Zakres obowiązków:Przygotowywanie imprez w restauracji (krojenie, obieranie warzyw, dekorowanie, gotowanie, pomoc na kuchni) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: praca w zespoleWymagania pożądane: Uprawni
2025-03-26 18:41:48Opis stanowiska dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi pilnowanie świeżości używanych produktów dbanie o porządek na stanowisku pracy
2025-04-21 09:50:02Opis stanowiska Przygotowywanie posiłków według receptur. Zapewnianie najwyższej jakości dań i półproduktów. Dbanie o porządek w kuchni, opis produktów, zarządzanie datami produktów (FIFO). Kontrola dokumentów od dostawców
2025-04-18 12:30:04Opis stanowiska Przygotowywanie smacznych i estetycznych dań zgodnie z menu hotelowym, Dbanie o najwyższe standardy jakości i higieny (znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem), Współpraca z zespołem kuchennym w celu zapewnienia najwyższej
2025-04-17 14:40:02Opis stanowiska Przygotowywanie i kontrola jakości posiłków zgodnie z zaplanowanym menu
2025-04-13 14:40:02Zakres obowiązków:Planowanie i przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywieniowymi dla dzieci w wieku przedszkolnym. Obsługa urządzeń gastronomicznych w tym pieca konwekcyjno-parowego. Organizacja pracy kuchni, współpraca z intendentem. Utrz
2025-04-15 18:41:57Restauracja Kredens zlokalizowana w kompleksie CENTRUM CONFERO w Nysie, poszukuje pracownika na stanowisko: kucharz. KUCHARZObowiązki przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysoki
2025-04-10 11:00:50MAX BAU SP Z O OPoszukujemy:Pokojówki/pokojowi do sprzątania kompleksu hotelowego 4* i 5*,Kelnerzy/rki barowi i restauracyjni,Kucharze,Praca sezonowa od 10.04 do 10.10.2025Oczekujemy:2 letniego doświadczenia w pracy w hotelu,Znajomość języka angielskiego lub hi
2025-03-18 15:25:42Opis zadań:pon pt 10-18 Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, średnie ogólnokształcąceInne wymagania: umejętność pracy w zespole, zmysł elastyczny, poczucie elegancji, estetyczny, osoba sprawna fizycznie Stypendium br
2025-04-17 18:41:42Opis zadań:pon- pt 10-18 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie ogólnokształcąceInne wymagania: umiejetność pracy w zespole, zmysł estetyczny, poczucie elegancji, osoba sprawna
2025-04-17 18:41:42Zakres obowiązków:pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu dań, a docelowo zatrudnienie na stanowisko kucharza; praca w godz. 6:00-14:00, 14:00-22:00 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Książeczka do celów
2025-04-16 18:41:36Zakres obowiązków:Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: Wykształcenie bez znaczenia, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, chęci do pracy, zaangażowanie. Wyna
2025-04-16 18:41:36PRACUJ Z NAMI! McDonald's Oleśnica Mała - praca do schrupania! Pracownik restauracji: już od 28,80 zł brutto/godz. Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McD
2025-04-13 12:35:44McDonald's PolskaZakres obowiązków:Obsługa gości restauracji, prac przy imprezach, przygotowywanie sali, itp. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: praca w zespoleWymagania pożądane: Uprawnienia: DOŚWIADCZENIEWymagania dod
2025-04-01 18:41:37Opis zadań:wg wniosku Wymagania: Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj umowy:Nie dotyczyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracySposób aplikowania:za pośrednictwem urzęduMiejsce pracy: Brzeg, powiat: brzeski, woj: opolskieAd
2025-04-01 18:41:37Opis zadań:wg programu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: WYMAGANIA: wykształcenie bez znaczenia,KANDYDAT: PROGRAM: FEOSTAŻ: 6 miesięcyBrak gwarancji zatrudnienia po stażu Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodza
2025-03-28 18:42:10Opis zadań:wg programu Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: WYMAGANIA: wykształcenie podstawowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.KANDYDAT: brakPROGRAM: FEOSTAŻ: 6 miesięcyGwarancja zatrudnienia
2025-03-20 18:41:45Zakres obowiązków:przygotowywanie napoi gorących, osługa kasy, przyjmowanie zamówień i wydawanie zamówień: Restauracja McDonalds Witowice Wymagania:Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umo
2025-03-11 18:41:30Zakres obowiązków:Dopilnowanie restauracji. Dopilnowanie grafików. (RESTAURACJA AUTOSTOP WYSOKA) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: praca w zespole, DOŚWIADCZENIE Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:U
2025-01-30 18:42:15Restauracja KREDENS w Nysie zlokalizowana przy Centrum Confero poszukuje do pracy osoby na stanowisko szefa kuchni. Zakres obowiązków -przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, -organizacja pracy kuchni, -zapewnienie wys
2025-01-22 15:06:42Brygadzista100_29743Obowiązki Realizacja planu produkcyjnego wraz z dbaniem o jakośćZarządzanie i organizowanie pracy zespołu Dbałość o poprawną ewidencję czasu pracy podległych pracownikówOdpowiedzialność za przestrzeganie obowiązujących standa
2025-04-19 11:00:42GI GroupZakres obowiązków:Doświadczenie w kuchni staropolskiej (gotowaniu klasycznych potraw).Przygotowywanie potraw zgodnych z tradycyjnymi recepturami.Stosowanie lokalnych, sezonowych produktów.Estetyczne podawanie dań.Utrzymanie standardów higieny, d
2025-04-19 18:41:39Opis zadań:pon. - pt. 7-15 Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodowe, średnie ogólnokształcąceInne wymagania: wyczucie smaku, poczucie estetyki, umiejętnośc pracy w zespo
2025-04-17 18:41:42Restauracja & Catering Smaki Świata zatrudni kucharza/kucharkę, pomoc kuchenną. Aplikację proszę wysyłać na adres @ lub osobiście w Restauracji W zgłoszeniu prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla
2025-04-13 21:06:44Zatrudnimy kucharzy na bardzo dobrych warunkach z możliwością stałego doskonalenia się . Praca w obiekcie Hotelowo-Restauracyjnym z możliwością zakwaterowania
2025-04-10 21:06:42Zakres obowiązków:PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADANIA, DRUGIEGO SNIADANIA I KOLACJI PENSJONARIUSZOM DOMU SENIORA, WYDANIE OBIADU Z CATERINGU Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 31,50 PLNRodzaj umowy:U
2025-04-10 18:41:50Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw zgodnie z ustalonym menu i recepturami.Obsługa urządzeń kuchennych w tym pieca konwekcyjno-parowego.Organizacja i utrzymanie porządku w miejscu pracy zgodnie z zasadami BHP i HACCP.Optymalne wykorzystanie z
2025-04-09 18:41:42Zakres obowiązków:PRZYRZĄDZANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ W RESTAURACJI Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Handel - książeczka sanitarno - epidemiologicznaWymagany staż pracy: lata: 1 Wynagrodzenie bru
2025-04-02 18:42:01Zakres obowiązków:W ZAWODZIE Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: DOŚWIADCZENIE MILE WIDZIANE, CHĘCI DO PRACYCHĘĆ DO P
2025-04-02 18:41:59Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw oraz dbanie o właściwy stan techniczny urządzeńkuchennych.Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pra
2025-04-01 18:41:35Zakres obowiązków:1) Przygotowywanie higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą ich jakość i smak;2) Stosowanie w pracy wymogów HCCP;3) Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów;4) Przestrzeganie zasad technologii i
2025-03-03 18:41:42