Jesteśmy Kirsch – międzynarodowa Agencja Pośrednictwa Pracy num. KRAZ 12275. Nasz zespół to profesjonaliści z Polski i Niemiec, którzy lubią dzielić się tym, w czym każdy jest najlepszy. Na rynku jesteśmy od 15 lat. Działamy w branży spożywczej, prze
2024-12-17 17:50:08ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Obsługa maszyny produkcyjnej ( słodycze) - Kontrola jakości produktu końcowego - Ustawianie parametrów maszyny - Wykonywanie prac produkcyjnych WYMAGANIA: - Doświadczenie w pracach produkcyjnych lub operatora maszyn - Chęć d
2025-02-19 18:30:20Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kObowiązki: Tworzenie atrakcyjnych aranżacji produktów zgodnie z wytycznymi oraz własnymi pomysłami. Inspirująca stylizacja manekinów. Analiza danych sprzedażowych i ich wykorzystanie do optymalnego rozmieszczenia towarów. Realizacja strategii sp
2025-02-19 15:10:03Do Twoich obowiązków będzie należało: organizacja codziennej pracy sklepu i współodpowiedzialność za jego wyniki, praca za ladą i bezpośrednia obsługa Klienta, uczestnictwo w planowaniu i działaniach związanych z rozwojem lokalu, zarządzanie i k
2025-02-19 10:34:56Obowiązki: Przygotowanie posiłków (dania główne, przekąski, sałatki). Obsługa bufetu. Utrzymanie czystości w kuchni. Transport posiłków w termoboxach
2025-02-18 19:29:02Praca Pracownik gastronomii, EDYTA KISZA CATERING, Warszawa
2025-02-19 21:40:04Edyta kisza cateringPraca Oferty pracy Gdańsk: Kucharz. Poszukiwany kucharz do ArtBistro by Progres na Gdańskim Garnizonie. Jesteśmy kameralną restauracją serwującą dania kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu. Mamy
2025-02-19 20:21:03Praca Specjalista / Specjalistka ds. technologii żywności, A-GROSIK PRZETWÓRSTWO SPOŻYWCZE I HANDEL J. TYMIŃSKI, I. MAJCHERCZYK, sp.j., Wierzchowo (pow. człuchowski)
2025-02-19 19:40:05A-GROSIK PRZETWÓRSTWO SPOŻYWCZE I HANDEL...Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska, obsługa sali, catering. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, inne, zasadnicze zawodowe, inne, średnie zawodowe, inne, średnie branżowe, inneInne wymagania
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, praca w godzinach od 5:00 do 19:00, od poniedziałku do niedzieli Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: kucharz - wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:Wsparcie piekarza, prawidłowe przechowywanie żywności, dbanie o czystość naczyń i obszaru przygotowania, składanie składników, mieszanie ciasta, sprzątanie po długim dniu pieczenia. Wymagania:Inne wymagania: zdecydowani do prac
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:czynności typowe dla pracy piekarza Wymagania:Inne wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie, tylko zdecydowani do pracy, praca przez 8 godzin w nocy Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umow
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:przygotowywanie dań Wymagania:Inne wymagania: Doświadczenie na stanowisku kucharza (mile widziane). Pasja do gotowania i dbania o jakość dań. Chęć pracy w zespole. Zorganizowanie i punktualność. Wynagrodzenie brutto: od 4 666 P
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków - umowa zlecenie- praca 2 zmianowa w godz. 7.00-15.00/ 12.00-20.00- wynagrodzenie: 30,50 brutto/godzina- miejsce pracy: Hotel Grodzki w Sandomierzu Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: książecz
2025-02-19 18:41:43Zakres obowiązków:Pieczenie ciast, przygotowywanie deserów. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Cukiernik*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: otwartość, umiejętność szybkiego uczenia się , chęć do pracyWymagania pożądane: Zawód: Pie
2025-02-19 18:41:43Zakres obowiązków:PRZYRZADZANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikow
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośrednio
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:Sporządzanie różnego rodzaju potraw zgodnie z menu. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Mile widziane doświadczenie w zawodzie kucharza;Chęci do pracyGodziny pracy: 10-22 Wynagrodzen
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:praca na piekarni przy wypieku chleba Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowania:bezpośrednio do pracoda
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:Kucharz w Dziale Żywienia- przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharzInne wymagania: Wykształcenie: wykształcenie zawodowe , kierunkowe - gastr
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:wg stanowiska, wymagane doświadczenie pracy w kuchni min 10lat Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 8 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślonySposób aplikowani
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:Pomoc szefa kuchni, sporządzanie potraw na gorąco i zimno oraz deserów Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharzInne wymagania: doświadczenie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PL
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: - wymagane doświadczenie Wynagrodzenie brutto: od 8 500 PLNRodzaj umowy:Kontrakt menedżerskiSposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcyPracodaw
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:produkcja pieczywa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplik
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:Ścisła współpraca z menagerem gastronomii. Odpowiedzialność za jakość serwowanych dań. Obliczanie wartości odżywczych. Obsługa sprzętu AGD w kuchni. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku, w
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i wytycznymi ustalonymi przez szefa kuchni, utrzymanie najwyższych standardów jakości i kontrolowanie porcjowania, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy oraz zasad bezpiecze
2025-02-19 18:41:41Zakres obowiązków:Koordynacja pracy personelu piekarni i dbanie o zachowanie odpowiedniego poziomu pracy, planowanie produkcji w oparciu o zamówienia złożone przez klientów, zarządzanie magazynem surowców w piekarni, dbałość o utrzymanie dobrych
2025-02-19 18:41:41Zakres obowiązków:gotowanie, produkcja Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Inne wymagania: może być wykształcenie dowolnesamodzielny kucharz na każdej sekcji, smak
2025-02-19 18:41:41Zakres obowiązków:Przygotowywanie smażonych i gotowanych potraw wietnamskich. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: wietnamski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio
2025-02-19 18:41:41Zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków - zgodnie z dziennym jadłospisem, recepturami i dziennymi zestawieniami osób żywionych,- dzielenie na porcje i wydawanie na oddziały, wydawanie obiadów w stołówce, - wykonywanie czynności przygotowawc
2025-02-19 18:41:41Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw kuchni tureckiej i indyjskiej w szczególności dań typu kebab. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i indyjskiejInne
2025-02-19 18:41:40