Opis zadań:SPRAWDZANIE TERMINU PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTÓW, ZABEZPIECZENIE PRODUKTÓW PRZED ZEPSUCIEM, PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW, MYCIE, OBIERANIE, ROZDRABNIANIE ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, WYKONANIE OBRÓBKI RĘCZNEJ, MECHANICZNEJ I TERMICZNEJ SUR
2025-03-28 18:42:10Opis zadań:SPRAWDZANIE TERMINU PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTÓW, ZABEZPIECZENIE PRODUKTÓW PRZED ZEPSUCIEM, PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW, MYCIE, OBIERANIE, ROZDRABNIANIE ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, WYKONANIE OBRÓBKI RĘCZNEJ, MECHANICZNEJ I TERMICZNEJ SUR
2025-03-28 18:42:10Zakres obowiązków:Przygotowywanie potraw kuchni polskie, umiejętność samodzielnego przygotowywania dań. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweWymagania pożądane: Wykształcenie: średnie zawodoweInne wymagania: komunikat
2025-02-27 18:41:47Zakres obowiązków:Przygotowanie dań zgodnie ze standardami, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, zapewnienie wysokiego standardu obsługi, umiejętne gospodarowanie towarem oraz minimalizowanie strat, dbanie o porządek w miejscu
2025-02-25 18:41:40Zakres obowiązków:Przygotowanie posiłków od podstaw do wydania. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wymagane doświadczenie, zaangażowanie, komunikatywność, gotowość do pracy w weekendy
2025-01-20 18:41:34ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Pomoc w przygotowaniu potraw. - Dbanie o wysoką jakość serwowanych potraw oraz estetykę wydawanych dań. - Współpraca z kucharzami i innymi członkami zespołu kuchennego. - Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
2025-04-16 15:30:11American Heart of Poland S.AZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami obowiązującymi w Uzdrowisku. - Aktywna współpraca z pracownikami Działu żywienia: magazyn, dietetycy, kelnerzy. - Uzupełnianie dokumentacji HACCP. - Czytanie asygnat i przygoto
2025-04-16 15:30:11American Heart of Poland S.AZakres obowiązków: Nadzorowanie i wsparcie codziennej działalności kuchennej. Pomoc w zarządzaniu zespołem i planowaniu menu. Gotowanie, nadzór nad procesem przygotowywania posiłków i ich wydawanie. Przestrzeganie standardów jakości i świeżości
2025-04-13 15:23:03ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - sporządzanie zamówień, dbanie o jakość oraz ilość produktów, - nadzorowanie składów dań i oznaczania alergenów, - kontrolowanie jakości serwowanych dań, - zarządzanie produkcją, - dbanie o właściwy poziom food costu, - zarzą
2025-04-12 07:30:08TOP APART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - Zawody: Kucharz* - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN - Opis w
2025-04-09 07:31:15HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI...Zakres obowiązków:Wykształcenie: zawodowe; doświadczenie nie jest konieczne, pracownik zostanie przeszkolony do wykonywania obowiązków; zakres obowiązków: obsługa wesel, innych uroczystości, gości restauracji, dwie zmiany, miejsce pracy: Restaur
2025-04-08 18:41:49ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na czas określony WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN - System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
2025-04-01 07:31:12Górnośląskie centrum kultury i spotkań im...Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków/pomoc w przygotowywaniu posiłkówWykształcenie min. zawodowe, prawo jazdy kat. B, mile widziane doświadczenie. Możliwość pracy na umowę zlecenie, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą. Wymagania: Wyn
2025-03-31 18:42:07Zakres obowiązków:Przygotowywanie produktów do produkcji, obsługa gości indywidualnych oraz imprez okolicznościowych, wyrabianie pizzy oraz fast food, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, dbanie o sprzęt kuchenny Wymagania:Wymagania koniec
2025-01-24 18:41:44Zakres obowiązków:Praca w restauracji Mc Donalds na wszystkich stanowiskach (po przeszkoleniu) Wymagania:Wymagania konieczne: Uprawnienia: pełna dyspozycyjność pracy (7 dni w tygodniu w godzinach od 06:00 do 06:00), zmianowość pracy, doświadczen
2025-04-14 18:41:54Zakres obowiązków:Pomoc w pracach kuchennych,praca w restauracji, także w weekendy, popołudniami. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: dyspozycyjność, praca w weekendyWymagania dodatkowe: Zawód:
2025-04-14 18:41:54Zakres obowiązków:Przygotowywanie ciast drożdżowych, kruchych, parzonych. Pieczenie, smażenie ciast, drożdżówek. Wydawanie ciast, drożdżówek. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branż
2025-04-14 18:41:54WymaganiaWymagania konieczne:Umiejętności i UprawnieniaKsiążeczka sanepidu lub gotowość jej wyrobieniazna
2025-04-13 19:08:57Łódzki Klaster ICTZakres obowiązków:Praca w kuchni, obsługa gości.Możliwość pracy w niepełnym wymiarze pracy, do uzgodnienia z pracodawcą. Oferta także dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepe
2025-04-11 18:41:50Zakres obowiązków:Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, obsługa komputera, przyjmowanie i dokonywanie rezerwacji, udzielanie informacji na temat oferty ośrodka, wystawianie faktur. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnok
2025-04-09 18:41:44Zakres obowiązków:Obsługa klienta, podawanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalneUprawnienia: dyspozycyjność, dobra organizacja czasu pracy, staraność w codziennym wykonywaniu obowiązkówInne wymagania: [Umiejętność
2025-04-09 18:41:44PRACUJ Z NAMI! Chcesz pracować w miejscu uwielbianym przez ludzi? Dołącz do zgranej ekipy McDonald's! Jesteś nocnym markiem? Ciekawi Cię, jak wygląda nasza restauracja, kiedy większość ludz
2025-04-09 15:36:23McDonald's PolskaOpis zadań:PRODUKCJA WYROBÓW CUKIERNICZYCH, PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW ORAZ DODATKÓW DO PRODUKCJI, OBSŁUGA URZĄDZEŃ CUKIERNICZYCH, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: podstawoweInne wymagania: WYKSZTA
2025-04-07 18:41:34Zakres obowiązków:Przygotowywanie ciasta na chleb, bułki i inne wyroby piekarnicze, wypiek pieczywa. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne
2025-04-03 18:41:50Zakres obowiązków:Obsługa klienta w języku polskim i obcym, nawiązywanie i utrzymywanie wzorowych relacji z gośćmi hotelu, wystawianie faktur, obsługa kasy fiskalnej, obsługa programów hotelowych, rejestracja gości, wymeldowanie gości, odbierani
2025-04-02 18:42:01Zakres obowiązków:Obsługa klienta, kasy fiskalnej, terminala, obsługa imprez, przygotowywanie stolików, sprzątanie, obsługa gości przy śniadaniu, utrzymywanie czystości. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kelner*Wykształcenie: średnie zawodow
2025-04-02 18:42:01Opis zadań:OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU DAŃ KUCHNI POLSKIEJ, ZUP, SURÓWEK, POMOC DLA KUCHARZA, SPRZĄTANIE, ZMYWANIE NACZYŃ, PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne
2025-03-31 18:42:06Opis zadań:OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU DAŃ KUCHNI POLSKIEJ, ZUP, SURÓWEK, POMOC DLA KUCHARZA, SPRZĄTANIE, ZMYWANIE NACZYŃ, PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: brak lub niepełne
2025-03-31 18:42:06Opis zadań:PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, BEZPOŚREDNIA OBSŁUGA KLIENTA, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ ORAZ TERMINALA KART PŁATNICZYCH, PRZYGOTOWANIE I SERWOWANIE HERBATY I KAWY, SPORZĄDZANIE NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH I ALKOHOLOWYCH, OBSŁUGA MASZYN I URZ
2025-03-28 18:42:10Opis zadań:PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, BEZPOŚREDNIA OBSŁUGA KLIENTA, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ ORAZ TERMINALA KART PŁATNICZYCH, PRZYGOTOWANIE I SERWOWANIE HERBATY I KAWY, SPORZĄDZANIE NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH I ALKOHOLOWYCH, OBSŁUGA MASZYN I URZ
2025-03-28 18:42:10ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 2 333 PLN - System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
2025-03-27 07:31:15Restauracja dworek jolanta setkiewiczZakres obowiązków:Obsługa gości na sali, obsługa komputera.Godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą. Zwrot kosztów dojazdu. Wymagania: Wynagrodzenie brutto: od 2 333 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbnyWymiar etatu:0.5Sposób aplikowani
2025-03-26 18:41:49Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Sprawna i kulturalna obsługa klienta:- podawanie menu, udzielanie informacji na temat potraw i napojów, doradzanie w wyborze;- przyjmowanie zamówienia;- dostarczanie zamówionych potraw;- dbanie o czystość
2025-03-24 18:41:55Zakres obowiązków:Praca tylko w weekendy.Praca w charakterze pomocy kuchennej.- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,- przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie gastronomiczny rozbiór mięsa,- wykonywanie różnego r
2025-03-24 18:41:55Opis zadań:PRZYGOTOWANIE RESTAURACJI DO PRZYJĘCIA GOŚCI, NAKRYCIE STOŁÓW, DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ, UZUPEŁNIANIE PRZYPRAWNIKÓW I CUKIERNICZEK, USTAWIENIE KWIATÓW, OBSŁUGA GOŚCI RESTAURACJI, PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW GORĄCYCH I ZIMNYCH, PRZYG
2025-03-20 18:41:45