Kucharz / CHEF a la carte oferta Obowiązki Mise en Place przygotowywanie i wydawanie dań w systemie „a la carte” wykonywanie zadań na różnych sekcjach od entremetier po rótisseur Wymagania własna działalność gospodarcza (pomagamy w formalnościac
2025-02-04 07:01:35GoodJobChef Marcin PawlikowskiKucharz a la carte - bardzo blisko polskiej granicyTwoje zadania praca w systemie a la carte na wszystkich stanowiskach od zimnej kuchni po grill Mise en Place utrzymywanie wysokiego standardu wydawanych dań Wymagamy wykształcenie zawodowe jako
2025-02-04 07:01:35GoodJobChef Marcin PawlikowskiKelner umowa o pracęObowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ Z GOŚĆMI DOŚWIADCZENIE W PRACY NA REWIRZE; Oferu
2025-02-02 07:01:15GoodJob Sp. z o.oKelner Obowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE PRACE PORZĄDKOWE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ
2025-02-02 07:01:15GoodJobChef Marcin PawlikowskiKelner nad morzemObowiązki obsługa gości przyjmowanie i realizowanie zamówień prace porządkowe przed i po zamknięciu restauracji Wymagania znajomość języka niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację mile widziane doświadczenie
2025-01-25 07:01:11GoodJob Sp. z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Koordynacja działań operacyjnych związanych z rekrutacją i obsługą pracowników międzynarodowych. - Zarządzanie zespołem operacyjnym, w tym przydział zadań i monitorowanie ich realizacji. - Optymalizacja procesów operacyjnych
2025-02-17 18:30:47Urban RecruitmentZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie zespołem, - Wsparcie i szkolenie personelu, - Doradzanie klientom w wyborze produktów zgodnie z ich potrzebami i preferencjami, - Obsługa kasy fiskalnej, rozwijanie wiedzy o produktach firmy, - Zapewnienie porząd
2025-02-17 07:30:17Jobfinder Ewelina HordyniecZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Kontrolowanie prac maszyn i systemów należących do obszaru pieczenia oraz uzupełnienie ichbraków - Obsługa maszyny produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Wykonywanie prac produkcyjnych WYMAGANIA: - Doświadczeni
2025-02-15 22:30:13Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Planowanie, organizowanie i nadzorowanie pracy zespołu - Koordynacja i realizacja procesów produkcyjnych - Zapewnienie ciągłości pracy oraz terminowej realizacji zleceń - Monitorowanie jakości wykonywanych prac oraz zgodnośc
2025-02-15 07:30:13REKORD Hale Namiotowe Sp. z o.oManpower (Agencja zatrudnienia nr 412) to globalna firma o ponad 70-letnim doświadczeniu, działająca w 82 krajach. Na polskim rynku jesteśmy od 2001 roku i obecnie posiadamy prawie 35 oddziałów w całym kraju. Naszym celem jest otwieranie przed k
2025-02-18 21:25:37Szukamy pracownika na stanowisko barman(ka)/pani pokojowa do nowo powstającego zespołu. Wymagania: -mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, -aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych -dbanie o czystość w miejs
2025-02-18 21:06:35Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze. Młodszy Kucharz/Kucharka Miejsce pr
2025-02-18 21:06:35Zatrudnię brygadzistę na pełen etat. Jedna zmiana. Obowiązki: zarządzanie zespołem szwaczek (około 10 osób) , kontrola procesu produkcyjnego,nadzór nad kontrolą jakości, współpraca z właścicielką firmy. Umiejętność: zarządzania, radzenia sobie z
2025-02-18 21:06:35Praca Pracownik gastronomii, EVENT4U, Raciąż
2025-02-18 20:40:02EVENT4UPraca Pracownik restauracji, DAWID ŁOPACZYK "ZŁOTY MANDARYN", Częstochowa
2025-02-18 20:40:02DAWID ŁOPACZYK ZŁOTY MANDARYNPraca Kierownik jakości, STRATIFORME POLSKA SP. Z O.O., Żyrardów
2025-02-18 19:40:04STRATIFORME POLSKA SP. Z O.OZakres obowiązków:Obsługa klientów, dbanie o higienę na stanowisku pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie zawodowe - mile widziane. Chęci
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:z
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:Przeprowadzanie audytów finansowych u klientów zewnętrznych, zarządzanie zespołem, kierowanie pracą i nadzorowanie młodszych stażem pracowników zespołu, współpraca z międzynarodowymi oddziałami, w tym z oddziałem na Filipinach
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:- dowożenie potraw,- odbieranie telefonów,- przyjmowanie zamówień od klientów;- praca w wolne dni,- praca w godz. 11-24 Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Dostawca potraw (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie:
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:samodzielne wykonywanie potraw kuchni polskiej,dbanie o czystosć stanowiska pracy zgodnie z wymogami HCCP Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:OBSŁUGA KLIENTÓW ANGIELSKOJĘZYCZNYCH , PODAWANIA POSIŁKÓW I NAPOJÓW DO STOLIKÓW Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: angielski, w mowie - A2 -
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:Przygotowanie dań z zachowaniem najwyższej starannościPraca w oparciu o recepturyDbanie o stanowisko pracyWspółpraca z obsługą restauracji Wymagania:Inne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w pracy na stan
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:- praca zmianowa w wybranych godzinach od 22:45 do 6:00 / 7:00- dbanie o porządek- czyszczenie i konserwacja urządzeń, narzędzi i naczyń- rozkładanie dostawy- przygotowywanie restauracji do otwarcia Wymagania:Inne wymagania: dy
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:*Bieżąca obsługa gości przebywających w ośrodku*Meldowanie gości*Koordynowanie przepływu informacji oraz dokumentów służbowych*Obsługa kawiarni Wymagania:Inne wymagania: *Ukończone 18 lat*Dyspozycyjność (również w weekendy)*Wys
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:Osoba z doświadczeniem. Mile widziana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym oraz prawo jazdy kat. B. Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji oraz umiejętności kandydata. Kontakt telefoniczny z pracodawcą. Pod
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:gotowanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikow
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, stosowanie HACCP, wykonywanie zaleceń kierownika kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemi
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:wg potrzeb Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Pracodawca proponuje; elastyczny grafik pracy. Wymagania ; komunikatywność,motywacja do pracy, mile widziane doświadczenie na podobnym
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne, mile widziana znajomość języka angielskiego i doświadczenie n
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:Według stanowiska. Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, sumiennośćWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, inneUprawnienia: komunikatywność, moty
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:kelnerpraca w weekendypraca na umowę zlecenie Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie w obsłudzie klienta, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Wynagrodzenie brutto: od 33
2025-02-18 18:41:35Zakres obowiązków:kelner, praca na dwie zmiany od 07.00 do 21.00praca w weekendy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, średnie ogólnokształcąceInne wymagania: doświadczenie w zawodzie mile widziane Wynagrodzenie brutto:
2025-02-18 18:41:35Zakres obowiązków:OBRÓBKA CIASTA PRZEZNACZONEGO DO WYPIEKU, WAŻENIE, POMOC PRZY WSADZIE DO PIECA Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: doświadczenie zawodowe, doświadczenie w pracy w zespole, dobra organiz
2025-02-18 18:41:35Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw z menu, obsługa klientów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: obsługa klientaInne wymagania: znajomość kuchni indyjskiej, bengalskiej, arabskiej Wynagrodz
2025-02-18 18:41:35