Ponad 5-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w firmie zajmującej się przetwórstwem tworzyw sztucznych Wykształcenia wyższe techniczne: inżynieria materiałowa, technologia tworzyw sztucznych, mechanika, automatyka i robotyka lub pokrewne W
2024-09-25 13:23:14HavierDoświadczenie na podobnym stanowisku Umiejętność czytania dokumentacji technicznej Dobra znajomość rysunku technicznego (mile widziane konstrukcji stalowych) Bardzo dobra znajomość MS Office (przede wszystkim MS Excel) Sumienność i rzetelność Wy
2024-09-25 12:52:27HavierZakres obowiązków:opracowanie menu, przygotowywanie dań, utrzymywanie porządku, dbanie o estetykę potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, kierunek: gastronomiczneWymagany staż pracy: lata: 5 Wynagrodzenie brutto
2025-01-24 18:41:45Zakres obowiązków:-przygotowywanie potraw w lokalu typu kebeb, utrzymywanie lokalu w czystości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Umiejętność przygotowywania potraw kuchnii orientalnej. Wyna
2025-01-24 18:41:45Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub dośw
2025-01-24 18:41:45Opis zadań:zgodnie z zawodem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze branżowe, gastronomiczne Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyLiczba wolnych miejsc pracy:2Opis oferty:O
2025-01-24 18:41:45Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków z półproduktów, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie i dezynfekcja pomieszczeń, sprzętu i urządzeń kuchennych, opłukiwanie i wyparzanie naczyń po posiłkach, praca w barze stacji paliw Lotos. Wymagani
2025-01-24 18:41:45Zakres obowiązków:Przygotowywanie produktów do produkcji, obsługa gości indywidualnych oraz imprez okolicznościowych, wyrabianie pizzy oraz fast food, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, dbanie o sprzęt kuchenny Wymagania:Wymagania koniec
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:Praca przy wydawaniu i przygotowywaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharki. Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umow
2025-01-24 18:41:44Opis zadań:Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadą diety. Dbanie o właściwe porcje i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą. Udział w procesie produkcyjnym oraz technologii sporządzania potraw według zleceń przełożonego. Wymagania:Wymagania ko
2025-01-24 18:41:44Opis zadań:Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Dbanie o należytą czystość stanowiska pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wymagane wykształcenie: brak wy
2025-01-24 18:41:44Opis zadań:wg stanowiska Wymagania: Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Puńsk, powiat: sejneński, woj: podla
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:Osoba z doświadczeniem. Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji oraz umiejętności kandydata. Kontakt telefoniczny z pracodawcą. Podania można składać e-mailem: biuro@restauracjakorona.pl Wymagania:Wy
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:kuchnia - wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni, wynikających z obowiązków dot. zbiorowego żywienia oraz wsparcie nauczyciela w prawidłowym funkcjonowaniu grup przedszkolnych tj. rozwożenie posiłków, pomoc przy wyjściu
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLNRodzaj umowy:Umowa o p
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:obsługa barów, imprez itp.praca zmianowa w przedziale godzinowym 8-24 ( do 12 h pracy dziennie), równoważny system czasu pracy, praca również w soboty i niedziele ;wymar czasu pracy: pełny lub niepełny etat Wymagania:Wymagania
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:Przygotowywanie kuchni tradycyjnej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia)Inn
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:Obsługa przyjęć weselnych, firmowych oraz okolicznościowych Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner*Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia)Inne
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:Obsługa Gości Restauracji i serwowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami jakości obsługi. Stała współpraca z zespołem kuchni, baru itd.Znajomość karty menu i proponowanie dodatkowych potraw/napoi.Dbałość o czystość i
2025-01-24 18:41:43Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, gotowanie, zimna kuchnia, dbałość o stanowisko pracy, odpowiedzialność, umiejętność pracy w zespole. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie d
2025-01-24 18:41:43Zakres obowiązków:przygotowywanie produktów do dań kuchni indyjskiej z zastosowaniem indyjskiej tradycji, obróbka i przygotowywanie mięs, ryb i owoców morza do potraw z pieca tandoor, przygotowywanie mleka do wyrabiania sera paneer, obieranie i
2025-01-24 18:41:43Zakres obowiązków:Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno
2025-01-24 18:41:43Zakres obowiązków:dbanie o przoądek, krojenie warzyw, przygotowanie dań w oparciu o receptury (kuchnia głównie włoska) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodz
2025-01-24 18:41:43Opis zadań:Przygotowywanie miesjca wydawania posiłków, obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymanie czystości w kuchni, czyszczenie sprzętu kuchennego, wykonywanie innych prac porządkowych w kuchni. Wymagania:Wymagania pożądane: Zawód: Po
2025-01-24 18:41:43Zakres obowiązków:przygotowanie posiłkówdbanie o czystość na stanowisku pracyskładanie zamówień towaru Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Książeczka sanepidowskaWymagane doświadczenie zawodowe Wynagrodzenie b
2025-01-24 18:41:43Opis zadań:Obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, obsługa kasy fiskalnej, sporządzanie zamówień, sporządzanie raportów, wydawanie posiłków i napojów, sprzątanie stanowiska pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lu
2025-01-24 18:41:42Zakres obowiązków:-przygotowywanie surowców do obiadu,-zmywanie naczyń,-odpowaida za stan sanitarny kuchni, magazynów, stołówki,-sprzatanie stołówki,-pomoc w kuchni, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweJęzyk: polski
2025-01-24 18:41:42Zakres obowiązków:Wymiar etatu: 0,55Obsługa maszyn kuchennych (obieraczka, zmywarka, wyparzarka, maszyna rozdrabniająca warzywa)Dbałość o czystość w pomieszczeniach w kuchniUczestnicwo w procesach technologicznych przygotowania żywności. Wymagan
2025-01-24 18:41:42Zakres obowiązków:Opracowywanie jadłospisu, sprawdzanie przyjmowanych produktów spożywczych pod względem ilościowym, jakościowym. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami higieny, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, w pomieszczeniach
2025-01-24 18:41:42Zakres obowiązków:Pomoc przy pracach kuchennych, przygotowywanie drobnych posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na c
2025-01-24 18:41:41Zakres obowiązków:Obsługa kelnerska gości hotelowych, wydawanie posiłków, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceJęzyk: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawanso
2025-01-24 18:41:41Opis zadań:wg wniosku Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzędu
2025-01-24 18:41:41Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowaniu posiłków, obróbka wstępna warzyw i mięsaI umowa na okres próbny 1 miesiąc, docelowo umowa na czas określonyPraca na dwie zmiany w godzinach 08:00-15:00 lub 13:00-21:00 również w dni wolne Wymagania:Wymagan
2025-01-24 18:41:41Twój zakres obowiązków, przygotowywanie sałatek, przygotowywanie warzyw, przygotowywanie deserów i małych dań..
2025-01-24 16:40:39Twój zakres obowiązków, obsługa klientów kawiarni (obsługa kelnerska), przygotowywanie napojów (kawa, herbata, soki, sheaki) i deserów, oferowanie klientom produktów Wawel poprzez aktywną sprzedaż, dbanie o wizerunek firmy zgodnie z przyjętymi.
2025-01-24 16:40:39Praca Oferty pracy Straszyn: Kucharza/Pomoc kuchenna/. Nowa Restauracja U Kaszuba w Straszynie poszukuje pracownika na stanowisko kucharza/pomocy kuchennej/ Oferujemy: prace w zgranym zespole elastyczny grafik
2025-01-24 16:21:03Twój zakres obowiązków, Czterogwiazdkowy hotel Mercure Warszawa Ursus Station poszukuje osób zainteresowanych pracą w charakterze Kelner/ Kelnerka...
2025-01-24 15:40:52OFERTA SKIEROWANA DO OSÓB Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI. Kuchnia w Radomiu poszukuje osobę na stanowisko pomoc kuchenna. Praca dla osób z niepełnosprawnością. Doświadczenie i język polski nie jest wymagany. Wymagane jest orzeczenie o niepeł
2025-01-24 15:06:42Restauracja Ventus zatrudni kelnerów/kelnerki.Zapraszamy do kontaktu osobiście do naszej Restauracji przy ulicy Krasickiego 1 w Kórniku bądź telefonicznego pod numerami telefonów 61 649 88 70, 698 115 116
2025-01-24 15:06:42Twój zakres obowiązków, Praca w firmie cateringowej polegająca na dowożeniu do klienta posiłków ..
2025-01-24 14:40:58Twój zakres obowiązków, Praca w restauracji polegająca na robieniu zaopatrzenia oraz rozwozu posiłków do klientów ..
2025-01-24 14:40:58Głodomorki szukają nowego członka ekipy! Jeśli umiesz nosić talerze szybciej niż biegasz po wyprzedażach, a uśmiech masz zawsze na twarzy –..
2025-01-24 14:17:02Twój zakres obowiązków, Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, Utrzymanie porządku i higieny pracy..
2025-01-24 13:40:44Praca w Karpaczu. Przyuczymy do tego stanowiska pracy! * mała restauracja * brak produkcji *klasyczna ,,wydawka,, dla zorganizowanych, szybkich lubiących kuchnię! Chcesz zarobić? lubisz mały
2025-01-24 13:31:01Praca w prężnej całorocznej restauracji. Karpacz. Zarobisz!!! Jesteś: *miłą *lubiącą ludzi *szybką *zorganizowaną i pozytywną osobą Jest dla Ciebie miejsce w naszym aktywnym, zgranym
2025-01-24 13:31:01Norweska Dolina – Family Resort Norweska Dolina – Luxury Resort*****, położony w malowniczej Szklarskiej Porębie, to idealne miejsce zarówno do wypoczynku, jak i pracy. Nasz kompleks, skła
2025-01-24 13:31:01Zatrudnimy do lokalu w Cieplicach osobę na stanowisko kelnerka, kelner. Praca głównie w weekendy , CV proszę składać w restauracji Sonata, Plac Piastowski 13
2025-01-24 13:31:01Twój zakres obowiązków, Masz rękę do ciasta i serce do jedzenia? Jeśli naleśnik to dla Ciebie coś więcej niż tylko przekąska, to mamy dobrą wiadomość – Klinika Naleśnika szuka Specjalisty ds. Naleśników, który wie, jak zrobić perfekcyjne..
2025-01-24 12:40:52Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie lokalu,, doradzanie klientom, Informowanie ich o sposobach przyrządzania poszczególnych napojów,, Sporządzanie i podawanie napojów, Prowadzenie dokumentacji sprzedaży, Dbanie o wizerunek lokalu i dobrą..
2025-01-24 12:40:51CandelaOBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2025-01-24 12:40:43OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2025-01-24 12:40:43OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw utrzymywanie porządku w miejscu pracy dbanie o odpowiednią estetykę potraw przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
2025-01-24 12:40:43Doświadczenie w samodzielnym prowadzeniu projektów rekrutacyjnych (zapewniamy dużą swobodę w działaniu, dlatego wcześniejsze doświadczenie w rekrutacji jest niezbędne) Zamiłowanie do sprzedaży Doświadczenie w pracy z klientem lub wrodzona swobod
2024-09-25 13:16:59HavierZnajomość języka angielskiego na poziomie technicznym – warunek konieczny Doświadczenie w projektowaniu CAD (preferowane doświadczenie w branży form wtryskowych) Znajomość rysunku technicznego Bardzo dobra znajomość programu MS Excel Umiejętność
2024-09-25 13:17:17Havier