Szef kuchni Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -
2025-12-10 21:05:27Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -..
2025-12-10 13:04:42Obowiązki: • Planowanie, nadzorowanie, rozliczanie i rejestrowanie produkcji gastronomicznej • Dbanie o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń znajdujących się w kuchni • Przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP • Inne -..
2025-12-10 12:49:42T J. Kordus Property sp. jOpis stanowiska:Zarządzanie zespołem kucharzy oraz organizacja pracy kuchniTworzenie i aktualizacja menu z uwzględnieniem sezonowości produkt ówDbałość o wysoką jakość i estetykę serwowanych dańNadz ór nad zam ówieniami, stanami magazynowymi i k
2025-12-12 11:53:47Opis stanowiska:przygotowywanie dań - praca w restauracjach i hotelach - r óżne lokalizacje w Irlandiiposzukujemy kandydat ów na takie stanowiska jak:Chef de Partie, Sous Chef i inneWymagania:doświadczenie zawodowe, znajomość języka angielskiego
2025-11-28 11:53:51Pracownik Gastronomii100_42149Obowiązki umowa o pracęwakaty na cały lub 0,5 etatustawka 5000 zł br przy całym etacieokres zatrudnienia: Grudzień 2025Wymagania przygotowywanie posiłków oraz przekąsek - Bistro/Kawiarniaobsługa kasy fiskalnej i ter
2025-12-14 06:59:44GI GroupMIEJSCE PRACY: Hotel, Amsterdam, HolandiaO KLIENCIE:Ten duży i znany hotel 4-gwiazdkowy znajduje się w samym centrum Amsterdamu. Oferuje inspirujące środowisko, w którym wyjątkowa obsługa łączy się z przyjazną i swobodną atmosferą. Hotel posiada
2025-12-13 06:59:52Talent OdysseyOpis stanowiska Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Spr
2025-12-11 11:23:02Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie i wydawanie dań w formie bufetów i serwisów talerzowanych, Sporządzanie receptur, Dbanie o czystość i higienę stanowiska pracy i sprzętu, Dbanie o ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów, Obsługa
2025-12-11 09:41:12Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na samodzielnym stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe, przygotowywanie śniadań dla gości z hotelu oraz obiadów na spotkani
2025-12-10 21:05:27Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami. Dekoracja wydawanych dań. Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy. Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji. Dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny ur
2025-12-10 21:05:27Kucharz Miejsce pracy: Łódź Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami, Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji Dbałość o właściwy stan techniczny i sani
2025-12-10 21:05:27Kucharz Bankietowy Miejsce pracy: Łódź Widzew Opis stanowiska: Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej na przyjęcia bankietowe, współpraca z zespołem . Wymagania Wykształcenie kierunkowe zawodowe jako kucharz lub pokrewne z branży gastronomicznej
2025-12-10 21:05:27Zakres odpowiedzialności: • pomoc w przygotowywaniu posiłków • bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni • utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni Wymagania: • wykształcenie min. zawodowe •
2025-12-10 21:05:27Zakres odpowiedzialności: • pomoc w przygotowywaniu posiłków • bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni • utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni Wymagania: • wykształcenie min. Zawodowe,..
2025-12-10 13:04:16Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami, Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji Dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów..
2025-12-10 12:49:27T.j. kordus property spółka jawnaOpis stanowiska Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO Kontrola dokumentów od dosta
2025-12-09 15:29:24Zakres obowiązków:- Pomoc w zakresie szykowania półproduktów na kuchni, uzupełniania produktów z magazynu, - zmywanie naczyń, załadowanie i rozładowanie zmywarki,- wsparcie kucharza w prostych kuchennych czynnościach, - dbałość o porządek na kuc
2025-12-08 18:40:38Opis stanowiska Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontro
2025-12-05 07:30:38Zatrudnię panią na stanowisko pomocy kuchennej. Praca od poniedziałku do piątku Godziny pracy do ustalenia Miejsce pracy Bałuty Wypłacamy tygodniówki. Osoby zainteresowane proszę o kontakt tylko telefoniczny. Proszę nie przesyłać CV 601270319 60
2025-11-27 05:05:35Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie ciasta (monoprodukt - ciastko pasteis de nata) według receptury., Dbanie o utrzymanie stałej jakości wyrobów zgodnie z ustalonym standardem., Realizacja procesu wypieku – obsługa pieców, nadzorowanie..
2025-11-26 11:41:42Zakres obowiązków:-obowiązkowe przestrzeganie BHP-obieranie warzyw, owoców-obróbka mięsa-gotowanie-dbanie o miejsce oraz stanowisko pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)Wykształcenie: podsta
2025-11-25 18:40:39Twój zakres obowiązków, zapewnienie wysokiego standardu świadczonych usług oraz zadowolenia Gości w restauracji hotelowej, organizowanie oraz nadzorowanie pracy kelnerów na zmianie śniadaniowej [od 6:30], wdrażanie nowych pracowników oraz..
2025-11-25 13:41:22Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań kuchni polskiej (serwowanych w bufecie),, przygotowywanie śniadań (jajecznica, jajka sadzone),, przygotowywanie kanapek, bagietek, bajgli i sałatek,, dbanie o jakość i estetykę potraw,, utrzymanie..
2025-11-14 09:40:42Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie bufetu śniadaniowego od podstaw., Wypiekanie, obrabianie oraz przygotowanie składników potrzebnych do produkcji., Krojenie oraz obróbka warzyw., Krojenie i przygotowanie pieczywa., Przygotowanie deserów,.
2025-12-09 13:41:32Twój zakres obowiązków, przygotowywanie receptur i tworzenie dań, tworzenie atrakcyjnego i modnego menu, nadzorowanie i dbanie o wysoki poziom efektywności pracy podległego zespołu, w tym tworzenie grafiku dla personelu, optymalizacja kosztów..
2025-12-02 15:41:55Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie składników do potraw (mycie, obieranie, krojenie warzyw i owoców) , Utrzymywanie czystości stanowiska pracy oraz zaplecza kuchennego , Pomoc w podstawowych pracach kuchennych zgodnie z poleceniami kucharza
2025-11-20 17:41:08Twój zakres obowiązków, Samodzielne przygotowywanie posiłków według ustalonego menu, Dbanie o estetykę i jakość serwowanych dań, Współpraca z zespołem podczas organizacji przyjęć..
2025-11-19 18:03:29Twój zakres obowiązków, Organizacja i koordynacja pracy zespołu kucharzy i pomocników, Tworzenie menu bankietowego w oparciu o standardy firmy i wymagania klienta, Planowanie produkcji i logistyki przygotowań (również poza siedzibą firmy), Nadzó
2025-11-14 19:40:06