Twój zakres obowiązków : - kontrola jakości żywności, bufetów i dostaw, - pomoc w przygotowaniach lunchów, kolacji i bankietów, - nadzór nad czystością, sprzętem i pracą stażystów, - przekazywanie bieżących informacji przełożonemu. Wymagamy: - d
2024-12-18 13:36:47Twój zakres obowiązków : - przygotowywanie potraw i dbanie o ich jakość, - zarządzanie zmianą i zespołem, w tym komunikacja z serwisem, - organizacja bankietów i praca à la carte, - kontrola produktów, czystości i sprzętu, - nadzór nad stażystam
2024-12-18 13:33:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Jeżeli chcesz odpowiadać za: - monitorowanie i efektywne zarządzanie codziennymi operacjami restauracji wraz z barem - dbałość o wysoki standard obsługi gości hotelowych - rekrutację oraz szkolenie pracowników - motywowanie or
2025-02-19 22:30:18Wisła Mountain Resort Operator Sp. z o.o...Opis stanowiska Samodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracy Pasja, smak i zamiłowanie do gotowania/pieczenia Zachowanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności Współpraca z innymi członkami zespoł
2025-02-19 14:00:02Do Twoich obowiązków będzie należało: organizacja codziennej pracy sklepu i współodpowiedzialność za jego wyniki, praca za ladą i bezpośrednia obsługa Klienta, uczestnictwo w planowaniu i działaniach związanych z rozwojem lokalu, zarządzanie i k
2025-02-19 10:34:56ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Dopasowanie harmonogramów produkcji do prognoz materiałów - Zarzadzanie zapasami: utrzymywanie dokładnych zapisów zapasów i nadzorowanie inwenteryzacji - Fakturowanie - Nadzorowanie wysyłek, odpraw celnych i koordynacji tran
2025-02-19 07:30:14Timoleon EuropePraca Kierownik ds. gastronomii, WROCŁAW Q HOTEL sp. z o.o. SPÓŁKA JAWNA, Wrocław
2025-02-19 21:40:04WROCŁAW Q HOTEL sp. z o.o. SPÓŁKA JAWNAPraca Pracownik gastronomii, EDYTA KISZA CATERING, Warszawa
2025-02-19 21:40:04Edyta kisza cateringDyrektor Domu Pomocy Społecznej Polskiego Związku Niewidomych w Kielcach ul. Złota 7 zatrudni pracownika na stanowisko: kucharz / magazynier na cały etat. Wymagania: wykształcenie średnie gastronomiczne o specjalności technik - technologii żywie
2025-02-19 21:06:40Praca Kucharz / Kucharka a'la carte, Renata Golonka RE MAR, Stary Sącz
2025-02-19 20:40:05Renata Golonka RE MARPraca Kucharz śniadaniowy, Renata Golonka RE MAR, Stary Sącz
2025-02-19 20:40:05Renata Golonka RE MARPraca Oferty pracy Gdańsk: Kucharz. Poszukiwany kucharz do ArtBistro by Progres na Gdańskim Garnizonie. Jesteśmy kameralną restauracją serwującą dania kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu. Mamy
2025-02-19 20:21:03Pilnie poszukujemy pracowników hotelowych do pracy w naszym hotelu w San Francisco w USA na pełny etat lub na czas określony. Nie jest wymagane wcześniejsze doświadczenie, ale duże zaangażowanie i powaga, chęć pracy w święta i weekendy...
2025-02-19 20:20:13Poszukujemy osoby do pracy na stanowisku kelner/kelnerka. Chętnie podejmiemy współpracę z osobami z doświadczeniem. Obowiązki: - obsługa gości restauracji - doradztwo w zakresie doboru dań, - znajomość aktualnego menu i promocji - dbanie o..
2025-02-19 20:19:47Zoe HotelMOŻLIWOŚĆ WAKATU!! Zoe Hotel, luksusowy pięciogwiazdkowy obiekt, jest częścią kolekcji Red Carnation Hotel, położonej w ekskluzywnym San Francisco , z poczuciem domowej prywatnej rezydencji i personelem pod ręką, aby zaspokoić każdą zachciankę...
2025-02-19 20:19:23hotel zoeHotel Zoe San Francisco z siedzibą w San Francisco poszukuje kandydatów na następujące stanowiska: Sprzątaczka Opis stanowiska: - Dbanie o czystość i porządek w hotelu, w tym pokoi gościnnych, korytarzy i pomieszczeń ogólnodostępnych -..
2025-02-19 20:16:29Hotel Zoe San FranciscoPraca Kelner / Kelnerka, AMBER SIDE sp. z o.o., Gdańsk
2025-02-19 19:40:05Amber Side Sp. z o.oZakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska, obsługa sali, catering. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, inne, zasadnicze zawodowe, inne, średnie zawodowe, inne, średnie branżowe, inneInne wymagania
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:zgodny z charakterystyką pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, zasadnicze zawodoweInne wymagania: możliwość przyuczeniaWymagany staż pracy: lata: 0, miesiące: 1 Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, praca w godzinach od 5:00 do 19:00, od poniedziałku do niedzieli Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: kucharz - wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:Realizacja polityki jakości, środowiskowej i BHP oraz przestrzeganie wewnętrznych przepisów (tj. regulaminy i procedury, polityka dot. danych osobowych) jak i zewnętrznych (BHP i Ppoż) Prawidłowa organizacja pracy działu zgodni
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:Obsługa gości - podanie zamówionych dań i napojów, dbanie o czystość i odpowiednie nakrycie stołów. Wymagania:Inne wymagania: Aktualna książeczka sanitarna. Komunikatywność, wysoki poziom kultury osobistej. Wynagrodzenie brutto
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:Wsparcie piekarza, prawidłowe przechowywanie żywności, dbanie o czystość naczyń i obszaru przygotowania, składanie składników, mieszanie ciasta, sprzątanie po długim dniu pieczenia. Wymagania:Inne wymagania: zdecydowani do prac
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:czynności typowe dla pracy piekarza Wymagania:Inne wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie, tylko zdecydowani do pracy, praca przez 8 godzin w nocy Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umow
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:przygotowywanie dań Wymagania:Inne wymagania: Doświadczenie na stanowisku kucharza (mile widziane). Pasja do gotowania i dbania o jakość dań. Chęć pracy w zespole. Zorganizowanie i punktualność. Wynagrodzenie brutto: od 4 666 P
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:-dbanie o porządek na sali restauracji-obsługa klienta-sporządzanie rachunków i przyjmowanie płatności-obsługa na bankietach i imprezach okolicznościowych-dbanie o odpowiedni wizerunek restauracji Wymagania:Inne wymagania: Dysp
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków - umowa zlecenie- praca 2 zmianowa w godz. 7.00-15.00/ 12.00-20.00- wynagrodzenie: 30,50 brutto/godzina- miejsce pracy: Hotel Grodzki w Sandomierzu Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: książecz
2025-02-19 18:41:43Zakres obowiązków:Pieczenie ciast, przygotowywanie deserów. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Cukiernik*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: otwartość, umiejętność szybkiego uczenia się , chęć do pracyWymagania pożądane: Zawód: Pie
2025-02-19 18:41:43Zakres obowiązków:według stanowiska Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: motywacja do pracy, sumiennośćWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wymagana; doświadczenie zawodowe na podobnym stan
2025-02-19 18:41:43Zakres obowiązków:Umiejętność przyrządzania potraw, dbanie o estetykę przyrządzanych dań, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, umiejętność obsługi urządzeń do gastronomii. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wynag
2025-02-19 18:41:43Zakres obowiązków:PRZYRZADZANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikow
2025-02-19 18:41:42Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikowania:bezpośrednio
2025-02-19 18:41:42