ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Inne wymagania: Wykształcenie kandydatów zasadnicze zawodowe lub branżowe.Min.3 lata doświadczenia zawodowego.Ksiązec
2025-01-10 07:30:58Alfreda Perczak PPHU POL-TRANS-CATERING...Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw z przeznaczeniem do cateringu lotniczego i HOTELU WILGA.Umowa zlecenie 3 miesiące, docelowo umowa o pracę. Godziny pracy wg. grafiku do ustalenia z pracodawcą, natomiast pracodawca przewiduje pracę od godzi
2025-01-09 18:41:26Dom Seniora Iskra w Mierzęcicach poszukuje osób na stanowisko pomoc kuchenna. Mile widziane doświadczenie
2024-12-27 09:16:45Dom Seniora Iskra 5,0Prywatny Dom Seniora szuka kucharki , kucharza z doświadczeniem lub osoby z ogromną pasją gotowania.Praca przy żywieniu zbiorowym ,obiady domowe , przygotowanie śniadania ,kolacji . Osoby zainteresowanie proszę o przesłanie CV lub kontakt telefo
2024-11-27 14:00:26Doświadczenia na podobnym stanowisku, Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe) – będzie dodatkowym atutem, Kreatywności, poczucia estetyki, dbania o czystość, Posiadania orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjności
2025-01-14 10:25:19Smart-HR 4,1Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe), Minimum 3-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, Szerokiej wiedzy w zakresie kuchni polskiej i sztuki gotowania, Posiadania aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjno
2025-01-14 10:25:19Smart-HR 4,1ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - przygotowywanie dań zgodnie z naszymi przepisami, - przygotowanie oraz kontrola wizualna bufetów śniadaniowych - dbanie o odpowiednią estetykę potraw, - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń w miejscu pracy, - dbanie o
2025-01-28 18:30:21TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄOBOWIĄZKI: Przygotowywanie i gotowanie dań zgodnie z recepturami; Przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności; Współpraca z personelem stołówki w celu efektywnej obsługi klientów
2025-01-18 08:21:02Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, dbanie o porządek, praca w godzinach 7.00-14.00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: umiejętność gotowania, mile widziana osoba na
2025-01-28 18:41:47Twój zakres obowiązków, obsługa śniadań tj. przygotowanie śniadań w renomowanej restauracji (27Th Floor) znajdującej się w prestiżowym hotelu Courtyard by Marriott w Katowicach, zmiana popołudniowa - obsługa a`la cart w kuchni hotelowej w..
2025-01-28 12:40:59Twój zakres obowiązków, Przygotowanie podstawowych składników (mycie, krojenie, obieranie warzyw itp.), Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy, Zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych, Dbanie o dostępność niezbędnych produktów i..
2025-01-27 13:40:54Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji, - Zarządzanie zapasami składników i kontrola ich jakości, - Utrzymywanie czystości i higieny stanowiska pracy, - Współpraca z zespołem kuchennym i obsługą
2025-01-25 15:40:36ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia) - Inne wymagania:
2025-01-25 07:31:02Prowent pphu sp. z o. oZakres obowiązków:Przygotowywanie kuchni tradycyjnej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia)Inn
2025-01-24 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLN - Opis wynagrodzenia: brut
2025-01-23 07:30:56Doner imbiss s.c. marek moch, joanna rostkowskaZakres obowiązków:- przygotowywanie pół produktów gastronomicznych- przygotowywanie miesa do kebaba- utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania dodatkowe: Uprawnienia: prawo jazdy k
2025-01-22 18:41:31Twój zakres obowiązków, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza,, umiejętność przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,, dbałość o standardy wydawanych posiłków,, wiedza z zakresu HACCP,, aktualne badania..
2025-01-21 14:40:42ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 45,00 PLN - Opis wynagrodzenia: + premia do 30% wynagrodzenia
2025-01-21 07:31:01Rudolf klimek, przedsiębiorstwo handlowo...Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, Przechowywanie produktów spożywczych zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy, kontrola zapasów i zamawianie brakujących produktów, dbanie o jakość i świeżość..
2025-01-18 11:40:35Twój zakres obowiązków, Przygotowanie posiłków dla pacjentów wg zaplanowanego jadłospisu ..
2025-01-17 11:40:53SMART-HR - Jesteśmy Agencją Rekrutacyjną realizującą ambitne projekty rekrutacyjne dla naszych Klientów. Cechuje nas precyzja w działaniu oraz krótki czas realizacji zleceń. Dla naszego klienta – prężnie rozwijającej się firmy cateringowej..
2025-01-16 12:21:50Smart-HR 4,1ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Książeczka sanepidu - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (istnieje moż
2025-01-15 07:31:06PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY...Zakres obowiązków:- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. - Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Praca w godzinach: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagania
2025-01-14 18:42:16Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań a'la carte, przygotowywanie potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych..
2025-01-13 09:40:38Twój zakres obowiązków, , 1. Przygotowywanie posiłków dla chorych zgodnie z normami żywienia., 2. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą., 3. Dbanie o racjonalne zużycie produktów..
2025-01-10 17:40:32Twój zakres obowiązków, 1. Przygotowywanie posiłków dla chorych zgodnie z normami żywienia., 2. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą., 3. Dbanie o racjonalne zużycie produktów..
2025-01-10 17:40:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę w zastępstwie WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz - Uprawnienia: Umiejętność pracy w zespole,Samodzielność - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. zawodowe gas
2025-01-10 07:30:58SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY... 4,2Zakres obowiązków:- Zakres obowiązków:1. przygotowywanie posiłków dla pacjentów zgodnie ze zleconymi dietami i zasadami ISO 22000,2. organizacja pracy na swojej zmianie,3. dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.- Praca 7 dni w tygodniu. Pra
2025-01-09 18:41:26Zakres obowiązków:samodzielny kucharz w restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczneUprawnienia: aktualna książeczka sanepidowska lub gotowość (możliwość) jej wyrobienia;, doświadczenie
2025-01-09 18:41:26Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, planowanie posiłków, tworzenie nowych dań, nadzór nad przygotowywaniem dań, dbanie o dobry wizerunek Bistro Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: dbanie o porządek, komunikatywność, wielozadaniow
2025-01-08 18:41:37ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: pksi
2025-01-08 07:30:51FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBAZakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: pksiążeczka san
2025-01-07 18:41:20Zakres obowiązków:- przygotowywanie dań, wybór składników najwyższej jakości, własciwe przechowywanie produktów, dbałość o konserwację urzadzeń kuchennych, utrzymanie nienagannego porządku w miejscu pracy, nadzór nad pracą w kuchni. Wymagania:Wy
2025-01-02 18:41:15Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Organizację pracy kuchni i podległego zespołu, Delegowanie bieżących zadań i nadzór nad 2-osobowym zespołem,Kontrolę produkcji i FC,Koordynację prawidłowego prowadzenia dokumentacji HA
2024-12-09 21:25:47