Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym, Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem), Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej
2025-02-12 11:22:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - sporządzanie zamówień, dbanie o jakość oraz ilość produktów, - nadzorowanie składów dań i oznaczania alergenów, - kontrolowanie jakości serwowanych dań, - zarządzanie produkcją, - dbanie o właściwy poziom food costu, - zarzą
2025-02-10 15:30:23TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄTwoje zadania: Przygotowanie potraw według ustalonych standardów i receptur. Tworzenie menu adekwatnie do sezonu i obecnych trendów kulinarnych. Zarządzanie i planowanie pracy zespołu pomocników kuchennych. Utrzymanie czystości i porządku na sta
2025-02-08 13:01:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie dań zgodnie z naszymi przepisami, - przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów śniadaniowych - dbanie o odpowiednią estetykę potraw, - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń w miejscu pracy, - dbanie o
2025-02-10 15:30:23TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄInformacje podstawoweMiejsce pracy: Armii Krajowej 5, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieZakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami.Realizacja przydzielonych zadań w kuchni.Efektywna współpraca z
2025-02-19 07:00:57P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIPoszukujemy doświadczonego kucharza, który dołączy do naszego zespołu w restauracji specjalizującej się w kuchni europejskiej. Gwarantujemy bezpłatne zakwaterowanie i zwrot kosztów za dojazd. Nie trać czasu - aplikuj już teraz!Podstawowe warunki
2025-02-18 21:25:37Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze. Młodszy Kucharz/Kucharka Miejsce pr
2025-02-18 21:06:35Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi
2025-02-18 19:22:01Opis zadań:wykonywanie pod nadzorem następujących zadań: przygotowywanie prostych dań i dodatków,pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw:- mycie i obieranie warzyw i owoców, - krojenie mięsa,- przygotowywanie surówek,- utrzymywanie miejsca pra
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:samodzielne wykonywanie potraw kuchni polskiej,dbanie o czystosć stanowiska pracy zgodnie z wymogami HCCP Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na
2025-02-18 18:41:37Zakres obowiązków:Przygotowanie dań z zachowaniem najwyższej starannościPraca w oparciu o recepturyDbanie o stanowisko pracyWspółpraca z obsługą restauracji Wymagania:Inne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w pracy na stan
2025-02-18 18:41:37Opis zadań:Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySpos
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:gotowanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikow
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, stosowanie HACCP, wykonywanie zaleceń kierownika kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemi
2025-02-18 18:41:36Opis zadań:Kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Preferowane osoby długotrwale bezrobotne lub powyżej 55 roku życia, brak nałogów, wysoka kultura osobista Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj u
2025-02-18 18:41:36Opis zadań:Kucharz Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wykształcenie min. zawodowe. Dokładność, podzielność uwagi, zręczność, schludność, dbałość o higienę osobistą.Koordynacja wzrokowo-ruchowa.Prefer
2025-02-18 18:41:36Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw z menu, obsługa klientów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: obsługa klientaInne wymagania: znajomość kuchni indyjskiej, bengalskiej, arabskiej Wynagrodz
2025-02-18 18:41:35Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków z grilla Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyLiczba wolnych miejsc pracy:2Sposób aplikowa
2025-02-18 18:41:35Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla uczniów szkoły, dbanie o porządek i czystość na kuchni, udział w planowaniu jadłospisu z intendentem, dbanie o racjonalne zużycie artykułów spożywczych. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach:
2025-02-18 18:41:35Opis zadań:Zapoznanie z obsługą sprzętu, urządzeń kuchennych pieca konwekcyjnego itp.Sporządzanie, przygotowywanie posiłków, dań, deserów, soków itp. (tj. dokonywanie obróbki mięsa, ryb, owoców, warzyw).Przygotowywanie zup, sosów, sałatek i prze
2025-02-18 18:41:34Zakres obowiązków:Gotowanie wydawanie obiadów. Praca 8.00-18.00 co drugi dzień. Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: umiejętność gotowania Wynagrodzenie brutto: od 31,50 PLNRodzaj umowy:Umowa
2025-02-18 18:41:34Opis zadań:Przygotowanie posiłków.Staż 8-16. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób
2025-02-18 18:41:34Zakres obowiązków:Wydawanie dań z karty. Robienie lunchy. Produkcja dań wydawanych z karty. Pieczenie ciast. Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Dwie zmiany: Godziny pracy: od 9.00 w tygodniu lub od 8.00 w weekendy. Druga zmiana:
2025-02-18 18:41:34Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu posiłków i pierogów Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 4 800 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictw
2025-02-18 18:41:34Zakres obowiązków:Pomoc w kuchni. Zmywanie, obieranie warzyw. Utrzymanie czystości. Sprzątanie sal. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku Wyna
2025-02-18 18:41:34Zakres obowiązków:doraźna pomoc szefowi kuchni i pozostałym kucharzom, obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań i posiłków oraz deserów, zmywanie i sprzątanie kuchni, przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów sanitarnych Wymagan
2025-02-18 18:41:34Zakres obowiązków:Wykonywanie prostych czynności kuchennych, mycie, krojenie, itd. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Umiejętność 1] : Dobry stan zdrowia, umiejętność przygotowywania potraw
2025-02-18 18:41:34Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG RECEPTUR KUCHNI WIETNAMSKIEJ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Inne] : ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLNRodzaj um
2025-02-18 18:41:34Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: 1 rok doświadczenia w zawodzieWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 30,5
2025-02-18 18:41:33Opis zadań:wg zawodu Wymagania: Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, w
2025-02-18 18:41:33Praca Kucharz / Kucharka, Kawiarnia Restauracja Cafe Zamek Krzysztof Traczyk, Warszawa
2025-02-18 17:40:29Kawiarnia Restauracja Cafe Zamek Krzysztof...Praca Kucharz / Kucharka, "DREAMRIVER DEVELOPMENT" sp. z o.o., Wrocław
2025-02-18 16:40:37DREAMRIVER DEVELOPMENT sp. z o.oRestauracja Kaprys: Restauracja Kaprys zatrudni Kucharza/Kucharkę! Osoby zainteresowane prosimy o ..
2025-02-18 16:15:11Poszukujemy Kucharza/ Kucharki lub Pizzermana, praca w Boguchwale, restauracja Genius Loci Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z przepisami i standardami restauracji Odpowiedzialność za przygotowanie wszystkich składników i produktów
2025-02-18 15:06:40„Społem” Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Kielcach poszukuje kandydatów na stanowisko KUCHARZ Twój zakres obowiązków: - sporządzanie potraw i wyrobów wg obowiązujących receptur, norm, zgodnie z zasadami żywienia - organizowanie stanowiska pra
2025-02-18 15:06:40Zatrudnimy kucharza z doświadczeniem na pełny etat
2025-02-18 15:06:40Praca Kucharz, Compass Group Poland, Marki
2025-02-18 14:40:58Compass Group PolandPraca Kucharz / Kucharka, KIM RESTAURANT GROUP sp. z o.o., Rzeszów
2025-02-18 14:40:58KIM RESTAURANT GROUP sp. z o.oPraca Kucharz / kucharka, Compass Group Poland, Gądki (pow. poznański)
2025-02-18 14:40:58Compass Group PolandDo naszego zespołu poszukujemy kucharza i pomocy kuchennej. Więcej informacji pod numerem telefonu 609643134
2025-02-18 13:31:03. Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego zespołu gastronomicznego, w jednej z lokalizacji poszukuje kandydatów/ek na stanowisko: Kucharz / Kucharka Lokalizacja: Łyszkowice Praca na jedną zmianę poniedziałek – piątek , w godz. 6-14 Oferujemy:..
2025-02-18 12:00:39Dussmann Polska Sp z o oOferujemy:zatrudnienie na warunkach niemieckich - niemiecki Pracodawca (nie w delegacji)atrakcyjne wynagrodzenie 14,41 EUR brutto / godzinę + 7,00 EUR netto/godz. dietyzakwaterowanie zorganizowane przez Pracodawcęskładki oraz podatki odprowadzan
2025-02-18 11:53:44Oferujemy:zatrudnienie na warunkach holenderskich- holenderska umowa o pracę (nie w delegacji)atrakcyjne wynagrodzenie 2600 - 2800 EUR netto / miesiączakwaterowanie zorganizowane przez Pracodawcęszybki proces rekrutacji – formalności załatwione
2025-02-18 11:53:44Opis stanowiska:praca w restauracji hotelowej specjalizująca się w kuchni niemieckiej, śląskiej, włoskiej oraz amerykańskiej przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z recepturami w tym dań à la carte, menu dnia oraz cateringzapewnienie w
2025-02-18 11:53:43Praca Kucharz / Kucharka, Hotel i Restauracja Arkadia, Legnica
2025-02-18 11:41:00Hotel i Restauracja ArkadiaPraca Kucharz, Qubus Hotel Management Sp. z o.o., Kraków
2025-02-18 11:41:00Qubus Hotel Management Sp. z o.oPraca Kucharz ze znajomością języka niemieckiego lub angielskiego, Inh. Ivan Vanecko
2025-02-18 11:40:59Inh. Ivan VaneckoPraca Kucharz / Kucharka, MOLO RESORT sp. z o.o., Osiek (pow. oświęcimski)
2025-02-18 11:40:59MOLO RESORT sp. z o.oOpis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym, Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem), Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej
2025-02-18 11:31:24Oczekujemy? Przede wszystkim chęci do pracy, a poza tym: - kreatywności, - sumienności, - chęci nauki i otwartości na nowe wyzwania, - pasji, - umiejętności organizacji pracy własnej
2025-02-18 10:57:05Poszukujemy osoby na stanowisko Kucharza, która dołączy do zespołu w firmie zajmującej się żywieniem masowym dla firm. Jeśli lubisz gotować, jesteś odpowiedzialny i szukasz stabilnej pracy w przyjaznej atmosferze – zapraszamy do aplikowania!..
2025-02-18 10:50:48LEVELWORKPraca Kucharz, MOUNTAIN RESORT sp. z o.o., Zakopane
2025-02-18 10:40:46MOUNTAIN RESORT sp. z o.oPraca Kucharz zmianowy - Zastępca szefa kuchni, MAGDALENA SOBOKA, Zabrze
2025-02-18 10:40:46Magdalena sobokaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Książeczka sanepidu - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (istnieje moż
2025-02-18 07:31:16PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY...Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym, Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem), Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej
2025-02-12 13:07:02Opis stanowiska Praca na stanowisku kucharza
2025-02-14 09:30:28