Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań, posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, podstawowe, średnie zawodoweInne wymagania: Wymagana umiejętność gotowania, mile widziane doświadczenie w zawodzie kucharza, badan
2025-03-24 18:41:56Zakres obowiązków:Przygotowanie surowców, ciast oraz odpiek wyrobów. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: komunikatywność, zdolności manualneInne wymagania: Doświadczenie zawodowe 3 lata.Wymagany staż pra
2025-04-22 18:41:36Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Wydawanie posiłków dla grup w Ośrodku Sportu i Rekreacji zorganizowanych w sezonie">
2025-04-14 12:21:02Hostessy do aktywnej sprzedaży artykułów Wielkanocnych. Osoby poniżej 18 roku życia za zgodą rodzica. Praca w Carrefour lub na terenie miasta, targowiska miejskiego. Wypłacamy dniówki od razu po zakończonej pracy. Dla osób z dobrymi wynikami..
2025-03-19 23:12:24Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie branżowe Uprawnienia: obsługa komputera MS Ofice Wymagania inne:[Umiejętność 1]: umiejętność pracy w zespole">
2025-04-18 08:21:15Zakres obowiązków:sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulina
2025-04-14 18:41:56Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków zgodnie z zasadami technologii i higieny żywienia. Kompleksowe przygotowanie imprez okolicznościowych.Układanie jadłospisów.Sporządzanie zapotrzebowania na art. Spożywcze.Prowadzenie wymaganej dokumentacj
2025-04-14 18:41:55Zatrudnimy kucharkę do naszego Zajazdu pod Wiatrakiem. MIEJSCE PRACY: Oddział w Starym Polu, ul. Marynarki Wojennej 21, 82-220 Stare Pole WYMAGANIA NIEZBĘDNE: 1. Wykształcenie : średnie, średnie branżowe lub zasadnicze zawodowe, zasadnicze branż
2025-04-11 21:06:39Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni regionalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane: Zawód: Kucha
2025-04-10 18:41:54Wymagania:\n- uprawnienia do wykonywania zawodu (kwalifikacyjny kurs zawodowy)\n- doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza (min. 2 lata)\n- umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu\n- kreatywność i pasja do gotowania\n- znajomość
2025-04-10 12:21:03Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiemOsada Danków Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Doświadczenie zawodowe wymagane Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres
2025-04-03 18:41:52Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla klientów Ośrodka Agroturystycznego. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagani
2025-04-01 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla gości. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania:
2025-03-28 18:42:12Zakres obowiązków:Praca na stanowisku kucharz sushi master.Umowa zlecenie, godziny pracy do uzgodnienia wg grafiku (9 godzinne zmiany), praca również w weekendyWynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od posiadanych umiejętności. Wymagania:Wyma
2025-03-27 18:41:54Zakres obowiązków:Przygotowywanie surowców do dalszej obróbki kulinarnej - przygotowywanie dań zgodnych ze standardami naszej restauracji - kontrola zamówień oraz asortymentu - odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych - dbanie o porządek
2025-03-21 18:41:47Zakres obowiązków:Obróbka i smażenie ryb słodkowodnych. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskieInne wymagania: Doświadczenie w zawodzie kucharz lub w
2025-03-20 18:41:47Restauracja, do której rekrutujemy samodzielnego kucharza, jest średniej wielkości obiektem znajdującym się w bliskiej odległości od Nowego Miasta Lubawskiego, oferującą swoim gościom dania kuchni polskiej oraz europejskiej. Miejsce czynne jest
2025-03-18 21:06:46Zakres obowiązków:Wydawanie oraz dbanie o jakość wydawanych potraw, dbanie o czystość na kuchni i na stanowisku pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicz
2025-03-18 18:41:52Zakres obowiązków:przygotowywaniE dań, potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: gimnazjalneUprawnienia: badania sanepidowskieWymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomi
2025-03-14 18:41:55Zakres obowiązków:zgodny ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wykształcenie minimum zawodowe, Orzeczenie lekars
2025-03-11 18:41:31Zakres obowiązków:zgodny ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Chęci do pracy, mile widziane orzeczen
2025-03-11 18:41:31Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków.Dwie zmiany w godzinach 10:00- 18:00, 16:00- 24:00.Oferta doposażenia stanowiska pracy dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Elbląg Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne
2025-03-05 18:41:28Zakres obowiązków:Przygotowywanie pizzy, innych posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub dośw
2025-01-24 18:41:45Zakres obowiązków:Realizowanie standardów hotelu i racjonalne gospodarowanie produktami, dbanie o czystość i porządek stanowiska pracy, znajomość i przestrzeganie przepisów HACCP Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
2025-01-16 18:41:37Zakres obowiązków:Wyrób ciasta do pizzy, przygotowywanie pizzy w Pizzerii Troja Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznychInne wymagania: Doś
2025-01-14 18:42:19Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów san
2025-01-10 18:41:51Zakres obowiązków:Ścisła współpraca z menagerem gastronomii. Odpowiedzialność za jakość serwowanych dań. Obliczanie wartości odżywczych. Obsługa sprzętu AGD w kuchni. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku, w
2025-04-22 18:41:37