Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującą kartą menu, ustalonymi recepturami oraz standardami.Kontrola jakości serwowanych potraw.Znajomość oraz przestrzeganie systemu HACCP.Przestrzeganie norm sanitarnych, bezpieczeństwa o
2024-11-13 18:41:35ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Dozorowanie prac maszyn i systemów należących do obszaru pieczenia oraz uzupełnienie ichbraków - Obsługa maszyny produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Ustawianie parametrów maszyny - Wykonywanie prac produkcyj
2025-02-21 15:30:14Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Kontrolowanie prac maszyn i systemów należących do obszaru pieczenia oraz uzupełnienie ichbraków - Obsługa maszyny produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Wykonywanie prac produkcyjnych WYMAGANIA: - Doświadczeni
2025-02-21 15:30:14Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kBrowar Restauracyjny Brofaktura w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - zaprasza do współpracy - Kucharzy (kuchnia gorąca/kuchnia zimna) Kucharz_Brofaktura Miejsce pracy: Siedlce Główne zadania: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standar
2025-02-20 07:30:23P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie dań zgodnie z naszymi przepisami, - przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów śniadaniowych - dbanie o odpowiednią estetykę potraw, - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń w miejscu pracy, - dbanie o
2025-02-19 18:30:20TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄZakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, podstawoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie. Umiejętność pracy w zespole, sa
2025-02-19 18:41:39Zakres obowiązków:Do obowiązków osoby zatrudnionej na wyżej wymienionym stanowisku będzie należało: ocena jakości surowców otrzymanych z magazynu,przygotowanie półproduktów,dzielenie i formowania ciast,kontrolowanie procesu wypieku,przygotowanie
2025-02-03 18:41:26Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy., Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-01-27 16:40:37Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw głownie wg diet (keto, warzywno-owocowa) zgodnie z menu i standardami hotelu, przygotowywanie gotowych dań do cateringu warzywno-owocowego, - Organizowanie stanowiska pracy oraz dbanie o czystość
2025-01-26 13:40:26Zakres obowiązków:Wyrobienie ciasta, dzielenie na kęsy, obsługa maszyn, obsługa pieca. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: kurs czeladniczyWymagany staż pracy: lata: 2 Wynagrodzenie brutto: od 4 666 P
2025-01-04 18:41:05Zakres obowiązków:Obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań, posiłków oraz deserów.Przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem oraz poleceniami przełożonego.Przygotowywanie śniadań, dbanie o estetykę ich wyglądu.Doraźna pomoc szefowi
2024-11-13 18:41:35Zakres obowiązków:Gotowanie, sprzątanie, sporządzanie zamówień. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Umiejętność samodzielnego gotowania, znajomość kuchni róznych. Książeczka zdrowia, aktualne badania SANEPIDU
2024-10-16 18:41:16OFERTA ZLECENIA TYMCZASOWEGO – GRH Polska, nr licencji 16998 PRACA WE FRANCJI – KELNER/KA NA SEZON LETNI! ️ Poszukujemy kelnerów do pracy w hotelu lub restauracji we Francji na sezon letni – od marca do października Kogo szukamy? Szukamy entuzja
2025-02-21 21:06:40Praca Kucharz / Kucharka, PARMA SZYMON GIZLER, Osielsko (pow. bydgoski)
2025-02-21 19:40:08Parma szymon gizlerPraca Pomoc kuchenna, PUPH "PIETRUSZKA"'DARIA BARTOSIK, Góra (pow. pszczyński)
2025-02-21 19:40:08PUPH PIETRUSZKA DARIA BARTOSIKZakres obowiązków:przygotowywanie dań z karty zgodnie z wymogami, znajomość kuchni, dobra organizacja czasu i pracy, umiejętność zarzadzania zespołem, współpraca z dostawcami, kontrola jakości i cen zamawianych produktów, dbanie o porządek na st
2025-02-21 18:41:55Zakres obowiązków:Obowiązki obejmują przygotowywanie jedzenia, utrzymanie czystości i higieny. Zadania to krojenie warzyw, marynowanie mięsa, mielenie przypraw, mycie naczyń oraz uzupełnianie zapasów. Pomoc w smażeniu, gotowaniu i przygotowywani
2025-02-21 18:41:54Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyki: urdu, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany, hindi, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie -
2025-02-21 18:41:54Zakres obowiązków:– utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,– przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni,– dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych
2025-02-21 18:41:54Zakres obowiązków:porządkować i utrzymywać w czystości pomieszczenia produkcyjne i zaplecze,myć naczynia, urządzenia i sprzęt produkcyjny zgodnie z wymogami sanitarnymi przy zastosowaniu właściwych środków czystości,gromadzić odpady w specjalnyc
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:sporządzanie potraw zgodnie z menu, praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolne) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodoweInn
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca w charakterze pomocy kuchennej.- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,- przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie gastronomiczny rozbiór mięsa,- wykonywanie różnego r
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca jako kucharz: z doświadczeniem:- wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- za
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Do głównych obowiązków na tym stanowisku będzie należało:higieniczne przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz zgodnie z wymogami HACCP;sporządzenie zapotrzebowania właściwej ilości surowców niezbędnych do przygotowania
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneInne wymagania: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność. Wymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrod
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:wg zawodu Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneInne wymagania: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność, odpowiedzialność. Wynagrodzenie brutto: o
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Praca na stanowisku kucharz sushi master.Umowa zlecenie, godziny pracy do uzgodnienia wg grafiku (9 godzinne zmiany), praca również w weekendyWynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od posiadanych umiejętności. Wymagania:Wyma
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Pomoc przy przygotowywaniu posiłków i dań, przygotowywanie komponentów dań, utrzymywanie czystości stanowiska pracy, praca w kuchni oraz na zmywaku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wyna
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:obróbka wstępnawarzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, oszczędne gospodarowanie artykułami spozywczymi, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, utrzy
2025-02-21 18:41:52Zakres obowiązków:przygotowywanie i wydawanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wykształcenie podstawowe, zasadnicze zawodowedoświadczenie zawodowe mile widzianeumiejętność pracy w
2025-02-21 18:41:52Zakres obowiązków:gotowanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweWymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie, pracodawca przyuczy do zawodu Wynagrodzenie brutto: od 4
2025-02-21 18:41:52