Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw, Utrzymanie czystości stanowiska pracy ..
2025-01-27 11:40:50Twój portal z ofertami pracy
2025-02-17 15:54:04DR. MAXOpis stanowiska Sprzedaż i doradztwo farmaceutyczne zgodne z najwyższymi standardami opieki. Profesjonalna realizacja recept oraz skuteczne zarządzanie asortymentem magazynowym. Kompleksowa obsługa pacjenta, w tym wytwarzanie leków recepturowych
2025-02-14 19:40:03Do Twoich zadań należeć będzie: sprzedaż leków oraz wykonywanie leków recepturowych i aptecznych prawidłowe przyjmowanie i realizowanie recept oraz zamawianie towaru monitorowanie stanów w magazynie aptecznym
2025-02-12 19:40:07Opis zadań:przyjmowanie i realizacja zamówień, przygotowanie dostaw w/g zamówień, kontrolowanie jakości potraw, ważenie i porcjowanie potraw Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Stypendium brutto: 1 994,40 PLNRodzaj
2025-01-24 18:41:42Zakres obowiązków:przygotowanie dań kuchni wschodniej, dań fast food, kontakt z klientem, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie stanowiska pracy(godziny pracy: 8:00 - 16:00, 16:00 - 24:00) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie:
2025-02-07 18:41:52Zakres obowiązków:obsługa klienta, nakrywanie sali; przyjmowanie zamówień rozliczeń, sprzątanie stanowiska(godziny pracy: 9-17) Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, podstawoweInne wymagania: mile widziane prawo jazd
2025-01-30 18:42:13Zakres obowiązków:obsługa klienta, dostarczanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej, praca w "Stajnia" - Restauracja i Bar w Janowie Podlaskim(godziny pracy 10:30-20:30, 11.00-22.00 - istnieje możliwość dostosowania godzin pr
2025-01-22 18:41:29Zakres obowiązków:pomoc w przegotowaniu posiłków, obróbka warzyw, zmywanie, sprzątanie miejsca pracy, praca w "Stajnia" - Restauracja i Bar w Janowie Podlaskim(godziny pracy 10:30-20:30, 11.00-22.00 - istnieje możliwość dostosowania godzin pracy
2025-01-22 18:41:29Zakres obowiązków:sporządzanie potraw, opracowywanie karty menu, zarządzanie personelem i towarem, kontrola jakości, praca w "Stajnia" - Restauracja i Bar w Janowie Podlaskim(godziny pracy 10:30-20:30, 11.00-22.00 - istnieje możliwość dostosowan
2025-01-22 18:41:29Informacje podstawoweMiejsce pracy: Armii Krajowej 5, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieZakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami.Realizacja przydzielonych zadań w kuchni.Efektywna współpraca z
2025-02-16 11:00:57P.H.U. TOPAZ ZBIGNIEW PACZÓSKIOpis zadań:1. Zapoznanie się z organizacją Zajazdu Piotr.2. Zapoznanie z menu restauracji3. Praca z klientami zakres prac związanych z przyjmowaniem zamówień od klientów w/g zamówień.4. Zapoznanie się z organizacją prac za barem:-układanie towar
2025-02-14 18:41:41Opis zadań:1. Zapoznanie z organizacją pracy w Zajezdzie Piotr oraz przepisami BHP.2. Zapoznanie z organizacją pracy w kuchni:- zapoznanie z kartą restauracji przygotowywanie dań z meni,- zapoznaie z urządzeniami : wyparzarka naczyń, obieraczką
2025-02-14 18:41:41ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku, do
2025-02-14 07:31:20Panderosa s.c. Inga Myszka, Marcin MyszkaWitam Poszukiwana jest kelnerka do pizzeri Mile widziane doświadczenie ,ale oczywiście wszystkiego też i nauczymy. Potrzebujemy osoby pewnej siebie, chętnej do pracy oraz dostępnej czasowo. Wymagana jest książeczka sanepidowska. Dobrze widziany
2025-02-13 21:06:49Zakres obowiązków:przygotowywanie różnymi sposobami potraw z mięsa, ryb, jaj, mleka Wymagania:Inne wymagania: Aktualna książeczka SANEPID Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnySposób aplikowania:kontakt prze
2025-02-13 18:41:54Zakres obowiązków:Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, wydawanie dań i dbanie o odpowiednią estetykę, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy, udzial w tworzeniu menu restauracji. Praca głównie w piątek, sobotę oraz ni
2025-02-13 18:41:50Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw wg receptury baru, wydawanie przygotowanych potraw oraz utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: przygotowywanie potraw kuchni k
2025-02-12 18:41:44Zakres obowiązków:sporządzanie wg ustalonych norm, receptur kulinarnych różnych potraw w punkcie małej gastronomi MY KEBAB. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: 3 lata stażu pracy w zawodzie k
2025-02-12 18:41:44Zakres obowiązków:pomoc w przygotowaniu potraw i ich wydawanie Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalneInne wymagania: oferta pracy wyłącznie dla osób zarejestrowanych w PUP w Świdniku Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj um
2025-02-12 18:41:44Opis stanowiska Obsługa urządzeń do mycia naczynia Czyszczenie zastawy stołowej Zachowanie standardów czystości i sanitarno-technicznych urządzeń Utrzymanie porządku w kuchni i przylegających pomieszczeniach Asystowanie Szefowi kuchni oraz zespo
2025-02-09 14:40:02Opis stanowiska Profesjonalna obsługa klientów i tworzenie pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw według standardów restauracji, Utrzymanie czystości na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej
2025-02-08 10:24:02Główne zadania: Obsługa maszyn myjących naczynia Czyszczenie sztućców i zastawy Zapewnienie czystości oraz dobrego stanu sanitarnego i technicznego urządzeń Utrzymywanie porządku w kuchni, pomieszczeniach socjalnych oraz magazynowych Wsparcie Sz
2025-02-07 14:40:02Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie oryginalnych produktów KFC zgodnie z naszymi standardami jakości,, Zapewnienie naszym Gościom wyjątkowej obsługi poprzez szybkie i dokładne realizowanie zamówień,, Utrzymanie czystości na swoim stanowisku
2025-02-06 15:40:49Główne zadania:obsługa maszyn do mycia naczyńczyszczenie sztućców i zastawydbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeńutrzymanie porządku w kuchni, w pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowychpomoc Szefowi kuchni
2025-02-06 11:53:47Twoje główne zadania: Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów i budowanie pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw według standardów restauracji, Dbałość o czystość na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej
2025-02-06 10:24:02