Kucharz / CHEF a la carte oferta Obowiązki Mise en Place przygotowywanie i wydawanie dań w systemie „a la carte” wykonywanie zadań na różnych sekcjach od entremetier po rótisseur Wymagania własna działalność gospodarcza (pomagamy w formalnościach) do
2024-12-04 07:01:20GoodJobChef Marcin Pawlikowski 5,0Kucharz a la carte - bardzo blisko polskiej granicyTwoje zadania praca w systemie a la carte na wszystkich stanowiskach od zimnej kuchni po grill Mise en Place utrzymywanie wysokiego standardu wydawanych dań Wymagamy wykształcenie zawodowe jako kucha
2024-12-04 07:01:20GoodJobChef Marcin Pawlikowski 5,0Kucharz w nadmorskiej restauracji!Obowiązki Mise en Place i wszelkie przygotowania wydawanie potraw w systemie a la carte Wymagania doświadczenia jako samodzielny kucharz znajomość języka niemieckiego i/lub angielskiego na poziomie umożliwiającym kom
2024-11-24 11:01:37GoodJob Sp. z o.o