Opis stanowiska Przygotowywanie posiłków wg receptur Utrzymywanie wysokiej jakości serwowanych potraw Zachowanie czystości w kuchni i kontrola stanu produktów Dbałość o dokumentację dostaw
2025-03-13 13:20:03HR New Future realizuje nieszablonowe i dopasowane do potrzeb Klienta usługi pracy tymczasowej, doradztwa personalnego oraz outsourcingu procesów w tym procesów kadrowo-płacowy. HR New Future to firma, która zrodziła się z pasji i chęci dzieleni
2025-03-18 11:00:50HR NOW Sp. z o.oOpis stanowiska:Przygotowywanie i serwowanie potraw zgodnie z naszymi pysznymi recepturami.Tworzenie nowych pomysł ów na menu oraz sezonowych specjał ów.Zapewnienie zgodności z przepisami dotyczącymi higieny (HACCP).Wsparcie w zamawianiu oraz pr
2025-03-11 11:53:51Opis stanowiska:Przygotowywanie i serwowanie potraw zgodnie z naszymi pysznymi recepturami.Tworzenie nowych pomysł ów na menu oraz sezonowych specjał ów.Zapewnienie zgodności z przepisami dotyczącymi higieny (HACCP).Wsparcie w zamawianiu oraz pr
2025-03-11 11:53:51Opis stanowiska:Przygotowywanie i serwowanie potraw zgodnie z naszymi pysznymi recepturami.Tworzenie nowych pomysł ów na menu oraz sezonowych specjał ów.Zapewnienie zgodności z przepisami dotyczącymi higieny (HACCP).Wsparcie w zamawianiu oraz pr
2025-03-11 11:53:51HR New Future realizuje nieszablonowe i dopasowane do potrzeb Klienta usługi pracy tymczasowej, doradztwa personalnego oraz outsourcingu procesów w tym procesów kadrowo-płacowy. HR New Future to firma, która zrodziła się z pasji i chęci dzieleni
2025-03-11 07:00:56HR NOW Sp. z o.oUczciwe oferty pracy na STAŁE w Hotelu na liczne stanowiska m.in: Pokojówka/Kelner/Kucharz/Kosmetyczka/Szef Kuchni/Recepcjonista. Niemieckie/Szwajcarskie umowy bezpośrednio z hotelem! Różne lokalizacje: m.in Meklemburgia (Blisko Polski);..
2025-01-06 13:45:30Opis stanowiska Przygotowywanie potraw według ustalonych standardów. Zapewnienie wysokiej jakości i estetyki dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca zespołowa. Obsługa klientów oraz kontrola jakości składników i zapasów. Przestrzega
2025-03-13 13:10:02Opis stanowiska Projektowanie funkcjonalnych i estetycznych kuchni dostosowanych do potrzeb Klienta, wraz z dokładną wyceną; Zapewnienie profesjonalnej prezentacji projektów oraz kompleksowej obsługi klientów; Przyjmowanie zamówień i koordynowan
2025-03-14 11:20:05Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy obsługa kasy fiskalnej
2025-03-24 14:10:12Opis stanowiska Przygotowywanie i kontrola jakości posiłków zgodnie z zaplanowanym menu
2025-03-24 11:59:02Twoje główne zadania: Zapewnienie profesjonalnego wsparcia Klientom oraz budowanie z nimi pozytywnych relacji. Przygotowywanie potraw z menu Top Drive, zapewnienie zgodności z normami restauracyjnymi. Utrzymywanie czystości i porządku na miejscu
2025-03-24 11:50:05Opis stanowiska Kierowanie pracą personelu kuchni. Organizacja pracy kuchni, w tym tworzenie grafików. Nadzorowanie standardów usług. Optymalizacja kosztów z zachowaniem standardów. Przestrzeganie zasad HACCP i BHP. Dbanie o czystość
2025-03-24 11:07:02Praca Kucharz zmianowy, DESTINO Brunch Cafe, Kraków
2025-03-24 20:40:11DESTINO Brunch CafePraca Szef kuchni, 1. Jacek Czyżowski Firma Budowlana - Roboty Ziemne 2. RESTO RESTAURACJA & KAWIARNIA, Półwieś (pow. wadowicki)
2025-03-24 19:40:131. Jacek Czyżowski Firma Budowlana - Roboty...Praca Kucharz / Kucharka, 1. Jacek Czyżowski Firma Budowlana - Roboty Ziemne 2. RESTO RESTAURACJA & KAWIARNIA, Półwieś (pow. wadowicki)
2025-03-24 19:40:131. Jacek Czyżowski Firma Budowlana - Roboty...Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków zgodnie z naszym menu, przygotowywanie pizzy, przygotowywanie produktów-składników do pizzy, dbanie o czystość w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweI
2025-03-24 18:41:56Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw, gotowanie, serwowanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: umiejętność gotowaniaWymagany staż pracy: lata: 0, miesiące: 6 Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNR
2025-03-24 18:41:56Zakres obowiązków:Produkcja i wyrów produktów piekarniczych i cukierniczych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 30,00 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa o
2025-03-24 18:41:56Zakres obowiązków:prace pomocnicze przy produkcji i pakowaniu pieczywa Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Pracodawca przyuczy do pracy na stanowisku Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o prac
2025-03-24 18:41:56Zakres obowiązków:- przygotowanie dań zgodnie ze standardami lokalu,- obsługa zamówień i przygotowanie półproduktów do realizacji,- ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi Wymagania:Wymagania konieczne: Wyk
2025-03-24 18:41:56Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków typu fast food Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: dokładność, sumienność, rzetelność w wykonywaniu powierzonych zadań Inne wymagania: - doświadczenie na stanow
2025-03-24 18:41:55Zakres obowiązków:- przygotowywanie ciasta- wyrabianie pączków- sprzedaż- dbanie o porządek na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagana dyspozycyjność oraz chęci do pracy. Mile widziana ks
2025-03-24 18:41:55Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca jako kucharz: z doświadczeniem:- wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- za
2025-03-24 18:41:55Zakres obowiązków:Przygotowywanie i gotowanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: [Inne] : min. 6 mc. doświadczenia na takim samym lub podobnym sta
2025-03-24 18:41:54Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków; praca zgodnie ze stanowiskiem pracy w godz. 06.00-14.00, 14.00-22.00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wymagane doświadczenie zawodowe; wynagrodzenie uzale
2025-03-24 18:41:54Zakres obowiązków:nadzór nad jakością oraz prawidłową realizacją procedur gastronomicznych; praca w godz. 06.00-14.00; 14.00-22.00 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceInne wymagania: mile widziane doświadczenie z
2025-03-24 18:41:54Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: – przygotowywanie dań i potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami– wprowadzanie nowych produktów – nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych – utrzymywanie porządku na sali sprzedaży i za
2025-03-24 18:41:54Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: – przygotowywanie dań i potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami– wprowadzanie nowych produktów – nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych – sprzedaż wyrobów garmażeryjnych– obsługa kli
2025-03-24 18:41:54Zakres obowiązków:PRZYRZĄDZANIE WYROBÓW CUKIERNICZYCH ZGODNIE Z RECEPTURĄ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usługSposób
2025-03-24 18:41:54Zakres obowiązków:- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej- praca dwuzmianowa - godziny pracy 10:00-18:00; 13:00-21:00- pracodawca zapewnia zakwaterowanie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: wietna
2025-03-24 18:41:53Zakres obowiązków:- przygotowywanie 5 posiłków dziennie dla mieszkańców DPS przy użyciu artykułów spożywczych i wykorzystaniem sprzętu gastronomicznego- porcjowanie i wydawanie posiłków mieszkańcom - zmywanie, wyparzanie naczyń stołowych i innyc
2025-03-24 18:41:53Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie lokalu w należytym porządku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawod
2025-03-24 18:41:53Zakres obowiązków:Wykonywanie poleceń piekarza, przygotowanie ciasta, pieczenie chleba oraz pochodnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Wymagania Pracodawcy: kursy, certyfikaty, doświadczenie LUB ZAMIŁOWAN
2025-03-24 18:41:52Zakres obowiązków:Przygotowywanie produktów. Przygotowywanie ciasta, wypiek pieczywa, dbanie o jakość pieczywa w piekarni rzemieślniczej, przygotowywanie składników, dbanie o czystość w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie
2025-03-24 18:41:52Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze branżowe, gastronomiczneUprawnienia:
2025-03-24 18:41:52Zakres obowiązków:dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowanie materiałów i opakowań, nauka pakowania różnych rodzajów lodów, prowadzenie codziennej ewidencji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: książe
2025-03-24 18:41:52Zakres obowiązków:produkcja wyrobów cukierniczych Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Cukiernik*Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: Oczekiwania pracodawcy: wykształcenie: kierunkowe; staż pracy: mile widziany Wynagrodzenie brutto: od 4 66
2025-03-24 18:41:52Zakres obowiązków:produkcja i wypiek pieczywa Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Piekarz*Wykształcenie: zasadnicze branżowe, kierunek: piekarzInne wymagania: Oczekiwania pracodawcy: wykształcenie: kierunkowe; staż pracy: mile widziany Wynagro
2025-03-24 18:41:52