Opis zadań:1. Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, 2. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Stypend
2025-03-12 18:41:48Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze branżoweWymagany staż pracy: lata: 2 Wyn
2025-03-03 18:41:43Opis zadań:- przygotowywanie składników do pizzy;- przygotowywanie ciasta do pizzy;- przygotowanie pizzy;- wypiek pizzy;- prace porządkowe na stanowisku. Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: średnie branżowe, średnie ogólnokształcące, śr
2025-04-18 18:41:37McDonald's na weekendy? TAK Nie masz czasu w tygodniu? Chcesz dorobić w weekendy? Aplikuj do nas! Restauracja McDonald's Kutno, ul. Kościuszki 75 Pracownik restauracji na weekend Za
2025-04-15 15:36:23McDonald's PolskaRestauracja McDonald's Kutno, ul. Kościuszki 75 Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Dlaczego warto? McDonald's to jedna z najczęśc
2025-03-25 15:37:02McDonald's PolskaPRACOWINK ZMIANY NOCNEJ W McDONALD'S NA PEŁEN ETAT lub CZĘŚĆ ETATU PRACUJ Z NAMI! Szukasz stałej pracy w fajnej atmosferze i wielokulturowym zespole? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's Zgier
2025-03-24 15:36:46McDonald's PolskaZakres obowiązków:POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW DLA KLIENTA BIEŻĄCEGO ORAZ IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodoweUprawnienia: chęć do pracy w gastronomii, empatia,komunikatywność, cierpliwość
2025-03-13 18:42:00Opis zadań:1. Przygotowanie surowców do produkcji.2. Dzielenie, formowanie ciast, dodawanie nadzienia.3. Obsługa pod nadzorem maszyn i urządzeń, sprzętów piekarniczych.4. Krojenie pieczywa, etykietowanie, pakowanie do transportu.5. Dbanie o czys
2025-03-05 18:41:25Opis zadań:1. Sprzątanie pokoi oraz pomieszczeń typu hole, schody, sale.2. Uzupełnianie artykułów eksploatacyjnych, komsumpcyjnych.3. Współpraca z innymi działami hotelu.4. Wymiana pościeli, koców, narzut. Rozliczanie się z poboru czystej poście
2025-02-25 18:41:39Opis zadań:1. pomoc w przygotowaniu potraw.2. Zapoznanie ze sprzętem kuchennym.3. Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej, termicznej surowców.4. Stosowanie receptur gastronomicznych.5. Panierowanie, obsmażanie, gotowanie.6. Zabezpieczenie pro
2025-02-25 18:41:39Zakres obowiązków:Produkcja pieczywa, wypiek, krojenie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: sprawność fizyczna, mile widziane doświadczenie , umiejetność pracy w zespole Wymagania pożądane: Uprawnienia: książeczka
2025-01-30 18:42:13Opis zadań:1. Obsługa klienta2. Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy3. Zbieranie zamówień4. Wydawanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie branżoweUprawnienia: chęć do pracy, obsługa klienta, książeczka sanepidowska St
2025-01-22 18:41:29Opis zadań:1. Pomoc w roznoszeniu posiłków.2. Pomoc mieszkańcom przy ścieleniu łóżek.3. Pomoc w utrzymaniu czystości w szafach i szafkach przyłóżkowych.4. Pomoc przy porządkowaniu pokoi mieszkańców, łazienek, korytarzy, stołówki, świetlicy, łącz
2025-01-09 18:41:20Zakres obowiązków:- przygotowywanie różnego rodzaju potraw kuchni białoruskiej (regionalnej) według oryginalnych przepisów, zgodnie z zaleceniami szefa kuchni- praca stojąca w wysokich temperaturach- umowa zlecenie na okres 3 lat Wymagania:Wymag
2025-04-18 18:41:37Zakres obowiązków:- przygotowanie dań kuchni orientalnej w oparciu o oryginalne produkty i przyprawy - praca w systemie dwuzmianowym (9-17 lub 13-21)- praca stojąca w wysokich temperaturach- umowa zlecenie na okres 3 lat Wymagania:Wymagania koni
2025-04-18 18:41:37Zakres obowiązków:- przygotowanie dań kuchni orientalnej w oparciu o oryginalne produkty i przyprawy - praca w systemie dwuzmianowym (9-13 lub 13-17)- praca stojąca w wysokich temperaturach- umowa zlecenie na okres 3 lat Wymagania:Wymagania koni
2025-04-18 18:41:37Opis stanowiska Przygotowywanie potraw według ustalonych standardów. Zapewnienie wysokiej jakości i estetyki dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca zespołowa. Obsługa klientów oraz kontrola jakości składników i zapasów. Przestrzega
2025-04-18 15:52:02Oferujemy: Dobrą, stabilną prace. Godziny pracy 6-14 / 14-22 / 22-6. Umowa o pracę na początek na okres próbny z możliwością przedłużenia. Darmowy obiad, darmowe napoje. Możliwość skorzystania z transportu zbiorowego. Dodatkowe premie za frekwen
2025-04-16 18:34:52Zakres obowiązków:Obieranie warzyw, przygotowywanie surówek, zmywanie naczyń, utrzymywanie porządku oraz prace zlecone przez kucharza. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: Staż pracy mile widziany. Wyn
2025-04-14 18:41:53Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw wg menu. Przygotowywanie imprez rodzinnych. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychI
2025-04-14 18:41:53Kucharz Bankietowy Miejsce pracy: Łódź Widzew Opis stanowiska: Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej na przyjęcia bankietowe, współpraca z zespołem . Wymagania Wykształcenie kierunkowe zawodowe jako kucharz lub pokrewne z branży gastronomicznej
2025-04-09 21:06:45Opis stanowiska: Osoba zatrudniona na samodzielnym stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe, przygotowywanie śniadań dla gości z hotelu oraz obiadów na spotkani
2025-04-09 21:06:44Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z naszymi standardami, Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji Dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów..
2025-04-09 11:10:45T.j. kordus property spółka jawnaZakres obowiązków:Przygotowywanie dań wg oryginalnych receptur kuchni tureckiej (ezogelin corbasi, adana sis kebap, mercimek corbasi, etc.). Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: komunikatywność, umiejętność pracy
2025-04-08 18:41:46Zakres obowiązków:przygotowywanie dań -pizze, makarony, przystawki itp. wydawanie dań na wydawce Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLNSystem wynagradzania:Czasowy ze stawką godzinowąRodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
2025-04-03 18:41:53Zakres obowiązków:- Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, średnie zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Dyspozycyjność Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLNRod
2025-04-02 18:42:04Browar Wiatr w Uniejowie (woj. łódzkie) szuka pracowników, poszukujemy chętnych do pracy na stanowisku: KUCHARZ Do Twoich zadań należeć będzie: · prawidłowe przygotowywanie dań, a także dbałość o ich jakość, świeżość i prezentację, · współpraca
2025-03-31 21:06:46