Profesjonalny ubój i rozbiór świń oraz elementów wieprzowych
• Produkcja parzonej, surowej i gotowanej kiełbasy, surowej i gotowanej wędliny oraz produktów gotowych (np. dania do podgrzania)
• Ścisłe przestrzeganie obowiązujących przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy
Wymagania:
• Doświadczenie zawodowe w przetwórstwie mięsnym/spożywczym
• Gotowość do pracy w systemie zmianowym
• Odporność fizyczna
• Obywatelstwo UE
• Mile widziane szkolenie zawodowe jako rzeźnik lub porównywalne kwalifikacje zawodowe