Desired Profile: Degree in computer science, networks, or a related field. Experience in a similar role, ideally in the energy sector or critical infrastructures. Proficiency in designing architectures involving TCP and Protobuf protocols. Pr
2025-03-18 10:25:21MargoBiegle komunikujesz się w języku francuskim posiadasz doświadczenie w sektorze stolarki otworowej jesteś gotowy/a do częstych wyjazdów służbowych jesteś osobą kreatywną i zdecydowaną w działaniu asertywność oraz wysoka kultura osobista to Twoje
2025-03-14 10:25:23HR|hubObowiązki: obsługa gości w sali restauracyjnej według a ' la carte, w tym przyjmowanie zamówień i ich należyta realizacja obsługa na sali kontrola czystości obsługa gości (śniadania / bufet, obiady, szwedzki stół, bankiety, imprezy firmowe, host
2025-04-02 15:10:48Dla naszych Klientów - francuskich Restauracji poszukujemy pracowników na stanowisko Kucharz na sezon letni 2025Praca od maja w okolicach: Belfort, Grenoble, Miluzy, Brignoles, Saint-Flour, CastellaneObowiązki:Przygotowanie potrawEstetyczne prez
2025-04-04 21:25:48Dla naszych Klientów - francuskiej Restauracji w Alpach poszukujemy pracownika na stanowisko Cukiernik, kucharz- smażenie naleśników (K/M) na sezon letni 2025Do obowiązków należeć będzie:Przygotowanie ciasta i smażenie naleśników - możliwość prz
2025-03-31 21:25:49Dla naszych Klientów - francuskich Restauracji poszukujemy pracowników na stanowisko Kelner (K/M) na sezon letni 2025Od czerwca praca w okolicach: Saint-Flour, Castellane, Grenoble i Doliny Loary, Do obowiązków należeć będzie:Przygotowanie sali
2025-03-31 21:25:49Sidrom Sp. z o.o. jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Zatrudnienia, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 2677.W chwili obecne
2025-03-31 21:25:49Zakres obowiązków:praca w zawodzie ( hotele we Francji ) Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, zasadnicze zawodowe, inneJęzyki: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawan
2025-03-26 18:41:47Zakres obowiązków:obsługa gości hotelowych Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner* (wymagany staż - lata: 2)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, zasadnicze zawodowe, inneJęzyk: francuski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie
2025-03-26 18:41:47Francuska restauracja w uprzywilejowanej scenerii przyrody z widokiem na jezioro w okolicach Paryża poszukuje do swojego zespołu pracownika wielozadaniowego (K/M) 126. Pracownik wielozadaniowy z j. francuskim - kelner (K/M)126Obowiązki Obsługa k
2025-03-23 11:00:51Sidrom Sp. z o. oFrancuski 2* pensjonat położony w dolinie High Allier, w okolicach Saint-Flour poszukuje pracowników na stanowisko pracownik wielozadaniowy (recepcjonista, kelner) (K/M). 278. Pracownik wielozadaniowy (Recepcjonistka-Kelner) (K/M)Obowiązki Praca
2025-03-23 11:00:50Sidrom Sp. z o. oWymagania:Doświadczenie zgodne z aplikowanym stanowiskiem Znajomość języka angielskiego lub niemieckiegoStan zdrowia pozwalający na pracę na statkuObywatelstwo z kraju Unii EuropejskiejUkończone 18 latOferujemy:Kontrakt w pięciogwiazdkowym hotel
2025-03-22 11:53:47Wymagania:Doświadczenie zgodne z aplikowanym stanowiskiem Znajomość języka angielskiego lub niemieckiegoStan zdrowia pozwalający na pracę na statkuObywatelstwo z kraju Unii EuropejskiejUkończone 18 latOferujemy:Kontrakt w pięciogwiazdkowym hotel
2025-03-22 11:53:47OFERTA ZLECENIA TYMCZASOWEGO – GRH Polska, nr licencji 16998 PRACA WE FRANCJI – KELNER/KA NA SEZON LETNI! ️ Poszukujemy kelnerów do pracy w hotelu lub restauracji we Francji na sezon letni – od marca do października Kogo szukamy? Szukamy entuzja
2025-03-21 21:06:40OFERTA ZLECENIA TYMCZASOWEGO – GRH Polska, nr licencji 16998 PRACA WE FRANCJI – KELNER/KA NA SEZON LETNI! ️ Poszukujemy kelnerów do pracy w hotelu lub restauracji we Francji na sezon letni – od marca do października Kogo szukamy? Szukamy entuzja
2025-03-21 21:06:40Opis stanowiska:miejsce pracy Hotele we Francji, Szwajcarii i Austriiobecnie prowadzimy rekrutację kandydat ów do pracy w branży hotelarskiej na poniższe stanowiska: Pokoj ówka / pokojowy Kucharz lub szef kuchni Kelner kelnerkaRecepcjonista/Rece
2025-03-17 11:54:18Praca od zaraz co najmniej na pół roku Włoska sieć restauracji we Francji, w Dolinie Loary, otwarta od 1990 roku, poszukuje do swojego zespołu pracowników na stanowisko kucharz (K/M) 18. Kucharz, Pizzerman z j. francuskim (K/M)Obowiązki Przygoto
2025-03-17 11:00:51Sidrom Sp. z o. oWłoska sieć restauracji, otwarta od 1990 roku we Francji, zlokalizowana w Dolinie Loary poszukuje do swojego zespołu pracowników na stanowisko kelner (K/M) 18. Kelner (K/M)Obowiązki Przygotowanie sali do obsługi kelnerskiej Udzielanie informacji
2025-03-12 11:00:45Sidrom Sp. z o. oFrancuska restauracja regionalna położona przy granicy niemieckiej w okolicach Metz poszukuje od lutego do 31 grudnia 2025 roku pracownika na stanowisko pomoc kuchenna. Restauracja serwuje posiłki na miejscu i realizuje usługi cateringowe pomoc
2025-02-28 07:00:59Sidrom Sp. z o. oAgencja Sidrom poszukuje dla swojego klienta pracowników na stanowisko kelner (K/M) Praca na terenie Francji, okolice Metz, Dolina Loary, Alpy Francuskie Zapewniamy: -polską umowa o pracę, -bezpłatne zakwaterowanie, -od 1700 euro/netto miesięczn
2025-02-21 21:06:40Obowiązki: Obsługa gości restauracyjnych zgodnie z menu a la carte, przyjmowanie i realizacja zamówień. Utrzymanie czystości na sali. Obsługa gości podczas różnych formuł żywieniowych takich jak śniadania, bufet, obiady, szwedzki stół, a także p
2025-03-28 15:10:04Opis stanowiska Tworzenie i kontrola kosztów menu Przygotowywanie potraw według standardów Zapewnienie wysokiej jakości i świeżości serwowanych dań Zarządzanie zamówieniami, kontrola magazynu i kosztów Współpraca z kierownictwem w zakresie menu
2025-03-29 16:20:03Opis stanowiska Przygotowanie surowców i gotowanie mas mlecznych zgodnie z przepisami; Nadzór nad procesem gotowania oraz zarządzanie jego parametrami; Dokumentowanie zużycia surowców i sporządzanie raportów zmianowych; Utrzymywanie standardów h
2025-04-08 16:20:03Opis stanowiska Produkcja pieczywa i wyrobów piekarniczych według standardów firmy. Obsługa maszyn piekarniczych. Zapewnienie wysokiej jakości wyrobów. Przygotowanie surowców na przyszłą zmianę. Współpraca z zespołem produkcyjnym. Utrzymanie por
2025-04-08 14:39:02W ramach obowiązków, odpowiedzialny będziesz za: Obsługę baru, Dbanie o czystość baru i zachowanie standardów jakości obsługi, Zamykanie zmiany- obsługa programu Micros
2025-04-08 13:37:48ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Nadzorowanie procesu recyklingu tworzyw sztucznych - Bieżąca ocena dostaw surowców do produkcji i rejestracja wyników - Monitorowanie, realizacja planów produkcji na danej linii, wyznaczanie zadań operatorom linii - Zgłaszan
2025-04-08 07:30:03Gi Group SATwoja misja Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialna/y za zarządzanie procesami gastronomicznymi podczas swojej zmiany oraz nadzór nad zespołem pracowników (kelnerzy, barmani) w celu zapewnienia wysokiej jakości usług świadczonych przez restaur
2025-04-08 22:35:42Przygotowywanie dań: kanapki, burgery, zupy i napoje polska umowa zlecenie +aneks wyjazdowy i karta zdrowia EKUZ pracownicza wynagrodzenie 14,50 EURO brutto- 11,70 EURO netto dwie zmiany 7:00-15:45 i 11:00-19:45dodatek paliwowy dla osób dojeżdża
2025-04-08 21:25:45Praca od zaraz od poniedziałku do piątku od godz. 7:00 - do 16:00 kuchnia polska z elementami włoskiej i mexykańskiej Bar KINIA UL. kLECIŃSKA 123, wROCŁAW TEL 514116360
2025-04-08 21:06:33Niedawno powstały Klub na Starym Rynku zatrudni dziewczyny do pracy w charakterze hostess. Do Twoich zadanie będzie dotrzymywanie klientom towarzystwa przy stolikach/zabawianie rozmową. Praca jest bardzo łatwa, chodzi głównie o kontakt z kliente
2025-04-08 21:06:33W związku ze stale rosnącym zainteresowaniem poszukujemy kucharza Miejsce pracy: Ostrowina 7 ZADANIA: przygotowywanie dań według obowiązujących receptur i standardów organizowanie pracy kuchni dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennyc
2025-04-08 21:06:33W związku ze rosnącym zainteresowaniem naszym obiektem, poszukujemy do "Gościńca pod Zającem " w Ostrowinie 7 (koło Oleśnicy) POMOCY KELENERSKIEJ SZUKAMY: osób energicznych uśmiechniętych chętnych do pracy z pozytywnym nastawieniem wysoką kultur
2025-04-08 21:06:33KUCHARZ poszukujemy kucharzy z prawdziwą pasją gotowania i gościnności, zmysłem estetyki oraz wrodzoną kreatywnością kulinarną oferta pracy dla kobiet i mężczyzn Oferujemy: Pracę w stabilnej finansowo oraz organizacyjnie firmie Stałe zatrudn
2025-04-08 21:06:33W związku z rozwojem firmy oraz nowymi wyzwaniami poszukujemy osoby chętnej do objęcia stanowiska Szefa Zmiany/Kucharza Opis stanowiska: • odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i obsługi gastronomicznej na najwyższym poziomie, • dbałość o szc
2025-04-08 21:06:33Zakres obowiązków:praca na kuchnik (produkcja wyrobów garmażeryjnych, catering) Wymagania:Wymagania konieczne: Zawody: Kucharz*, Pomoc kuchennaWykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pra
2025-04-08 18:41:51Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI TURECKIEJ, KROJENIE, OBRÓBKA TERMICZNA MIĘS I WARZYW, WYDAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM. MILE WIDZIANA PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ J. ANGIELSKIEGO - PRACA W ZESPOLE WIELOKULTUROWYM, ZŁOŻONYM GŁÓWNIE Z OBYWATE
2025-04-08 18:41:51Zakres obowiązków:Doraźna pomoc pozostałym kucharzom, obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań i posiłków oraz deserów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEM
2025-04-08 18:41:51Zakres obowiązków:Obsługa gości – wskazanie stolika, zbieranie zamówień, pomoc w wyborze dania, jeśli klient sobie tego życzy, a także podawanie gościom zamówionych potraw, prowadzenie rachunku klienta, odpowiadanie na zadane pytania, a także db
2025-04-08 18:41:51Zakres obowiązków:zapoznanie z pracą na barze, przygotowanie napojów zgodnie z recepturami, obsługa gości w restauracji zgodnie z najwyższymi standardami obsługi, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneI
2025-04-08 18:41:51Zakres obowiązków:administrowanie nieruchomościami i nadzór nad pracownikami Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B, Uprawnienia budowlane do kierowania robotami budowlanymi – bez ograniczeń, doświadczenie w budownictwie
2025-04-08 18:41:50Zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków: śniadania, drugiego śniadanie, obiadu, podwieczorka, kolacji,- porcjowanie posiłków,- dbanie o jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków,- dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z i
2025-04-08 18:41:50Zakres obowiązków:obsługa klienta, przygotowywanie stanowiska pracy, przygotowywanie sali do obsługi klienta, przygotowywanie zastawy, utrzymanie czystości; godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą w przedziale godz. 12:00 - 20:00 Wymagania:Wym
2025-04-08 18:41:49Zakres obowiązków:przygotowywanie dań i potraw; godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą w przedziale godz. 12:00 - 20:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)Uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarn
2025-04-08 18:41:49Zakres obowiązków:samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, umiejętność optymalnego zamawiania produktów, efektywne zarządzanie surowcem, przygotowywanie receptur do dań zawartych w menu, dbanie o po
2025-04-08 18:41:49Zakres obowiązków:Wykształcenie: zawodowe; doświadczenie nie jest konieczne, pracownik zostanie przeszkolony do wykonywania obowiązków; zakres obowiązków: obsługa wesel, innych uroczystości, gości restauracji, dwie zmiany, miejsce pracy: Restaur
2025-04-08 18:41:49Zakres obowiązków:przygotowywanie składników i potraw wg receptur restauracji.Praca od wtorku do niedzieli w godz. od 12.00-21.00, piątek i sobota do godz. 23.00 (do uzgodnienia). Miejsce wykonywania pracy: Restauracja "Dzika kaczka". Wymagania:
2025-04-08 18:41:49Opis zadań:Przygotowanie posiłków zgodnie menu, przygotowanie sprzętu i urządzeń, przyjmowanie i realizowanie zamówień. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis of
2025-04-08 18:41:48Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków: kuchnia domowa, fast food.Wsparcie zespołu kuchennego. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Doświadczenie na stanowisku kucharza.Dbałość o szczeg
2025-04-08 18:41:48Zakres obowiązków:według zawodu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób a
2025-04-08 18:41:48Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków i dań- miejsce wykonywania pracy- Tristan Hotel & SPA- Kąty Rybackie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLNRodzaj umowy:Umow
2025-04-08 18:41:48Zakres obowiązków:obsługa kelnerska gości restauracji w Hotelu Tristan & SPA- Kąty Rybackie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, średnie zawodoweInne wymaga
2025-04-08 18:41:48