Szwajcarski hotel poszukuje pomocy kuchennej oraz kelnera! Praca od 20.05-15.10 Wymagania: znajomość ..
2025-02-26 16:15:11ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - wykonywanie instalacji sprzętu oraz jego oprogramowania, - analiza usterek i rozwiązywanie problemów technicznych, - przeprowadzanie szkoleń dla klientów z zakresu obsługi sprzętu, - prowadzenie dokumentacji oraz dbanie o wi
2025-03-26 15:30:12TECHNICA GROUP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąZAKRES OBOWIĄZKÓW: Twoje główne zadania: - efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem - zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości - prowadzenie cyklicznych szkol
2025-03-24 22:30:06P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Nasz klient to firma cateringowa specjalizująca się w produkcji dużych ilości posiłków. Główną część oferty stanowią kanapki, ale firma posiada również ciepłą kuchnię. Praca odbywa się w pomieszczeniach zamkniętych, gdzie mo
2025-03-24 18:30:12AB JOB SERVICE POLSKAZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Selekcja wyrobów gotowych - Kontrola wizualna jakości produktu i opakowań - Pakowanie wyrobów do kartonów zbiorczych - Paletyzacja towaru - Streczowanie palety - Generowanie z systemu etykiet i naklejanie na paletę WYMAGANIA
2025-03-24 07:30:34Dijo Baking Sp. z o.oZakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe, zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie w zawodzie po
2025-03-26 18:41:50Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymaga
2025-03-26 18:41:50Zakres obowiązków:Efektywne zarządzanie zespołem pracowników, zapewnienie funkcjonowania sklepu zgodnie z wewnętrznymi standardami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sani
2025-03-26 18:41:50Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków, prace porządkowe na kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie - mile widziane. Kontakt tel: 089 644 94 74 -
2025-03-26 18:41:50Zakres obowiązków:Gotowanie, smażenie, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, odpowiednia estetyka potraw. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas o
2025-03-26 18:41:50Zakres obowiązków:Praca w restauracji z kebabem (kuchnia turecka). Przygotowanie specjalnego sosu do dań z kebaba, obróbka przygotowanie kebaba oraz utrzymanie czystości i porządku w kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymaga
2025-03-26 18:41:50Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, Racjonalne gospodarowanie towarem, Dbanie o odpowiednią estetykę potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceUprawnienia: DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM ST
2025-03-26 18:41:50Zakres obowiązków:-Pomoc piekarza-Wyrób pieczywa-Wypiek pieczywaOKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na okres próbny 3 m-ce, docelowo na czas nieokreślonyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:43-190 Mikołów ul. Oświęcimska 69PRACA W
2025-03-26 18:41:49Zakres obowiązków:Przyrządzanie potraw według przepisów głównego kucharza, dbanie o porządek w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: badanie lekarskie, aktualna książeczka SANEPID, doświadcz
2025-03-26 18:41:49Zakres obowiązków:- Pomoc podczas przygotowywania potraw (obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie, rozdrabnianie surowców) w punktach gastronomicznych, zlokalizowanych w pobliżu obiektów magazynowych, centrów logistycznych, dystrybucyjnych i
2025-03-26 18:41:49Zakres obowiązków:PRZYRZĄDZANIE ŚNIDAŃ ZGODNIE ZE STANDARDAMI OBOWIĄZUJACYMI W CUKIERNI Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób apliko
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Przygotowywanie imprez w restauracji (krojenie, obieranie warzyw, dekorowanie, gotowanie, pomoc na kuchni) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: praca w zespoleWymagania pożądane: Uprawni
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, chęci do pracy, zaangażowanie. Wyna
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Wyrób pieczywa i ciast. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracyS
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ KUCHNI POLSKIEJ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI. NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ PRZYGOTOWYWANYCH POTRAW. WSPÓŁTWORZENIE NOWY RECEPTUR POTRAW. UTRZYMANIE PORZĄDKU I DBANIE O ZAPEWNIENIE WYSOKICH STANDARDÓW
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Przygotowanie dań z menu według receptur, dbanie o porządek na miejscu pracy, zamawianie produktów. I zmiana: 11-19II zmiana: 14-22 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, średnie zawod
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Praca w kuchni ,pomoc przy produkcji, zmywalnia , utrzymanie czystości na stanowisku pracy . Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagany staż pracy: lata: 3 Wynagrodzenie brutto: od 4 800 PLNRodzaj umowy:Um
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Nadzorowanie pracy personelu – dbanie o jego wydajność oraz bezpieczeństwo.Tworzenie szczegółowego harmonogramu dostaw i negocjowanie warunków zawieranych umów.Zajmowanie się promocją sklepu oraz dążenie do maksymalizacji zyskó
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: doświadczenie w pracy w zespoleInne wymagania: wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, praca w godzin
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Produkcja porcji owocowo-warzywnych. Przygotowywanie warzyw do produkcji surówek. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Jazda samochodem typu Fiat Ducato (wyjazd z firmy w ciągu dnia po warzywa do porcji owocowo-warzywnych). Praca
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:wszelkie prace pomocnicze przy wypieku chleba Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa o pra
2025-03-26 18:41:48Zakres obowiązków:Prace pomocnicze przy wypieku ciast Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: ! orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobieniaInne wymagani
2025-03-26 18:41:47Zakres obowiązków:- praca na kuchni- przygotowywanie posiłków oraz półproduktów- dbanie o czystość na stanowisku pracy- przestrzeganie zasad BHP- godziny pracy: między 8, a 22- praca w dni wolne Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak
2025-03-26 18:41:47Zakres obowiązków:- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej (wietnamskiej)- praca w dni wolne- umowa o pracę na czas określony: 3 lata Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne
2025-03-26 18:41:47Zakres obowiązków:Pieczenie pizzy i kontrolowanie temperatury pieca. Przygotowywanie składników do gotowania. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicz
2025-03-26 18:41:47Zakres obowiązków:pomoc w kuchni, zmywanie naczyń Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchennaWykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, chęci do pracyInne wymagania: Wymagana zna
2025-03-26 18:41:47