Twój zakres obowiązków, Poszukujemy Kucharza / Kucharki do nowej restauracji, której specjalnością są włoskie makarony., , Jeśli nie boisz się wyzwań, a włoska kuchnia jest w kręgu Twoich zainteresowań - zapraszamy do aplikowania...
2025-01-20 10:40:39Oferujemy:zatrudnienie na warunkach austriackich - austriacka umowa o pracę (nie w delegacji)wynagrodzenie: 1800 EUR netto / miesiącszybki proces rekrutacji - formalności załatwione nawet w 2 dni!pełne świadczenia socjalneskładki oraz podatki od
2025-01-09 11:53:40Firma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwac
2025-01-30 15:30:21P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIBrowar Restauracyjny Brofaktura w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - zaprasza do współpracy - Kucharzy (kuchnia gorąca/kuchnia zimna) Kucharz_Brofaktura Miejsce pracy: Siedlce Główne zadania: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standar
2025-01-30 15:30:21P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Przygotowanie maszyn i sprzętów do procesu produkcji chlebów, bułek - Rzetelne stosowanie się do obowiązujących receptur, - Przygotowanie ciasta, kontrola wypieku, - Dbanie o jakość i powtarzalność produkowanych wyrobów, - Z
2025-01-30 15:30:21GFS Poland sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Kontrolowanie prac maszyn i systemów należących do obszaru pieczenia oraz uzupełnienie ichbraków - Obsługa maszyny produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Wykonywanie prac produkcyjnych WYMAGANIA: - Doświadczeni
2025-01-29 15:30:17Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań kuchni tajskiej zgodnie z recepturami, Obróbka i przygotowanie świeżych składników, Obsługa woka oraz innych urządzeń kuchennych, Dbanie o jakość, estetykę i smak podawanych potraw, ..
2025-01-30 21:40:03Jesteśmy firmą, zajmujących się sprzedażą, instalacją oraz serwisem maszyn i linii technologicznych do zakładów piekarniczych i cukierniczych, zarówno nowych jak i używanych. Zatrudnimy energicznego technika serwisu - elektryka/automatyka do mas
2025-01-30 21:25:46Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze. Młodszy Kucharz/Kucharka Miejsce pr
2025-01-30 21:06:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie pizzy , pomoc w utrzymaniu czystości na stanowisku pracy i w całej kuchni, kontrola jakości używanych produktów i zgłaszanie ewentualnych nieprawidłowości , wsparcie zespołu kucharzy w codziennych..
2025-01-30 19:40:07Twój zakres obowiązków, Ваші обов’язки:, Підтримання порядку на кухні та дотримання стандартів чистоти., Раціональне використання продуктів і контроль складських запасів., Дотримання процедур, правил та стандартів відділу., Приготування страв.,
2025-01-30 19:40:06Zakres obowiązków:Przygotowanie stanowiska pracy według HACAP, przygotowywanie potraw dla klientów, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżoweJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piś
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Przygotowywanie różnorodnych dań bengalskich, w tym curry, rybnych potraw, różnych typów chutneyów oraz deserów.Zachowanie autentyczności smaku i prezentacji potraw, przestrzegając tradycyjnych technik kulinarnych.Zarządzanie i
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Obszar produkcji, praca przy grillu, frytkownicach, tosterach, obsługa gości, kas fiskalnych, pracę magazynowe przygotowawcze przed i po zamknięciu restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształ
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Komunikacja z kadrą zarządzającą posługującą się jezykiem angielskim, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, uzgadnianie menu z przełożonymi, komunikacja z zatrudnionym zespołem w szczególności pomocą kuchenną, przygotowywan
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków, dbałośc o jakość potraw, znajomość DPH i HCCP. Praca w godz. 7-19. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzInne wymagania: doświadczenie zawodo
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:znajomość receptur, prowadzenie dokumentacji związanej z żywieniem zbiorowym, prowadzenie dokumentacji HACCP, zamawianie i przyjmowanie towarów, układanie jadłospisów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodo
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Zleceniobiorca wykonywać będzie bieżące prace i czynności polegające między innymi na:a) organizowaniu pracy w kuchni, b) pobieraniu z magazynu artykułów żywnościowych,c) dbaniu o wysoką jakość przygotowywanych posiłków zgodnie
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:prace pomocnicze w piekarni Wymagania:Inne wymagania: mile widziane doświadczenie lub wykształcenie w zawodzie; aktualna ks. dc sanitarno-epidemiologicznych, dyspozycyjność Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o
2025-01-30 18:42:18Zakres obowiązków:Samodzielne przygotanie posiłków mile widziane doświadczenie Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiolo
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kulinarnych w restauracji, organizacja pracy własnej i stanowiska pracy, dbałość o sprzęt i czystość, współpraca z innymi zatrudnionymi osobami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze za
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:przygotowywanie dań i potraw według zamówień indywidualnych i grupowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: doświadczenie zawodowe mile widziane Wynagrodzenie brutto:
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:Nadzór nad przygotowywaniem posiłków dla osób pozbawionych wolności.Szczegóły oferty dostepne są: www.sw.gov.pl ( zakładka rekrutacja).Godziny pracy 7.30-15.30 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżowe, kie
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:- praca w kuchni bankietowej,przygotowywanie imprez okolicznościowych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzUprawnienia: Doświadczenie na stanowisku (wymagany staż -
2025-01-30 18:42:17Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymywanie kuchni i urządzeń/przyborów kuchennych w czystości, zgodnie z zaleceniami wewnętrznych kontroli i przepisów HACCP. Wymagania:Wymagania konieczne: Język: angielski, w mowie - B1 - śr
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Miejsce wykonywania pracy Restauracja McDonald"s- Dworek.Przyjmowanie zamówień, przygotowywanie kanapek, deserów kawowych, wydawanie posiłków, obsługa kasy, prace porządkowe.Praca w godz: 06:00- 24:00 według grafiku. Wymagania:
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:przygotowanie posiłków, dbanie o jakość produktów, przygotowanie dań Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżoweInne wymagania: Wymagana znajomość standardów kuchni hotelowej, dyspozycyjność. Wynagrodzenie
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Wypiekanie pieczywa, ciast, obsługa pieca. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach 6-14, 22-6, według ustalonego grafiku. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wykształcenie w zaw
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:zarządzanie pracownikami produkcyjnymi, dbanie o efektywność procesu produkcyjnego Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)Wymagania pożądane
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Przygotowanie zimnych i ciepłych posiłków. Osoba z doświadczeniem. Praca w godzinach od 12:00 do 22:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666
2025-01-30 18:42:16Zakres obowiązków:Dopilnowanie restauracji. Dopilnowanie grafików. (RESTAURACJA AUTOSTOP WYSOKA) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: praca w zespole, DOŚWIADCZENIE Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:U
2025-01-30 18:42:15Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: – przygotowywanie dań i potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami– wprowadzanie nowych produktów – nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych – utrzymywanie porządku na sali sprzedaży i za
2025-01-30 18:42:15