Doświadczenia na podobnym stanowisku, Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe) – będzie dodatkowym atutem, Kreatywności, poczucia estetyki, dbania o czystość, Posiadania orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjności
2025-01-14 10:25:19Smart-HRWykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe), Minimum 3-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, Szerokiej wiedzy w zakresie kuchni polskiej i sztuki gotowania, Posiadania aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjno
2025-01-14 10:25:19Smart-HRKucharz Miejsce pracy: Siemianowice Śląskie firma Cateringowa Praca na 1 zmianę: 5:00 do 14:00 Umowa o pracę, pełny etat i stałe wynagrodzenie. Zarządzanie 2 -osobowym zespołem pomocników Przygotowanie potraw wg sprawdzonych receptur. Kuchnia mi
2024-11-20 08:52:33Twój zakres obowiązków, Poszukujemy osób do pracy stałej jak i weekendowej:, Przygotowywanie dań zgodnie z naszym menu, dbając o jakość i smak., Współpraca z innymi członkami zespołu - bardzo ważne! , Kreatywność w opracowywaniu nowych dań/..
2025-01-30 08:40:15ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Inne wymagania: umiejętność gotowania, mile widziana osoba na emeryturze - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pr
2025-01-29 07:31:06Zgromadzenie Księży Najświętszego Serca...Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, dbanie o porządek, praca w godzinach 7.00-14.00. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: umiejętność gotowania, mile widziana osoba na
2025-01-28 18:41:47ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia) - Inne wymagania:
2025-01-25 07:31:02Prowent pphu sp. z o. oZakres obowiązków:Przygotowywanie kuchni tradycyjnej Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: wymagana książeczka sanepidu (lub gotowość do jej wyrobienia)Inn
2025-01-24 18:41:44ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLN - Opis wynagrodzenia: brut
2025-01-23 07:30:56Doner imbiss s.c. marek moch, joanna rostkowskaZakres obowiązków:- przygotowywanie pół produktów gastronomicznych- przygotowywanie miesa do kebaba- utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania dodatkowe: Uprawnienia: prawo jazdy k
2025-01-22 18:41:31ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy: nie OFERUJEMY: - Wynagrodzenie brutto: od 45,00 PLN - Opis wynagrodzenia: + premia do 30% wynagrodzenia
2025-01-21 07:31:01Rudolf klimek, przedsiębiorstwo handlowo...SMART-HR - Jesteśmy Agencją Rekrutacyjną realizującą ambitne projekty rekrutacyjne dla naszych Klientów. Cechuje nas precyzja w działaniu oraz krótki czas realizacji zleceń. Dla naszego klienta – prężnie rozwijającej się firmy cateringowej..
2025-01-16 12:21:50Smart-HR 4,1Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, - Planowanie i organizacja pracy w kuchni, - Zamawianie, odbieranie i przechowywanie produktów spożywczych, - Sprawdzanie jakości surowców, - Przygotowywanie i kontrola.
2025-01-14 12:40:43Doświadczenia na podobnym stanowisku, Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe) – będzie dodatkowym atutem, Kreatywności, poczucia estetyki, dbania o czystość, Posiadania orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjności
2025-01-14 10:25:19Smart-HR 4,1Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe), Minimum 3-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, Szerokiej wiedzy w zakresie kuchni polskiej i sztuki gotowania, Posiadania aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej, Dyspozycyjno
2025-01-14 10:25:19Smart-HR 4,1Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i standardami lokalu., Kontrola jakości i smaku przygotowywanych potraw., Dekorowanie i aranżowanie potraw na talerzu zgodnie z wymogami estetycznymi i standardami restauracji.,..
2025-01-10 21:40:04Zakres obowiązków:samodzielny kucharz w restauracji Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczneUprawnienia: aktualna książeczka sanepidowska lub gotowość (możliwość) jej wyrobienia;, doświadczenie
2025-01-09 18:41:26ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1) - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: pksi
2025-01-08 07:30:51FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBAZakres obowiązków:przygotowywanie posiłków Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: pksiążeczka san
2025-01-07 18:41:20Zakres obowiązków:- przygotowywanie dań, wybór składników najwyższej jakości, własciwe przechowywanie produktów, dbałość o konserwację urzadzeń kuchennych, utrzymanie nienagannego porządku w miejscu pracy, nadzór nad pracą w kuchni. Wymagania:Wy
2025-01-02 18:41:15Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Organizację pracy kuchni i podległego zespołu, Delegowanie bieżących zadań i nadzór nad 2-osobowym zespołem,Kontrolę produkcji i FC,Koordynację prawidłowego prowadzenia dokumentacji HA
2024-12-09 21:25:47Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Przygotowanie przekąsek, fingerfood, mini deserów, tartaletek, sałatek, zimnych płyt i innych zimnych dań,Dbanie o jakość, smak i estetykę przyrządzanych posiłków,Współpracę z pozostał
2024-12-06 21:25:53ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Inne wymagania: wymagania: ukończona szkoła gastronomiczna, min. 2 lata praktyki w zawodzie, w przypadku technika obsługi maszyn s
2024-11-28 07:31:12Garmażer s. c. ewa powała, piotr powałaZakres obowiązków:samodzielny kucharz/ przygotowywanie farszu, przygotowanie maszyn do produkcji, obsługa maszyn do produkcji pierogów, naleśników Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneInne wymagania: w
2024-11-27 18:41:49ZADZWOŃ DO NAS: 786 311 696 Dla swojego Klienta – firmy z branży Usługowej poszukujemy do zespołu: Stanowisko: Kucharz - Sosnowiec ul. Plac Medyków Zadania/Czynności: Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowa
2024-11-26 10:04:26Resauracja Cesky Humor w Tychach zatrudni kucharza/kucharkę. Oferujemy: umowę o pracę, zlecenie. Umowę o pełny etat, pół etatu. Elastyczny grafik, pracę w pozytywnej atmosferze. Wymagamy: rzetelności, zaangażowania i chęci do pracy. Znajomość cz
2024-11-18 14:14:21Cesky Humor Restauracja z siedzibą w Tychach, Śląskie poszukuje pracownika na stanowisko Kucharz/Kucharka. Opis stanowiska: - Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i przepisami - Dbanie o porządek i czystość w kuchni - Współpraca z pozostałymi..
2024-11-18 13:25:53Cesky Humor RestauracjaWymagania: - Doświadczenie na podobnym stanowisku lub/i wykształcenie gastronomiczne - Umiejętność pracy w zespole - Chęć do sporządzania posiłków w oparciu o menu restauracji - Dobra organizacja
2024-10-09 12:37:02Manpower Group PolandTwój zakres obowiązków, Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami firmy, Realny wpływ na tworzenie menu w oparciu o własne doświadczenie, Zarządzanie zespołem i pracownikami kuchni, Dbanie o jakość i estetykę przygotowanych i serwowanych.
2025-01-30 13:40:52Twój zakres obowiązków, obsługa śniadań tj. przygotowanie śniadań w renomowanej restauracji (27Th Floor) znajdującej się w prestiżowym hotelu Courtyard by Marriott w Katowicach, zmiana popołudniowa - obsługa a`la cart w kuchni hotelowej w..
2025-01-28 12:40:59Twój zakres obowiązków, Przygotowanie podstawowych składników (mycie, krojenie, obieranie warzyw itp.), Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy, Zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych, Dbanie o dostępność niezbędnych produktów i..
2025-01-27 13:40:54Twój zakres obowiązków, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu, Przechowywanie produktów spożywczych zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy, kontrola zapasów i zamawianie brakujących produktów, dbanie o jakość i świeżość..
2025-01-18 11:40:35Twój zakres obowiązków, Przygotowanie posiłków dla pacjentów wg zaplanowanego jadłospisu ..
2025-01-17 11:40:53ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę na okres próbny WYMAGANIA: - Wykształcenie: podstawowe - Uprawnienia: Książeczka sanepidu - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (istnieje moż
2025-01-15 07:31:06PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY...Zakres obowiązków:- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. - Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Praca w godzinach: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagania
2025-01-14 18:42:16Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań a'la carte, przygotowywanie potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych..
2025-01-13 09:40:38Twój zakres obowiązków, 1. Przygotowywanie posiłków dla chorych zgodnie z normami żywienia., 2. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą., 3. Dbanie o racjonalne zużycie produktów..
2025-01-10 17:40:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa o pracę w zastępstwie WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz - Uprawnienia: Umiejętność pracy w zespole,Samodzielność - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. zawodowe gas
2025-01-10 07:30:58SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY... 4,2Zakres obowiązków:- Zakres obowiązków:1. przygotowywanie posiłków dla pacjentów zgodnie ze zleconymi dietami i zasadami ISO 22000,2. organizacja pracy na swojej zmianie,3. dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.- Praca 7 dni w tygodniu. Pra
2025-01-09 18:41:26Kucharz Miejsce pracy: Siemianowice Śląskie firma Cateringowa Praca na 1 zmianę: 5:00 do 14:00 Umowa o pracę, pełny etat i stałe wynagrodzenie. Zarządzanie 2 -osobowym zespołem pomocników Przygotowanie potraw wg sprawdzonych receptur. Kuchnia mi
2024-11-20 08:52:33Dom Seniora Iskra w Mierzęcicach poszukuje osób na stanowisko pomoc kuchenna. Mile widziane doświadczenie
2025-01-29 14:59:38Dom Seniora Iskra 5,0Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie potraw z zachowaniem receptur oraz wymogów sanitarnych, jak i HACCP, Prawidłowe, estetyczne i kreatywne prezentowanie dań, Dbałość o porządek miejsca pracy..
2025-01-29 10:40:48Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji, - Zarządzanie zapasami składników i kontrola ich jakości, - Utrzymywanie czystości i higieny stanowiska pracy, - Współpraca z zespołem kuchennym i obsługą
2025-01-25 15:40:36ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Zawody: Kucharz* - Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna, rzetelność, uczciwość
2025-01-23 07:30:56Promus Nieruchomości Gliniecki Sp. kZakres obowiązków:samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, samodzielność w organizowaniu pracy kuchni, umiejętność optymalnego zamawiania produktów, efektywne zarządzanie surowcem, przygotowywanie receptur do dań zawartych w menu, dbanie o po
2025-01-22 18:41:31Restauracja Zabrzański Gościniec oferuje pracę na stanowisku Kucharza i Pomocy kuchennej w Zabrzu. Wymagania: Ważna książeczka sanepidowska Dyspozycyjność do pracy w weekendy Mile widziane doświadczenie W przypadku szczegółowych pytań prosimy o..
2025-01-22 11:22:18Zabrzański GościniecRestauracja Zabrzański Gościniec oferuje pracę na stanowisku Kucharza i Pomocy kuchennej w Zabrzu. Wymagania: Ważna książeczka sanepidowska Dyspozycyjność do pracy w weekendy Mile widziane doświadczenie W przypadku szczegółowych pytań prosimy o
2025-01-21 15:07:06Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji, - Dbałość o higienę i czystość w miejscu pracy oraz przestrzeganie norm sanitarno-epidemiologicznych, - Koordynowanie pracy w kuchni ora
2025-01-17 19:40:07Twój zakres obowiązków, , 1. Przygotowywanie posiłków dla chorych zgodnie z normami żywienia., 2. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą., 3. Dbanie o racjonalne zużycie produktów..
2025-01-10 17:40:32ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne - Inne wymagania: Wykształcenie kandydatów zasadnicze zawodowe lub branżowe.Min.3 lata doświadczenia zawodowego.Ksiązec
2025-01-10 07:30:58Alfreda Perczak PPHU POL-TRANS-CATERING...Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw z przeznaczeniem do cateringu lotniczego i HOTELU WILGA.Umowa zlecenie 3 miesiące, docelowo umowa o pracę. Godziny pracy wg. grafiku do ustalenia z pracodawcą, natomiast pracodawca przewiduje pracę od godzi
2025-01-09 18:41:26Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków - śniadania, lunche Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określonyOpis oferty:Oferta dla osób zarejestro
2025-01-09 18:41:26ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług WYMAGANIA: - Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych - Inne wymagania: Wymagane doświadczenie zawodowe
2025-01-09 07:30:58Karczma borowa chata robert możdżeń 4,2Zakres obowiązków:Przygotowywanie potrawZatrudnienie na podstawie umowy zlecenie (okres próbny) - docelowo umowa o pracę Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanita
2025-01-08 18:41:37