Kelner umowa o pracęObowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ Z GOŚĆMI DOŚWIADCZENIE W PRACY NA REWIRZE; Oferu
2025-02-02 07:01:15GoodJob Sp. z o.oKelner Obowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE PRACE PORZĄDKOWE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ
2025-02-02 07:01:15GoodJobChef Marcin Pawlikowski 5,0Kelner nad morzemObowiązki obsługa gości przyjmowanie i realizowanie zamówień prace porządkowe przed i po zamknięciu restauracji Wymagania znajomość języka niemieckiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację mile widziane doświadczenie
2025-01-25 07:01:11GoodJob Sp. z o.oKelner Obowiązki OBSŁUGA WŁASNEGO REWIRU I SWOICH STOLIKÓW OBSŁUGA GOŚCI HOTELOWYCH W SYSTEMIE HP I A LA CARTE Wymagania ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO NA POZIOMIE UMOŻLIWIAJĄCYM PRACĘ Z GOŚĆMI DOŚWIADCZENIE W PRACY NA REWIRZE WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ
2025-01-19 07:01:21GoodJob Sp. z o.oBrowar Restauracyjny Brofaktura w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - zaprasza do współpracy - Kucharzy (kuchnia gorąca/kuchnia zimna) Kucharz_Brofaktura Miejsce pracy: Siedlce Główne zadania: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standar
2025-02-03 15:30:17P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZakres obowiązków: zarządzanie i koordynowanie realizacją usług porządkowych, reprezentowanie Spółki w bezpośrednich kontaktach z Kontrahentami oraz utrzymywanie pozytywnych relacji, nadzór nad gospodarką materiałowo-sprzętową, współpraca z dzia
2025-02-03 09:35:06ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Zakres obowiązków: - Serwowanie posiłków naszym gościom sanatoryjnym – na czas i z uśmiechem. - Obsługiwanie bufetu śniadaniowego. - Przygotowywanie jadalni, aby wszystko wyglądało i smakowało jak najlepiej! WYMAGANIA: Wymagan
2025-02-03 07:30:21American Heart of Poland S.AFirma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwac
2025-02-03 07:30:12P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKITwój zakres obowiązków, Zarządzanie kilkuosobowym zespołem serwisowym, Planowanie i organizacja pracy dla podległego zespołu, Rozwój usług serwisowych ze szczególnym uwzględnieniem rozwoju przychodów, Dbanie o rozwój i szkolenia zespołu..
2025-02-03 21:40:02Obowiązki : prezentacja naszego menu i doradzanie gościom w wyborze potraw , profesjonalna obsługa gości , życzliwość i umiejętność pracy w zespole , punktualność i gotowość do podjętych wyzwań , wysoka kultura osobista , przygotowywanie zamówie
2025-02-03 21:06:55Trwa rekrutacja na stanowisko kelner/barman. Jeśli szukasz wyjątkowego miejsca pracy i zespołu zgranych ludzi, zapraszamy na pokład. Stawiamy na: - wysoki poziom kultury osobistej - umiejętności interpersonalne i uśmiech - dbałość o najwyższą ja
2025-02-03 21:06:55Zakres obowiązków: -przygotowywanie bufetu śniadaniowego zgodnie ze standardami firmy, - prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających z powierzonych zleceń, - pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, -profesjonalne świ
2025-02-03 21:06:55Potrzebujesz poczuć, że wreszcie doceniono Twój talent? Czekamy właśnie na Ciebie! Co możemy Ci zaoferować? Możliwość zdobywania nowych umiejętności Szansę na testowanie swoich pomysłów, Umowę o pracę Stabilne i przyjazne środowisko pracy Elasty
2025-02-03 21:06:55Hotel Aurora Family & Spa **** w Międzyzdrojach (Zachodniopomorskie), to jeden z najlepiej położonych hoteli nad polskim morzem, w centrum Międzyzdrojów, tuż obok Molo, przy jednej z najpopularniejszych nadmorskich promenad. Z okien pokoi i apar
2025-02-03 21:06:55Twój zakres obowiązków, Obsługa gości Restauracji, Dbanie o porządek stanowiska pracy, Obsługa kasy fiskalnej..
2025-02-03 20:40:02OGŁOSZENIE O PRACĘ Restauracja w samym sercu Kluczborka poszukuje Głównego Szefa Kuchni! Jesteś pasjonatem gotowania z doświadczeniem na stanowisku lidera w kuchni? Masz talent, aby zamienić zwykły posiłek w wyjątkowe kulinarne doświadczenie?..
2025-02-03 20:19:41Stare czasyPomoc Kuchenna oraz Kelnerzy – Praca w Restauracji „Stare Czasy”! Restauracja „Stare Czasy” w Kluczborku, której otwarcie planowane jest na marzec, poszukuje osób do pracy dorywczej na stanowiska: kelner/kelnerka oraz pomoc kuchenna. Chcesz..
2025-02-03 20:19:38Stare czasyZakres obowiązków:zgodny z charakterystyką pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie zawodowe wymaganeWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o
2025-02-03 18:41:30Zakres obowiązków:obsługa gości w zakresie przyjmowania zamówień na posiłki, serwowanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, KOMUNIKATYWNOŚĆI
2025-02-03 18:41:30Zakres obowiązków:zgodny z charakterystyką pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweWymagany staż pracy: lata: 0, miesiące: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty
2025-02-03 18:41:30Zakres obowiązków:Obsługa kelnerska, prace porządkowe na sali i rozdzielni kelnerskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, średnie zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologic
2025-02-03 18:41:30Zakres obowiązków:przygotowywanie dań z karty cateringów, bufetów, na rezerwacje zgodnie z kalendarzem imprez Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: doświadczenie zawodowe, umiejętność, z
2025-02-03 18:41:30Zakres obowiązków:OBSŁUGA KLIENTA, PODAWANIE DAŃ, ZBIERANIE TALERZY Wymagania:Wymagania dodatkowe: Uprawnienia: książeczka sanepidu (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1) Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką g
2025-02-03 18:41:30Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami - a la carte, przyjęcia, catering. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do
2025-02-03 18:41:30Zakres obowiązków:wypiek pieczywa i wyrobów cukierniczych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: chęć do pracy, dyspozycyjność, doświadczenie zawodowe na stanowisku Wymagania pożądane: Uprawnienia: Książeczka sanepi
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:- obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, s
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:- zapewnienie realizacji planu produkcyjnego z zachowaniem wyznaczonych celów lub/i wskaźników produkcji, takich jak jakość wykonywanej pracy, produktywność, czas realizacji zleceń, czas przezbrojeń i innych - egzekucja właściw
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:praca na kuchni, przygotowanie posiłków typu fast food, obsługa gości restauracji, prace porządkowe.* system czasu pracy równoważny wg indywidualnego grafiku; możliwość podjęcia zatrudnienia w dowolnym wymiarze czasu pracy; mie
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:Wypiek pizzy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych, przygotowywanie posiłkówWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:Kreatywność, dobra organizacja pracy, samodzielność, aktywny udział w sprzedaży poprzez udział w spotkaniach z klientem Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 7 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:Obsługa klienta, dbanie o porządek w restauracji, podawanie posiłków Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodawca:Zakład usługowo
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:przygotowywanie dań kuchni orientalnej, kuchni indyjskiej, przygotowywanie dipów, sosów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: umiejętność przygotowywania dań kuchni orientalnej, kuchni indyjskiej
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologicznaWymagania pożądane: Uprawnienia: m
2025-02-03 18:41:29Zakres obowiązków:Obsługa gości restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologicznaWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: mile widzian
2025-02-03 18:41:29