Twoje główne zadania: obsługa Gości Restauracji i serwowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami jakości obsługi stała współpraca z zespołem kuchni, baru itd. znajomość karty menu i proponowanie dodatkowych potraw/napoi dbałość o czystoś
2025-01-16 13:00:02Twój zakres obowiązków, Wsparcie zespołu kuchennego w codziennych obowiązkach., Utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy., Pomoc w przygotowywaniu i serwowaniu potraw zgodnie z najwyższymi standardami., Dbanie o estetykę podawanych dań...
2025-01-08 15:40:38Twój zakres obowiązków, W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!..
2025-01-08 10:40:37Twój zakres obowiązków, kierownik restauracji / kelner, obsługa kelnerska podczas śniadań / praca w restauracji a`la carte , obsługa bufetów podczas eventów , dbanie o stan magazynów..
2024-12-12 19:40:09Twój zakres obowiązków, przyrządzanie dań i potraw według ustalonych receptur,, dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw,, dbanie o porządek na danym stanowisku w trakcie pracy jak i po zakończeniu,, dokonywanie weryfikacji..
2024-12-09 12:40:40Twój zakres obowiązków, obsługa Gości restauracji oraz baru zgodnie z przyjętymy standardami, obsługa eventów/konferencji/przyjęć organizowanych w obiekcie, dbanie o porządek oraz estetykę miejsca pracy, przestrzeganie norm sanitarnych oraz zasad..
2024-10-28 11:40:50Zakres obowiązków:Obsługa klienta, kasy fiskalnej, terminala, obsługa imprez, przygotowywanie stolików, sprzątanie, obsługa gości przy śniadaniu, utrzymywanie czystości. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner*Wykształcenie: średnie zawodow
2024-10-09 18:41:40Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-01-17 09:00:02Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami realizacja przydzielonych zadań w kuchni efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałoś
2025-01-17 09:50:03