Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla klientów Ośrodka Agroturystycznego Wymagania:Wymagania pożądane: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychInne wymagania: Wymagania
2025-01-20 18:41:37Zakres obowiązków:przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej według oryginalnych wietnamskich procedur Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweJęzyk: wietnamski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 -
2025-01-20 18:41:37Zakres obowiązków:Realizowanie standardów hotelu i racjonalne gospodarowanie produktami, dbanie o czystość i porządek stanowiska pracy, znajomość i przestrzeganie przepisów HACCP Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
2025-01-16 18:41:37Zakres obowiązków:Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczneWymagania pożądane: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów san
2025-01-10 18:41:51Zakres obowiązków:Przygotowanie potraw w oparciu wypracowane przez nas standardy, zwracanie szczególnej uwagi na estetykę i jakość serwowanych dań. Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wymagania pożądane: Upraw
2024-10-21 18:42:05Twój zakres obowiązków, - Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z menu, - Zarządzanie magazynem produktów spożywczych, - Utrzymywanie czystości i higieny w miejscu pracy, - Koordynowanie pracy zespołu kuchennego, - Tworzenie nowych receptur i..
2024-10-16 13:41:01Zakres obowiązków:sporządzanie dań, obsługa klienta, utrzymanie czystości Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa
2025-01-20 18:41:35Hotel Dwór Sójki zatrudni osobę na stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA MILE WIDZIANI DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMII GWARANTUJEMY UMOWĘ O
2025-01-18 16:40:03Praca na stanowisku nauczyciela teoretycznych i praktycznych przedmiotów zawodowych w zawodzie "Kucharz" w Branżowej Szkole I stopnia Wymagania: Posiadanie kwalifikacji do zajmowania stanowiska nau
2025-01-17 15:36:22Zespół szkół im. krzysztofa celestyna mrongowiusza...Zakres obowiązków:Wyrób ciasta do pizzy, przygotowywanie pizzy w Pizzerii Troja Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawoweWymagania pożądane: Uprawnienia: Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznychInne wymagania: Doś
2025-01-14 18:42:19Centrum Obsługi Administracji Rządowej jest instytucją gospodarki budżetowej, odpowiedzialną za kompleksową obsługę KPRM, pełni funkcję centralnego zamawiającego dla jednostek administracji rządowej. Zajmuje się realizacją szeregu usług na pozio
2025-01-13 21:25:48Twój zakres obowiązków, organizacja pracy kuchni na swojej zmianie, wspomaganie pracy Szefa Kuchni, dbałość o jakość, smak oraz ekspozycję dań, ograniczanie strat i zużycia surowców, przestrzeganie procedur, receptur oraz parametrów..
2024-11-25 12:40:49Twój zakres obowiązków, przygotowywanie dań zgodnie ze standardami Destigo Hotels, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, umiejętne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o..
2024-11-08 12:40:42Twój zakres obowiązków, Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych., Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.,..
2024-11-07 14:40:42Twój zakres obowiązków, Przygotowanie ciasta,składników na pizze, komponowanie i pieczenie pizzy, Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i przestrzeganie zasad BHP, Dbałość o świeżość i czystość produktów, Wsparcie kucharzy , pomoc przy..
2024-10-09 14:41:05Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonymi jadłospisami. Dbanie o wysoką jakość smakową i estetyczną przygotowywanych posiłków. Realizacja procedur ustawowych i HACCAP. Przestrzeganie higienicznego, terminowego i ilościo
2025-01-20 18:41:35Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa kasy fiskalnej Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawoweInne wymagania: wymagana umiejętność przygotowywania posiłków, obsł
2025-01-20 18:41:31Twój zakres obowiązków, przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz w pomieszczeniach pomocniczych, współtworzenie jadłospisu razem z Intendentem szkoły..
2025-01-20 13:40:43Zakres obowiązków:przygotowywanie posiłków dla dzieci i utrzymywanie porządku w miejscu pracy Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodoweInne wymagania: wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe o dowolnym kierunku, mile w
2025-01-16 18:41:34Zakres obowiązków:Zgodnie ze stanowiskiem Wymagania:Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Wykształcenie: zasadnicze zawodoweUprawnienia: umiejętność gotowania Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLNRodzaj umowy:Umowa o pracę na c
2025-01-16 18:41:34Zakres obowiązków:Przygotowywanie posiłków dla uczniów szkoły, dbanie o porządek i czystość na kuchni, udział w planowaniu jadłospisu z intendentem, dbanie o racjonalne zużycie artykułów spożywczych. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach:
2025-01-15 18:41:46Praca Oferty pracy Gdańsk: Kucharz. Restauracja Mami sushi na Gdańskim Jasieniu zatrudni na stałe osobę na stanowisku KUCHARZ WYMAGANIA: ZAANGAŻOWANIE CHĘĆ NAUKI PUNKTUALNOŚĆ UMIEJĘTNOŚĆ
2025-01-15 16:21:04Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:umiejętność pracy w zespole. Ścisła współpraca z menagerem gastronomii.">
2025-01-15 10:21:02Zakres obowiązków:Pomoc przy przygotowywaniu i wydawaniu obiadów na szkolnej stołówce dla młodzieży w liceum z oddziałami mistrzostwa sportowego. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach: 7-15. Wymagania:Wymagania konieczne: Wykształcenie: z
2025-01-14 18:42:15Zakres obowiązków:Ścisła współpraca z menagerem gastronomii. Odpowiedzialność za jakość serwowanych dań. Obliczanie wartości odżywczych. Obsługa sprzętu AGD w kuchni. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku, w
2025-01-14 18:42:15Dyrektor IV LO z OMS zatrudni pracownika niepedagogicznego na stanowisko kucharz. Możliwość zatrudnienia od 01 luty 2025 na 1 etat Godziny pracy 7:00 - 15:00 kontakt: 58 682-40-38 Pro
2025-01-14 15:36:19IV LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE Z ODDZIAŁAMI...Twój zakres obowiązków, Przygotowywanie pizzy, Zatowarowanie, Dbanie o miejsce pracy , Utrzymywanie czystości ..
2025-01-14 10:40:41