ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: średnie ogólnokształcące - Inne wymagania: wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku, komunikatywność - Przeznaczone wyłącznie dla osób zare
2025-04-03 07:31:36Tomasz makać-mikołajczyk 1.catering blue...Zakres obowiązków:Pozyskiwanie klientów, tworzenie ofert, podtrzymywanie relacji z klientami - branża gastronomiczna. Wymagane doświadczenie na wskazanym stanowisku. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceWymagania
2025-04-02 18:42:00Zadania: Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości. Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie. Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami. Współorganizacja dzi
2025-04-14 12:00:05Opis stanowiska Zarządzanie restauracją oraz zespołem. Utrzymywanie najwyższej jakości usług. Organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla personelu. Współpraca z zarządem oraz zespołem kuchni i obsługi. Współpraca w działaniach marketingowych. Zar
2025-04-13 12:00:04Opis stanowiska Obsługa klientów restauracji zgodnie ze standardami jakości. Współpraca z personelem kuchni i baru. Znajomość menu i rekomendowanie dodatkowych propozycji. Utrzymanie czystości na miejscu pracy
2025-04-13 09:20:24Opis stanowiska Obsługa urządzeń do mycia naczynia. Czyszczenie zastawy stołowej. Zachowanie standardów czystości i sanitarno-technicznych urządzeń. Utrzymanie porządku w kuchni i przylegających pomieszczeniach. Asystowanie Szefowi kuchni oraz z
2025-04-12 15:48:03Twoje główne zadania: produkcja i pieczenie chlebów, bułek i innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych dbałość o wysoką jakość produktów przygotowywanie surowca na następną zmianę/dzień współprac
2025-04-11 14:41:09Główne zadania:obsługa maszyn do mycia naczyńczyszczenie sztućców i zastawydbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeńutrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowychpomoc Szefowi kuchni
2025-04-11 11:53:55Główne zadania: obsługa maszyn do mycia naczyń czyszczenie sztućców i zastawy dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń utrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych pomoc Szefowi k
2025-04-10 15:47:16Opis stanowiska Zapewnienie profesjonalnego wsparcia dla Klientów i budowanie z nimi pozytywnych relacji. Przygotowywanie potraw według menu Top Drive z zachowaniem standardów restauracyjnych. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku prac
2025-04-09 14:20:03Twoje główne zadania: Zapewnienie profesjonalnego wsparcia Klientom oraz budowanie z nimi pozytywnych relacji. Przygotowywanie potraw z menu Top Drive, zapewnienie zgodności z normami restauracyjnymi. Utrzymywanie czystości i porządku na miejscu
2025-04-09 14:20:02Opis stanowiska Produkcja pieczywa i wyrobów piekarniczych według standardów firmy. Obsługa maszyn piekarniczych. Zapewnienie wysokiej jakości wyrobów. Przygotowanie surowców na przyszłą zmianę. Współpraca z zespołem produkcyjnym. Utrzymanie por
2025-04-08 14:39:02ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: gotowość do pracy w weekendy, możliwość wyrobienia książeczki Sanepid. Pracodawca poszukuje osoby do stałej
2025-04-08 07:31:22łukasz sobiczewski luks pastaZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: gotowość do pracy w weekendy, możliwość wyrobienia książeczki Sanepid. Pracodawca poszukuje osoby do stałej
2025-04-08 07:31:22łukasz sobiczewski luks pastaZakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, obróbka wszelkich surowców do produkcji posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne po
2025-04-07 18:41:33Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków typu fast - food, obróbka wszelkich surowców do produkcji posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi, wydawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podst
2025-04-07 18:41:33Zakres obowiązków: Profesjonalna obsługa Gości i serwowanie dań oraz napojów zgodnie z obowiązującymi standardami. Doskonała znajomość menu i umiejętność doradzenia Gościom w wyborze potraw i napojów. Codzienna współpraca z zespołem kuchni oraz
2025-04-07 13:07:03Twoje obowiązki: Przygotowywanie i sprzedaż napojów alkoholowych oraz bezalkoholowych Obsługa gości zgodnie z wysokimi standardami lokalu Utrzymanie czystości i organizacji na stanowisku pracy Współpraca z zespołem i dbanie o dobrą atmosferę
2025-04-06 10:58:02Opis stanowiska Obsługa Gości oraz serwowanie potraw zgodnie z najwyższymi standardami jakości. Znajomość karty menu oraz proponowanie dodatkowych potraw i napojów. Ścisła współpraca z zespołem kuchni, baru i innymi działami. Dbanie o czystość i
2025-04-05 13:06:03Twoje główne zadania:produkcja i pieczenie chlebów, bułek i innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedurobsługa maszyn i urządzeń piekarniczychdbałość o wysoką jakość produktówprzygotowywanie surowca na następną zmianę/dzieńwspółpraca z i
2025-04-05 11:53:47Firma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sk
2025-04-04 15:36:16PHU Topaz Sp. z o.oOpis stanowiska Przygotowywanie i serwowanie koktajli oraz innych napojów Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości Dbanie o porządek i czystość na stanowisku pracy Współpraca z zespołem w dynamicznym środowisku
2025-04-04 10:58:02Do Hotelu Hetman w Siedlcach (ul. Warszawska 133) poszukujemy pracowników na stanowisko - Kelner/kelnerka Kelner/ka_Hotel Hetman Twoje główne zadania: - obsługa Gości i serwowanie potraw zgo
2025-04-03 12:35:48PHU Topaz Sp. z o.oTwoje główne zadania:obsługa Gości i serwowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami jakości obsługiznajomość karty menu i proponowanie dodatkowych potraw/napoistała współpraca z zespołem kuchni, baru itd.dbałość o czystość i porządek w m
2025-04-03 11:53:48Browar Restauracyjny Brofaktura w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - zatrudni pracownika na stanowisko - Barman/Barmanka Barman/ka_Brofaktura Twoje główne zadania: - przyrządzanie, sprzeda
2025-04-02 12:35:46PHU Topaz Sp. z o.oTwoje główne zadania: przyrządzanie, sprzedaż i serwowanie koktajli, napojów alkoholowych i bezalkoholowych w barzeprzestrzeganie standardów obsługi obowiązujących w lokaludbałość o czystość i porządek w miejscu pracyJeśli jesteś miłą i dyspozyc
2025-04-02 11:53:50ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: wymagane min. roczne doświadczenie zawodowe na wskaza
2025-04-02 07:31:23Tomasz makać-mikołajczyk 1.catering blue...ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Inne wymagania: mile widziana książeczka badań SANEPID, mile widziane doświadczenie na wskazanym stanowisku minimum 1 rok - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie
2025-04-02 07:31:23Tomasz makać-mikołajczyk 1.catering blue...