Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2024-12-18 14:00:30Kelner Obowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ Z GOŚĆMI DOŚWIADCZENIE W PRACY NA REWIRZE WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPO
2024-12-18 11:01:24GoodJob Sp. z o.oKucharz / CHEF a la carte oferta Obowiązki Mise en Place przygotowywanie i wydawanie dań w systemie „a la carte” wykonywanie zadań na różnych sekcjach od entremetier po rótisseur Wymagania własna działalność gospodarcza (pomagamy w formalnościach) do
2024-12-04 07:01:20GoodJobChef Marcin Pawlikowski 5,0Kucharz a la carte - bardzo blisko polskiej granicyTwoje zadania praca w systemie a la carte na wszystkich stanowiskach od zimnej kuchni po grill Mise en Place utrzymywanie wysokiego standardu wydawanych dań Wymagamy wykształcenie zawodowe jako kucha
2024-12-04 07:01:20GoodJobChef Marcin Pawlikowski 5,0Kelner umowa o pracęObowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ Z GOŚĆMI DOŚWIADCZENIE W PRACY NA REWIRZE; Oferujemy
2024-11-29 07:01:23GoodJob Sp. z o.oKelner nad morzemObowiązki obsługa gości przyjmowanie i realizowanie zamówień prace porządkowe przed i po zamknięciu restauracji Wymagania znajomość języka niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację mile widziane doświadczenie mile
2024-11-24 11:01:37GoodJob Sp. z o.oKucharz w nadmorskiej restauracji!Obowiązki Mise en Place i wszelkie przygotowania wydawanie potraw w systemie a la carte Wymagania doświadczenia jako samodzielny kucharz znajomość języka niemieckiego i/lub angielskiego na poziomie umożliwiającym kom
2024-11-24 11:01:37GoodJob Sp. z o.oKelner Obowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE PRACE PORZĄDKOWE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ Z GOŚ
2024-11-05 07:01:12GoodJobChef Marcin Pawlikowski 5,0Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2024-12-18 11:30:03Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami realizacja przydzielonych zadań w kuchni efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o j
2024-12-19 08:20:02