Firma Business Bridge Group Sp. z o.o. jest profesjonalną agencją rekrutacyjną. Współpracujemy z firmami w zakresie poszukiwania najlepszych specjalistów i menedżerów na terenie całej Polski i UE, dbając przy tym o zapewnienie satysfakcjonującej
2025-02-28 15:06:53ZAKRES OBOWIĄZKÓW: · Przygotowywanie i nadzór nad organizacją produkcji wydziału obróbki mechanicznej oraz montażu· Odpowiedzialność za efektywność pracy na swojej zmianie oraz jakości wytwarzanych produktów· Organizacja i koordynacja pracy podl
2025-03-10 07:30:06OMG POLAND Spółka z o.oZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy. - Samodzielne sporządzanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartośc
2025-03-09 22:30:05BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Zarządzanie kuchnią hotelową i a'la carte. - Organizowanie pracy personelu pracującego na kuchni. - Współpraca z dietetykiem. - Współpraca przy organizacji eventów i imprez okolicznościowych. WYMAGANIA: - Aktualna książeczka
2025-03-07 07:30:18BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - serwowanie potraw oraz dbanie o potrzeby klientów - obsługa kasy fiskalnej z możliwością doszkolenia - utrzymywanie czystości miejsca pracy WYMAGANIA: - aktualna książeczka sanepidowska - praca w zespole - komunikatywność i
2025-03-06 18:30:11DOTCOM SP. Z O.OZakres obowiązków:Samodzielny kucharz. przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o standardy pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomic
2025-03-04 18:41:39Opis zadań:- przyrządzanie potraw,- mycie warzyw,- dbanie o czystość na kuchni,- pomoc przy wydawaniu posiłków,- przestrzeganie przepisów higieniczno-sanitarnych,- wykonywanie innych prac zleconych przez Pracodawcę.MIEJSCE ODBYWANIA STAŻU: Resta
2025-02-04 18:41:34Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów Zarządzanie zespołem Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową Zarz
2025-02-16 22:30:13Praca w gastronomii-dodatkowa. Kąkolewo
2025-03-05 14:45:03Don Giovanni Trattoria to restauracja z 11-letnim doświadczeniem i bardzo mocną pozycją na rynku oraz wyjątkową lokalizacją przy urokliwej promenadzie nad rzeką Wartą w Śremie. Oferujemy stabilne zatrudnienie, pracę niezależnie od sytuacji pande
2025-03-02 15:06:38Zastępca Szefa Kuchni Miejsce pracy: Śrem Don Giovanni Trattoria poszukuje Zastępcy Szefa Kuchni. Unikalne miejsce, w którym każdy gość odnajdzie niepowtarzalny klimat prawdziwej włoskiej restauracji. Stworzone przez nas wnętrze i atmosfera pozw
2025-03-02 15:06:38Hotel Akwawit i Restauracja St. Joseph poszukują osoby do pracy na stanowisku: KUCHARZ/ ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI Co oferujemy: - stabilne warunki zatrudnienia (podstawa + premia motywacyjna) - wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia
2025-02-21 14:45:02Twój zakres obowiązków, Poszukujemy zastępcy szefa kuchni do nowo otwieranej restauracji w Domu Książki w Poznaniu, Zarządzanie zespołem, Nadzorowanie pracy kucharzy i pozostałych pracowników kuchni, Udzielanie instrukcji, Rozwiązywanie problemó
2025-02-12 11:40:55Poszukujemy kucharza i/lub szefa kuchni… ⠀ …jeszcze raz - poszukujemy wymiatacza (a nawet 4-rech), który wie co to duża gastronomia i praca przy dużych imprezach. ⠀ U nas to Ty ustalasz warunki. Powiedz nam, ile chcesz zarabiać i ile pracować… ⠀
2025-01-13 21:07:18Klub na Rynku Głównym poszukuje 2 barmanek na pełen etat ! * elastyczny grafik * atrakcyjne wynagrodzenie * możliwość zdobycia nowych umiejętności * wymagań chcęć do nauki i dyspozycyjność w godzinach wieczornych i nocnych Zainteresowane osoby..
2025-03-10 21:21:01Szukamy pracownika na stanowisko kucharz/pizzer do nowo powstającego zespołu. Wymagania: -mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, -aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych -przygotowywanie posiłków zgodnie z
2025-03-10 21:06:38Restauracja w Płocku zatrudni kelnerkę/kelnera Mile widziane doświadczenie w gastronomii Osoby dyspozycyjne i zdecydowane Więcej informacji pod nr telefonu 504107729
2025-03-10 21:06:38Do naszego obiektu - sali bankietowej połączonej z restauracją Opolanka Restaurant & Leisure w Opolu przy ul. Żerkowickiej 2K (na przeciwko Muzeum Wsi Opolskiej) zatrudnimy dodatkowe osoby do pomocy w obsłudze kelnerskiej przy organizowanych prz
2025-03-10 21:06:38Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o., poszukuje do swojego zespołu osób na stanowiska: Kucharz/Kucharka - kuchnia zimna Kucharz/Kucharka - kuchnia gorąca Oferujemy: System pracy: 10-12 godzinny 5 x w tygodniu Pracę w hotelu o ugrunto
2025-03-10 21:06:38Praca Kelner / Kelnerka, BLV T.OSTAFIN K.GRABOWSKI sp.j., Myślenice
2025-03-10 19:40:05BLV T.OSTAFIN K.GRABOWSKI sp.jZakres obowiązków:•Projektowanie i tworzenie menu, uwzględniające różnorodność dań oraz dostępność sezonowych składników.•Nadzór nad rekrutacją, szkoleniem i zarządzaniem kucharzami oraz pomocniczym personelem kuchennym.•Kontrola zapasów i minim
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:•Praca na różnych stacjach kuchennych w zależności od potrzeb danego dnia lub zmiany.•Posiadanie szerokiego zakresu umiejętności kulinarnych do efektywnej pracy na każdej stacji.•Szybka adaptacja do zmieniających się warunków p
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku we wszystkich pomieszczeniach kuchennych, Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: Wykształ
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Doświadczenie na stanowisku, książeczka sanepidowska. Wyn
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:Wypiek ciasta. Praca również w soboty i niedziele wg grafików. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Cukiernik*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie branżowe, gastronomiczn
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:Obsługa gości indywidualnych oraz grup Wymagania:Inne wymagania: Dokładności w wykonywaniu powierzonych zadań, umiejętności pracy w zespole Wynagrodzenie brutto: od 31,00 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodza
2025-03-10 18:41:46Zakres obowiązków:przyjmowanie zamówień od gości , przynoszenie gościom zamówionych dań i napojów , zbieranie naczyń ze stołów ,sprzątanie stołów , przekazywanie rachonków oraz przyjmowanie zapłaty, sprzątanie stanowiska pracy , dbanie o nienaga
2025-03-10 18:41:45Zakres obowiązków:obsługa gości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLNRodzaj umowy:Umowa zlecenie /
2025-03-10 18:41:45Zakres obowiązków:przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, praca w zespole.* praca w systemie równoważnym wg indywidualnego grafiku w przedziale czasowym 10:00-22:00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształce
2025-03-10 18:41:45Zakres obowiązków:pomoc przy przygotowaniu dań tradycyjnej kuchni orientalnej: chokken curry, dolma, sarma, manty, wstępna obróbka termiczna warzyw i mięsa. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: bengals
2025-03-10 18:41:45Zakres obowiązków:Zakres obowiązków: – przygotowywanie dań i potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami– wprowadzanie nowych produktów – nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych – sprzedaż wyrobów garmażeryjnych– obsługa kli
2025-03-10 18:41:44