Restauracja przy hotelu w Markach zatrudni kucharza z doświadczeniem. Zapraszamy. telefon 601243369
2025-09-14 15:05:34Opis stanowiska Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożyw
2025-12-14 07:30:07Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw według ustalonego menu, - Utrzymywanie czystości i higieny w kuchni..
2025-12-13 15:41:16MIEJSCE PRACY: Hotel, Amsterdam, HolandiaO KLIENCIE:Ten duży i znany hotel 4-gwiazdkowy znajduje się w samym centrum Amsterdamu. Oferuje inspirujące środowisko, w którym wyjątkowa obsługa łączy się z przyjazną i swobodną atmosferą. Hotel posiada
2025-12-13 06:59:52Talent OdysseyTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z karty zgodnie z recepturami i standardami restauracji , Organizacja stanowiska pracy i utrzymanie czystości oraz higieny zgodnie z zasadami BHP i HACCP., Udział w produkcji - przygotowywanie..
2025-12-12 20:40:06Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie dań zgodnie z menu i standardami restauracji , - Koordynowanie pracy zespołu kuchni podczas zmiany , - Monitorowanie jakości i świeżości używanych składników , - Wsparcie w tworzeniu nowych przepisów i.
2025-12-12 12:41:24Praca marzeń w Grecji czeka na Ciebie! Dołącz do zespołu luksusowych, 5-gwiazdkowych hoteli, gdzie każdy dzień to nowe doświadczenia, piękne widoki i praca w międzynarodowym, przyjaznym środowisku. Oferujemy atrakcyjne bonusy, możliwość rozwoju
2025-12-12 06:59:46Talent OdysseyPoszukuję pracowników na stanowisku: kucharz w Domu Pomocy Społecznej dla Kobiet . Wymagana znajomość kuchni, solidność wykonywanej pracy, umiejętność pracy w zespole i kultura osobista. Praca w systemie zmianowym od pon. do niedzieli w godz. 6
2025-12-11 21:05:26Szkoła Podstawowa nr 407 zatrudni kucharkę/kucharza. Wymagania: Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku kucharza. Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw. Dbanie o estetyk
2025-12-11 15:35:07Szkoła podstawowa nr 407 5,0Twój zakres obowiązków, Wsparcie kucharzy liniowych i szefa kuchni w codziennej pracy na kuchni, Przygotowywanie składników według wytycznych (mycie, krojenie, obróbka wstępna), Pomoc w przygotowywaniu dań zgodnie z recepturami i standardami..
2025-12-11 06:40:05Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych Przestrzeganie zasad haccp i bhp Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejs
2025-12-10 07:28:26ISS Facility Services Sp. Z O. O 5,0Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca zgodnie z wytycznymi HACCP Współpraca z zespołem kuchni i obsługi Organizacja pracy pod presją czasu
2025-12-10 07:28:26Zakres obowiązków:Pełna organizacja posiłków: przygotowywanie, wydawanie, sprzątanie, zmywanie. Zarządzanie personelem kuchennym. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: średnie zawodoweJęzyk: polsk
2025-12-09 18:40:30Twój zakres obowiązków, Przygotowanie potraw., Dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw...
2025-12-09 09:41:27Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków Obsługa kasy fiskalnej i terminala Przyjmowanie zamówień na wynos Sprzątanie kuchni Dbanie o estetykę serwowanych potraw Utrzymanie porządku w miejscu pracy Zmywanie naczyń stołowych
2025-12-09 07:31:10Zakres obowiązków:- przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem,- wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systeme
2025-12-08 18:40:38Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu oraz standardami hotelu, Zapewnienie wysokiej jakości dań poprzez właściwe przygotowanie składników, przyrządzanie potraw oraz prezentację dań, Zachowanie czystości i porząd
2025-12-08 11:41:55Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości, Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób..
2025-12-08 10:41:52Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, racjonalna gospodarka produktami, dbałość o jakość, świeżość i prezentację dań, utrzymywanie czystości w miejscu pracy..
2025-12-08 10:41:51Grupa emeis, działająca dotychczas pod marką Orpea, jest obecna w Polsce od 2001 roku. Jako lider stacjonarnej opieki długoterminowej, emeis Polska oferuje prawie 1500 miejsc w nowoczesnych Domach opieki dla seniorów zlokalizowanych na Mazowszu
2025-12-06 10:59:44emeis Polska (dotychczas Orpea): ogólnopolska...Opublikowana 15:26:18. Additional InformationJob Number 25158970Job Category Food and Beverage & CulinaryLocation Sheraton… Zobacz tę i więcej podobnych ofert pracy na LinkedIn
2025-12-05 18:52:01Marriott InternationalZakres obowiązk ów:przygotowywanie i podawanie posiłk ów dla 2 osobowej, polskiej rodziny, zgodniez ustalonym harmonogramem i preferencjami klienta;utrzymywanie porządku i higieny w kuchni oraz przestrzeniach związanychz przygotowywaniem posiłk
2025-12-05 11:53:46Bemanningscentralen I Norr AB zatrudni kucharzy z kilkuletnim doświadczeniem i znajomością j. angielskiego do pracy w różnych obiektach na terenie Szwecji. Oferujemy zatrudnienie całoroczne i sezonowe na stanowiskach a la carte, do pracy przy bu
2025-12-04 21:05:30Zakres obowiązków:• przygotowywanie posiłków dla wychowanków zgodnie z normami żywieniowymi i jadłospisem,• wykorzystywanie produktów zgonie z jadłospisem i sztuką kulinarną,• przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców, przygotowanie i por
2025-12-04 18:40:28Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami restauracji, Organizacja pracy kuchni, w tym koordynacja stanowiska i wsparcie zespołu, Planowanie produkcji oraz harmonogramowanie przygotowań, Kontrola
2025-12-04 13:41:24Twój zakres obowiązków, Wsparcie przy produkcji wszelkiego rodzaju wyrobów w sekcjach kuchni zimnej, gorącej, cukierni lub sałatek;, Obieranie i krojenie owoców i warzyw;, Układanie, ważenie i pakowanie gotowych wyrobów;, Ustawienie wyrobów w..
2025-12-03 15:41:31Twój zakres obowiązków, Wsparcie przygotowywania produktów słonych, Krojenie, ważenie, pakowanie gotowych wyrobów, umieszczanie w chłodni, wypełnianie kart produkcyjnych, Kontrola jakości i higiena – dbanie o walory smakowe, świeżość, estetykę.
2025-12-03 14:41:29