Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie prostych dań (m.in. przekąsek, fingerfood, mini deserów, tartaletek, sałatek, zimnych płyt) i składników do potraw innych dań z zimnych płyt,, Dbanie o jakość, smak i estetykę przyrządzanych posiłków,,..
2025-01-15 14:40:35Twój zakres obowiązków, Przygotowanie wysokiej jakości dań bufetowych oraz dbanie o ich prezentację, Współudział w tworzeniu bufetowego menu, Dbanie o porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP, Efektywną współpracę w zespole, a także z inny
2025-01-15 14:40:35Twój zakres obowiązków, Przygotowanie wysokiej jakości dań do restauracji a’la carte oraz dbanie o ich prezentację, Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, Współudział w tworzeniu karty menu, Dbanie o porządek i..
2025-01-15 14:40:35Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych tylko w formie bufetu szwedzkiego...
2025-01-02 11:40:45