Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie ze standardami Destigo Hotels, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, umiejętne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o..
2024-11-08 12:40:42Zakres obowiązków:1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami zdrowego żywienia na podstawie określonego jadłospisu, kontrola jakości wydawanych posiłków oraz dbanie o estetykę dań.2. Utrzymywanie czystości w kuchni, magazynach żywnościowych oraz
2024-11-05 18:41:19Zakres obowiązków:Gotowanie potraw dla uczniów w przedszkolu Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharzInne wymagania: wykształcenie mnin. zawodowe o kierunku kucharz
2024-10-30 18:41:39Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw w oparciu wypracowane przez nas standardy, zwracanie szczególnej uwagi na estetykę i jakość serwowanych dań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wymagania pożądane: Uprawnieni
2024-10-21 18:42:05Zakres obowiązków:Przygotowywane posiłków znajdujących się w menu bistro (m.in. piergogi, naleśniki, gofry, burgery, wrapy, sałatki) Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania po
2024-09-05 18:41:38Zakres obowiązków:Przygotowanie dań a'la carte, przygotowanie dań bufetowych. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Uprawnienia: badania sanepidowskieWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomi
2024-09-05 18:41:38Zakres obowiązków:Wydawanie oraz dbanie o jakość wydawanych potraw, dbanie o czystość na kuchni i na stanowisku pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychI
2024-09-02 18:41:43Zakres obowiązków:gotowanie, pieczenie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, średnie branżowe, średnie zawodowe 4-letnieWymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:U
2024-11-18 18:41:53Twój zakres obowiązków, Praca w restauracji Biała Akacja w Łące Prudnickiej...
2024-11-07 16:40:31Zakres obowiązków:Gotowanie potraw; ustalanie menu; podział pracy w kuchni; dbanie o jakość dań. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, min. 1 rok doświadczenia zawodow
2024-11-06 18:41:30Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków typu dania domowe kuchni polskiej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: dyspozycyjność, doświadczenie w pracy w kuchni Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o
2024-11-05 18:41:19Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z menu, - Zarządzanie magazynem produktów spożywczych, - Utrzymywanie czystości i higieny w miejscu pracy, - Koordynowanie pracy zespołu kuchennego, - Tworzenie nowych receptur i..
2024-10-16 13:41:01Twój zakres obowiązków, Przygotowanie ciasta,składników na pizze, komponowanie i pieczenie pizzy, Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i przestrzeganie zasad BHP, Dbałość o świeżość i czystość produktów, Wsparcie kucharzy , pomoc przy..
2024-10-09 14:41:05Restauracja zatrudni kucharzy zmianowych na etat. wymagane doświadczenie
2024-08-09 11:36:37Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: opiekun medycznyWymagania dodatkowe: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie
2024-11-20 18:41:35Twój zakres obowiązków, Zarządzanie zespołem kucharzy i planowanie grafiku pracy, Współpraca z dietetykiem i wprowadzanie ewentualnych korekt do jadłospisu, Współpraca z zaopatrzeniem w celu utrzymania food costu, Kontrola jakości przygotowywanych..
2024-11-20 18:40:06Zakres obowiązków:Zgodnie ze stanowiskiem - praca w kuchni hotelu, przygotowywanie posiłkówII zmiany, 07:00-14:00, 14:00-22:00 pn-ndMiejsce pracy: Hotel Żulawy w ElbląguMożliwość zatrudnienie na 0,5 etatu oraz na umowę zlecenieWynagrodzenie do uzgodn
2024-11-19 18:41:54Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków.Dwie zmiany w godzinach 10:00-18:00, 16:00- 24:00.Oferta w ramach DIWSP dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Elbląg Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wyma
2024-11-18 18:42:07Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej, składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców, obsługa klientów w języku wietnamskim Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagani
2024-11-18 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Inne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN - System wynag
2024-11-16 07:31:06LOFT7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄZakres obowiązków:przygotowywanie potraw, prace polegające na wykańczaniu, dekorowaniu i estetycznym wydawaniu wyrobów kulinarnych,; praca w godz. 12-20, wynagrodzenie od 4300 do 6000 zł./m-c Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawoweInn
2024-11-15 18:41:39Zakres obowiązków:Utrzymywanie porządku na stanowisku pracyZmywanie naczyń, czyszczenie sprzętówPrzygotowywanie produktów na późniejsze potrawy,Mycie, krojenie warzyw i owocówDoraźna pomoc szefowi kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie:
2024-11-15 18:41:39Zakres obowiązków:Wymagania: wykształcenie min. zawodowe min. kucharz małej gastronomii, wymagane doświadczenie choćby minimalne jako kucharzZakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiempraca Kalisz, pracodawca zapewnia dojazd z Krotoszyna i powrótokres
2024-11-13 18:41:51Zakres obowiązków:przygotowywanie dań typu kebab, obsługa klienta Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: bengalski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący Wynagrodzenie brutto: od 4
2024-11-13 18:41:42Twój zakres obowiązków, Poszukujemy osoby, która swoim zaangażowaniem i pasją będzie współtworzyć kulinarną aurę Przystań Restauracji poprzez:, , , przygotowywanie dań zgodnych z obowiązującymi standardami , kreowanie nowych smaków zgodnych z..
2024-11-13 11:40:49Agencja Personalna HR Support to doświadczony zespół specjalistów. Zapewniamy: Rekrutacje, Kampanie Filmowe i Obsługę Prawną. Do każdego podchodzimy z zaangażowaniem i empatią, dlatego zaufało nam już tak wielu Klientów jak i Kandydatów. Nr licencji
2024-11-12 07:01:05HR SupportAgencja Personalna HR Support to doświadczony zespół specjalistów. Zapewniamy: Rekrutacje, Kampanie Filmowe i Obsługę Prawną. Do każdego podchodzimy z zaangażowaniem i empatią, dlatego zaufało nam już tak wielu Klientów jak i Kandydatów. Nr licencji
2024-11-12 07:01:05HR SupportZakres obowiązków:przygotowywanie posiłków dla gości gospodarstwa agroturystycznego Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitar
2024-11-09 18:41:58Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków dla pacjentów, wydawanie posiłków na poszczególne oddziały, utrzymanie w nienagannej czystości stanowiska pracy oraz wszystkich pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, wykonywanie poleceń Kierownik
2024-11-08 18:41:34ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas nieokreślony WYMAGANIA: - Inne wymagania: doświadczenie zawodowe oraz mile widziane uprawnienia - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 5
2024-11-08 07:31:03Arkadiusz żółtowski punkt małej gastronomiZakres obowiązków:Przygotowywanie potraw, dbanie o przepisy sanitarne. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas okr
2024-11-07 18:41:42Zakres obowiązków:Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłową i terminową realizację zadań i współpracę z współpracownikami. Przestrzeganie przepisów BHP, HCCP i dyscypliny pracy. Umiejętność gotowania i zup oraz przygotowywania drugich dań
2024-11-07 18:41:42Zakres obowiązków:zgodnie ze stanowiskiem pracy;praca w godz. 10-18; 13-21 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: doświadczenie zawodowe oraz mile widziane uprawnienia Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj
2024-11-07 18:41:38Zakres obowiązków:sporządzanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonySposób aplikow
2024-11-07 18:41:32Twój zakres obowiązków, Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych., Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.,..
2024-11-07 14:40:42Restauracja Perła Borów w Tleniu zatrudni samodzielnego kucharza z doświadczeniem lub młodszego kucharza do przyuczenia na samodzielnym stanowisku Poszukujemy osób z doświadczeniem restauracyjno -bankietowym .Gotowych do pracy .Dyspozycyjnych. Chcący
2024-11-07 08:32:05Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, prace porządkowe Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne, kierunek: KucharzWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sani
2024-11-05 18:41:26Dla naszych francuskich Klientów poszukujemy kandydatów do pracy na stanowiska Kucharz, Chef de Partie, Sous-chef Lokalizacja: Francja, Alpy Zadania: Przygotowanie potraw: kuchnia zimna, kuchnia gorąca, desery Estetyczne prezentowanie przygotowanych
2024-11-05 08:47:34Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków, sprzedaż małej gastronomii, obsługa klienta SPAPraca zmianowa w godzinach 10:00- 21:00, również w weekendy, średnio 168 h w miesiącu.Oferta doposażenia stanowiska pracy ze wskazanym kandydatem. Wymagania:Wyma
2024-11-04 18:41:45Twój zakres obowiązków, planowanie dziennej produkcji i działań kuchni,, organizowanie i nadzór nad zaopatrzeniem w surowce i półfabrykaty,, bieżące zarządzanie kuchnią i kontrola jakości,, delegowanie zadań, tworzenie procesów i procedur pracy w..
2024-11-04 13:40:43