LIMNUSWORK Sp. z o.o.Sp.k. jest dynamicznie rozwijającą się polską firmą - agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat o numerze rejestru 15504. Specjalizujemy się w wyszukiwaniu, rekrutowaniu kandydatów do pracy u pracodawców w Niemczech
2025-02-14 07:01:32LimnusWorkTwoje główne zadania: pakowanie gotowych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur przygotowanie produktów piekarni do sprzedaży współpraca z innymi pracownikami piekarni w zakresie pomocniczych prac produkcyjnych dbałość o porządek i czystoś
2025-02-21 16:00:05ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Dozorowanie prac maszyn i systemów należących do obszaru pieczenia oraz uzupełnienie ichbraków - Obsługa maszyny produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Ustawianie parametrów maszyny - Wykonywanie prac produkcyj
2025-02-21 15:30:14Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Kontrolowanie prac maszyn i systemów należących do obszaru pieczenia oraz uzupełnienie ichbraków - Obsługa maszyny produkcyjnej - Kontrola jakości produktu końcowego - Wykonywanie prac produkcyjnych WYMAGANIA: - Doświadczeni
2025-02-21 15:30:14Kirsch Services Sp. z o.o. Sp kTwoje główne zadania: Zapewnienie profesjonalnego wsparcia Klientom oraz budowanie z nimi pozytywnych relacji Przygotowywanie potraw z menu Top Drive, zapewnienie zgodności z normami restauracyjnymi Utrzymywanie czystości i porządku na miejscu p
2025-02-21 14:40:04Jako AB Job Service Polska Sp. z o.o. - jesteśmy polską agencją zatrudnienia (nr cert. 5971) z 18-letnim doświadczeniem z oddziałami w Kielcach, Opolu, Lublinie, Bydgoszczy i Rzeszowie rekrutującą na rynek holenderski. Jesteśmy partnerem w dobie
2025-02-21 21:06:40OFERTA ZLECENIA TYMCZASOWEGO – GRH Polska, nr licencji 16998 PRACA WE FRANCJI – KELNER/KA NA SEZON LETNI! ️ Poszukujemy kelnerów do pracy w hotelu lub restauracji we Francji na sezon letni – od marca do października Kogo szukamy? Szukamy entuzja
2025-02-21 21:06:40Praca Kucharz / Kucharka, PARMA SZYMON GIZLER, Osielsko (pow. bydgoski)
2025-02-21 19:40:08Parma szymon gizlerZakres obowiązków:przygotowywanie dań z karty zgodnie z wymogami, znajomość kuchni, dobra organizacja czasu i pracy, umiejętność zarzadzania zespołem, współpraca z dostawcami, kontrola jakości i cen zamawianych produktów, dbanie o porządek na st
2025-02-21 18:41:55Zakres obowiązków:sporządzanie potraw zgodnie z menu, praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolne) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodoweInn
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Wykształcenie dowolne, osoba z doświadczeniem w zawodzie piekarza. Praca od 22:00 do 6:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie l
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca jako kucharz: z doświadczeniem:- wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- za
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Do głównych obowiązków na tym stanowisku będzie należało:higieniczne przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz zgodnie z wymogami HACCP;sporządzenie zapotrzebowania właściwej ilości surowców niezbędnych do przygotowania
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:wg stanowiska Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneInne wymagania: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność. Wymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrod
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:wg zawodu Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneInne wymagania: Wymagania; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, motywacja do pracy, sumienność, odpowiedzialność. Wynagrodzenie brutto: o
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:wytwarzanie wyrobów cukierniczych Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inneUprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologicznaInne wymagania: Wymagania; mile widziane doświadczenie na podob
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:Praca na stanowisku kucharz sushi master.Umowa zlecenie, godziny pracy do uzgodnienia wg grafiku (9 godzinne zmiany), praca również w weekendyWynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od posiadanych umiejętności. Wymagania:Wyma
2025-02-21 18:41:53Zakres obowiązków:gotowanie dań Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżoweWymagania dodatkowe: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie, pracodawca przyuczy do zawodu Wynagrodzenie brutto: od 4
2025-02-21 18:41:52Zakres obowiązków:Przygotowywanie oraz wydawanie dań w restauracji typu "Bistro". Mile widziana umiejętnośc kręcenia pizzy. Docelowo umowa o pracę na czas określony. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne
2025-02-21 18:41:52Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, kontrola i przygotowywanie stanowiska pracy, kontrola standardu i jakości. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-22, w piątki i soboty, w godzinach 11-00 (zgodnie z grafikiem ustalonym z p
2025-02-21 18:41:52Zakres obowiązków:Przygotowanie wyrobów cukierniczych, ciast, tortów oraz innych wg standardów firmy. Możliwość przyuczenia osób, które ukończyły szkołę cukierniczą.Praca w pełnym wymiarze czasu pracy, możliwe zatrudnienie na 1/2 etatu w miarę p
2025-02-21 18:41:51Zakres obowiązków:praca na produkcji i wypieku ciastek, obsługa pieca Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceInne wymagania: wykształcenie zawodowe, mile widzia
2025-02-21 18:41:51Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: Adana, Dolma, Manty, Chikken Curry, Pakora, Gol Gappa. Przygotowywanie sosów, napojów. Wymagana znajomość j. urdu do kontaktu z kucharzami, czytania przepisów dań oraz zamawia
2025-02-21 18:41:51Zakres obowiązków:Przygotowywanie i wydawanie samodzielne a 'la carte posiłków po przeszkoleniu. Porządkowanie miejsca pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: umiejętności kulinarne - gotowania (kucharz - garm
2025-02-21 18:41:50Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, obróbka półproduktów, obsługa sprzetu kuchennego Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:O
2025-02-21 18:41:50Zakres obowiązków:Praca polega na wytwarzaniu pieczywa. Obowiązki:- obsługa pieca piekarniczego- obsługa maszyn piekarniczych- wyrabianie i dzielenie ciasta- formowanie ciastaPrzestrzeganie przepisów i regulaminów. Wymagania:Wymagania konieczne:
2025-02-21 18:41:50Zakres obowiązków:Gotowanie posiłków, przygotowywanie deserów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy
2025-02-21 18:41:50Zakres obowiązków:układanie jadłospisu, przygotowywanie potraw, nadzór nad wydawaniem dań Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: przygotowywanie posiłków Wynagrodzenie brutto: od 5 500 do 8 0
2025-02-21 18:41:50Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu zgodnie z obowiązującymi przepisami, szczególne stosowanie się do zasad BHP, wytycznych Sanepidu wymaganych na stanowisku kucharza. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie:
2025-02-21 18:41:50Zakres obowiązków:Wyrób i wypiek pieczywa. Praca w systemie dwuzmianowym (w godzinach popołudniowych oraz nocnych). Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe; możliwość
2025-02-21 18:41:50