Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneUprawnienia: Znajomość technik przygotowywania posiłków, Obsługa sprzętu gastronomicznego
2025-02-14 18:41:45Zadania: - praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych; - przygotowywanie potraw i dbałość o najwyższą jakość produktów i gotowych wyrobów; - wykonywanie bieżących zadań, dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku w miejscu pracy; - współpraca w z
2025-02-27 21:06:48Zakres obowiązków:1. Przygotowywanie zbiorowego śniadania 2. Szykowanie ciepłych posiłków które są wydawane w formie bufetu 3. Przygotowywanie kolacji wydawanej w formie bufetu 4. Wydawanie obiadów dla grup zorganizowanych 5. Zakład jest produkc
2025-01-16 18:41:34Opis zadań:zgodnie z programem Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: opieka i pielęgnacja osób starszych Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzi
2025-03-12 18:41:51Obowiązki: nadzorowanie procesów produkcyjnych Kontrolowanie jakości, efektywności i wydajności pracowników, Przygotowywanie harmonogramu prac, Planowanie, koordynowanie i organizowanie działań podwładnych, Dbałość o terminowość realizacji zlece
2025-02-27 21:06:48Opis zadań:- obrobka wstępna produktów niezbędnych do przygotowania dań,- zmywanie i sprzątanie kuchni Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Komunikatywność Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie
2025-02-19 18:41:44Zakres obowiązków:1. Przygotowywanie zbiorowego śniadania 2. Szykowanie ciepłych posiłków, które są wydawane w formie bufetu 3. Przygotowywanie kolacji wydawanej w formie bufetu 4. Wydawanie obiadów dla grup zorganizowanych 5. Zakład jest produk
2025-01-16 18:41:34Zadania: - codzienny wypiek pieczywa cukierniczego -przygotowywania produktów do bieżącej produkcji (ciast, kremów) oraz ich wypiek lub przygotowanie definitywnej formy - przygotowywanie wyrobów zgodnie z planem produkcyjnym -dbanie o powierzone
2025-01-14 21:07:07Data Steward (H/F/NB) Description de l 'entreprise Les équipes d’Ubisoft comptent 20 000 personnes réparties sur plus de 40 sites à travers le monde et sont liées par une mission
2025-01-13 17:35:10UbisoftData Steward (F/M/NB) Company Description Ubisoft’s 20,000 team members, working across more than 30 countries around the world, are bound by a common mission to enrich players’ lives with
2025-01-13 17:35:10UbisoftObowiązki: nadzorowanie procesów produkcyjnych Kontrolowanie jakości, efektywności i wydajności pracowników, Przygotowywanie harmonogramu prac, Planowanie, koordynowanie i organizowanie działań podwładnych, Dbałość o terminowość realizacji..
2025-03-17 11:46:12Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gościsanatorium Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRodzaj umowy:Umowa o
2025-02-28 18:42:03Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości Sanatorium. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżoweUprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole, dobra organizacja pracyInne wymagania: Wymagana znajomość
2025-02-24 18:41:32Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłkówPrzygotowanie dostaw Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, wyższe (w tym licencjat), średnie branżowe, średnie ogólnokształcące, zasadnicze zawodowe, średnie zawodoweUprawnienia
2025-02-12 18:41:48Zakres obowiązków:KucharzPraca w godz 6-14 (7 dni w tyg.również w święta) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczneUprawnienia: doświadczenie zawodowe (wymagany s
2025-02-07 18:41:55Zatrudnię osobę z zamiłowaniem do gotowania i przyrządzania potraw milą uśmiechniętą kontaktową i dyspozycyjną osobę. Więcej informacji pod nr telefonu okolice Słupcy
2025-01-29 15:06:53Zakres obowiązków:Praca w godzinach od 05.00 do 13.00- Przygotowywanie posiłków,- Prace podstawowe w kuchni. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych Wynagr
2025-01-23 18:41:34Hotel Moran****SPA w Ostrowie, to elegancki i wyjątkowy hotel położony nad Jeziorem Powidzkim. Z uwagi na dynamiczny rozwój poszukujemy KUCHARZA, który wesprze naszą obecną WSPANIAŁĄ EKIPĘ na Kuchni. Jeżeli jesteś pracowity, energiczny, uwielbia
2024-11-20 12:25:11Poszukujemy:Pokojówki/pokojowi do sprzątania kompleksu hotelowego 4* i 5*,Kelnerzy/rki barowi i restauracyjni,Kucharze,Praca sezonowa od 10.04 do 10.10.2025Oczekujemy:2 letniego doświadczenia w pracy w hotelu,Znajomość języka angielskiego lub hi
2025-03-18 11:53:58Wymagania obowiązkowe: 1. Wykształcenie gastronomiczne; 2. Znajomość HACCP; 3. Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych; 4. Doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane; 5. Stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na tym s
2025-03-17 21:06:43InterKadra to agencja pracy tymczasowej i doradztwa personalnego z 17-letnim doświadczeniem na rynku. Jesteśmy firmą godną zaufania! Oferujemy pracę dostosowaną do Twoich kwalifikacji i potrzeb
2025-03-17 18:36:12InterKadra Sp. z o. oZakres obowiązków:\nprzygotowanie posiłków z półproduktów;\nporcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych;\ndbałość o odpowiedni wystrój i porządek w kuchni i sali restauracyjnej;\nutrzymywanie higieny oraz porządku w miejscu pracy.\nNasze
2025-03-17 10:54:05Wymagania:\nminimum rok doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza\nznajomość kuchni europejskiej i polskiej\nkreatywność i pasja do gotowania\numiejętność radzenia sobie w stresujących sytuacjach\nOferujemy:\nstabilne zatrudnienie w opar
2025-03-17 10:54:05Opis stanowiska Praca na stanowisku kucharza
2025-03-16 09:30:05Wymagania Wymagania Dostępność do pracy. Umiejętność pracy w zespole oraz zarządzanie zespołem podczas serwisu. Co najmniej rok doświadczenia na podobnym stanowisku
2025-03-16 06:31:03Opis stanowiska Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości
2025-03-15 15:36:02Miejsce pracy: NorymbergiaGłówne zadania:przyrządzanie gorących posiłków w Kuchni HotelowejOferujemy: niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne2 500 Euro Netto miesięcznie - na rękęniemiecki pracodawca zapewnia zakwaterowanieosoby zain
2025-03-14 21:25:50