Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami jakości i recepturami., Współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego oraz serwisem., Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywnościowego., Utrzymywanie
2025-01-20 10:40:38Opis stanowiska:Szukasz możliwości rozwoju zawodowego w branży hotelarskiej i gastronomicznej? Poszukujemy doświadczonych kucharzy do pracy w luksusowych 4- i 5-gwiazdkowych hotelach w Grecji na sezon letni 2025. Okres pracyStart: koniec marca /
2025-01-15 11:54:11Szukasz możliwości rozwoju zawodowego w branży hotelarskiej i gastronomicznej? Poszukujemy doświadczonych kucharzy do pracy w luksusowych 4- i 5-gwiazdkowych hotelach w Grecji na sezon letni 2025. Okres pracy Start: koniec marca / początek kwiet
2025-01-10 12:17:51Szukasz możliwości rozwoju zawodowego w branży hotelarskiej i gastronomicznej? Poszukujemy doświadczonych kucharzy do pracy w luksusowych 4- i 5-gwiazdkowych hotelach w Grecji na sezon letni 2025. Okres pracy Start: koniec marca / początek..
2025-01-10 12:17:08ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Zakres obowiązków: - Serwowanie posiłków naszym gościom sanatoryjnym – na czas i z uśmiechem. - Obsługiwanie bufetu śniadaniowego. - Przygotowywanie jadalni, aby wszystko wyglądało i smakowało jak najlepiej! WYMAGANIA: Wymagan
2025-02-03 07:30:21American Heart of Poland S.AFirma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwac
2025-02-03 07:30:12P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIBrowar Restauracyjny Brofaktura w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - zaprasza do współpracy - Kucharzy (kuchnia gorąca/kuchnia zimna) Kucharz_Brofaktura Miejsce pracy: Siedlce Główne zadania: - przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standar
2025-02-03 07:30:12P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIObowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi
2025-02-02 19:30:02Poszukujemy osoby na stanowisko Kucharza, która dołączy do naszego zespołu w firmie zajmującej się żywieniem masowym dla firm. Jeśli lubisz gotować, jesteś odpowiedzialny i szukasz stabilnej pracy w przyjaznej atmosferze – zapraszamy do..
2025-02-03 08:27:22LEVELWORKANDROPOL S.A. to polska firma, która jest wiodącym producentem tkanin w Europie. W ofercie posiadamy asortyment mający zastosowanie w wielu segmentach użytkowych (m. in.: tkaniny wojskowe, tkaniny wielofunkcyjne, stosowane jako warstwa zewnętrzn
2025-02-03 07:01:24Andropol S.AZakres obowiązków: • usuwanie bieżących awarii w zakładzie ubojowym • przeprowadzanie okresowych przeglądów maszyn i urządzeń • konserwacja maszyn, urządzeń i instalacji technicznych • nadzorowanie ciągłości pracy linii ubojowej • remonty w..
2025-02-03 06:45:42Zakres obowiązków: Prace ubojowe na linii ubojowej bydła. W zależności od stanowiska na linii ubojowej osoba zajmuje się: • Wykrwawianiem i podwieszaniem • Separacją odbytu i obróbką wstępną • Skórowaniem • Zarabianiem i obróbką głowy • Obróbką..
2025-02-03 06:45:39Zakres obowiązków: • usuwanie bieżących awarii w zakładzie ubojowym • przeprowadzanie okresowych przeglądów maszyn i urządzeń • konserwacja maszyn, urządzeń i instalacji technicznych • nadzorowanie ciągłości pracy linii ubojowej • remonty w..
2025-02-03 06:45:31Zakres obowiązków: • usuwanie bieżących awarii w zakładzie ubojowym • przeprowadzanie okresowych przeglądów maszyn i urządzeń • konserwacja maszyn, urządzeń i instalacji technicznych • nadzorowanie ciągłości pracy linii ubojowej • remonty w..
2025-02-03 06:45:09Zakres obowiązków: • usuwanie bieżących awarii w zakładzie ubojowym • przeprowadzanie okresowych przeglądów maszyn i urządzeń • konserwacja maszyn, urządzeń i instalacji technicznych • nadzorowanie ciągłości pracy linii ubojowej • remonty w..
2025-02-03 06:44:48Zakres obowiązków: Prace ubojowe na linii ubojowej bydła. W zależności od stanowiska na linii ubojowej osoba zajmuje się: • Wykrwawianiem i podwieszaniem • Separacją odbytu i obróbką wstępną • Skórowaniem • Zarabianiem i obróbką głowy • Obróbką..
2025-02-03 06:37:50Zakres obowiązków: Prace ubojowe na linii ubojowej bydła. W zależności od stanowiska na linii ubojowej osoba zajmuje się: • Wykrwawianiem i podwieszaniem • Separacją odbytu i obróbką wstępną • Skórowaniem • Zarabianiem i obróbką głowy • Obróbką..
2025-02-03 06:37:42Opis stanowiska: Poszukujemy doświadczonego i zaangażowanego kucharza do naszego zespołu w Restauracji z długoletnim doświadczeniem Jaś Wędrowniczek. Jeśli kochasz gotowanie, masz kreatywne podejście do tworzenia potraw i chcesz pracować w dynam
2025-02-02 21:06:56Poszukujemy na stanowisko osoby, która dołączy do naszego zespołu Restauracji Villa Anna. Szukamy osoby z pasją do gastronomi, kreatywnej, komunikatywnej, posiadającej umiejętność organizacji pracy własnej. Nasza oferta: • zatrudnienie na podsta
2025-02-02 21:06:56Restauracja poszukuje osoby na stanowisko: Kucharz Opis stanowiska: przygotowanie posiłków, dbanie o jakość serwowanych potraw, Wymagania: aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych, uczciwości i sumienności w wykonywaniu obowiązk
2025-02-02 21:06:56Bistro Wypieczone w Dębnie zatrudni osoby na stanowisko kucharz-pizzer. Kontakt 516050860. Zapraszamy ..
2025-02-02 16:15:17Opis stanowiska Samodzielne zarządzanie restauracją pracowniczą. Zarządzanie zespołem, w tym rekrutacja i kontrola czasu pracy. Nadzorowanie produkcji i obsługi klienta. Kontrola kosztów, rozliczeń, dostaw i stanów magazynowych. Dążenie do zwięk
2025-02-02 14:50:02Twój zakres obowiązków, Klubokawiarnia Jaś i Małgosia na warszawskim Muranowie (al. Jana Pawła II 57) zaprasza do współpracy Kucharza! Dostępne opcje zatrudnienia w zależności od potrzeb. Chętnie w systemie B2B., Poszukujemy Pani / Pana na..
2025-02-02 14:40:39Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: cukiernik Wymagania inne:- podstawowe umiejętności z zakresu cukiernictwa">
2025-02-02 14:21:05Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00 Miejsce">
2025-02-02 14:21:05Opis stanowiska: Poszukujemy doświadczonego i zaangażowanego kucharza do naszego zespołu w Restauracji z długoletnim doświadczeniem Jaś Wędrowniczek. Jeśli kochasz gotowanie, masz kreatywne podejście do tworzenia potraw i chcesz pracować w..
2025-02-02 12:19:27Hotel Restauracja Jaś WędrowniczekW celu bezpośredniego zatrudnienia u niemieckigo pracodawcy poszukujemy osoby na stanowisko piekarza. PiekarzObowiązki reczna produkcja wypieków (chleb, bulki), ciasta, praca przy stole, praca przy piecu Wymagania zawód piekarza doświadczenie w
2025-02-02 07:01:15Quickjobs.deTwój zakres obowiązków, pomoc w produkcji drożdżówek, przygotowywanie ciast, kremów, nadzień do naszych wypieków, pomoc w codziennych wypiekowych obowiązkach w piekarni, utrzymywanie porządku..
2025-02-01 21:40:04Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw tradycyjnych oraz wegańskich), Przestrzeganie norm sanitarnych i higienicznych, Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, Stosowanie zasad HACCP i BHP, Prawidłowe przechowywanie żywności, Zarządzani
2025-02-01 21:40:04Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla o
2025-02-01 18:41:25Zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków dla beneficjentów CIS Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określon
2025-02-01 18:41:25Zakres obowiązków:- Zarządzanie ekipą budowlaną przy robotach związanych z budową domów jednorodzinnychKontakt: telefon 793-402-642, e-mail: k.szyca8410@gmail.com Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, budowlaneUprawnien
2025-02-01 18:41:24Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, dań a’la carte, dań cateringowych, przyjęć, praca zespołowa, przestrzeganie zasad systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności. Współpraca z szefem kuchni, składanie raportów. Zamawianie produktów, doko
2025-02-01 18:41:23Zakres obowiązków:Pomoc przy produkcji ciastek oraz wafli Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wy
2025-02-01 18:41:22